Annuleringsverzekering afgesloten bij…
Annuleringsverzekering afgesloten bij Booking Protect, onderdeelvan Xcover en Cover genius: geld niet terug gekregen omdat onze artsen in NL geen verklaring mogen geven en de bedrijven moeten dit zelf opvragen knmg.nl.actueel.dossiers.beroepsgeheim.geneeskundige-verklaring
En zelfs met een brief van de ambulance kreeg ik niks. En ook met screenshots van onze medische app niets.
Booking Protect biedt dus iets aan wat ze niet kunnen naleven.
klacht ingediend en geen gehoor. Ik heb heel goed uitgelegd wat er is gebeurd en dat onze arts geen verklaring MAG geven. Toen een aantal dagen later de ambulance een brief achter liet was ik blij toch bewijs te hebben maar dat is blijkbaar niet voldoende. Zelfs terwijl ik al eerder de claim had ingediend (nog voordat de ambulance kwam), wat aantoont dat het klopt. En ook screenshots van Medgemak.
Alsof je voor de lol niet naar een concert van je favoriete band gaat waar je kaartjes van 150 euro voor koopt. En wij al erg aangeslagen zijn door wat er is gebeurd...Als consument kan je niks tegen deze bedrijven die handelen en rijk worden van mensen in een nare positie vanuit wantrouwen. Laat hun maar eens aantonen dat er geen sprake was van verhindering. Ik heb dit allemaal meerdere keren gedaan maar niemand leest goed en steeds opnieuw moet ik alles uitleggen. Er is ook geen emailadres hiervoor, geen klachtencommissie, niks.

Antwoord van Cover Genius