Dikke scam! Ik bestelde zogezegd twee mooie gigantische kerststrikken. Ik kreeg weken na Kerst twee intrieste, minuscule rode vodden toegestuurd. Verdoken rommel uit China. Als je je geld terug vraagt... Toon meer
Vorig jaar december (2024) een Rode Kerststrik besteld. Om een update gevraagd, krijg je ene mevrouw M***a via de mail met de melding dat ze aan het onderzoeken zijn waarom de zending vertraagd... Toon meer
Toen ik twee oplaadbare lampjes gekocht had en ik niks meer hoorde, dacht ik "Foute boel". De reviews werken niet in hun voordeel en ik zag niet echt duidelijke info op Trustpilot. Uiteindelijk kwam d... Toon meer
Koop hier niets! Je kunt hetzelfde product voor 1/10e van de prijs via Aliexpress of Temu kopen. Bij direct annuleren van de bestelling verzenden ze toch en t duurt een eeuwigheid voor je retourgegeve... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Wat een gore bende
Wat een gore bende. Eigenaar gesproken en vind het allemaal prima. Oud is het nieuwe vies!
Oplichting
Oplichting. Reageren niet op mails. Bestelling nooit gekregen
Luxueuze Fluwelen Kerststrikken – Een Tijdloze Feestdecoratie - NOT😂
Vorig jaar december (2024) een Rode Kerststrik besteld. Om een update gevraagd, krijg je ene mevrouw M***a via de mail met de melding dat ze aan het onderzoeken zijn waarom de zending vertraagd is e.d..
Kerst voorbij, 2025 nieuw leven ingeblazen.
Zowat maandelijks (behalve in de zomer) een mail gestuurd voor een update, geen reactie.
Vorige maand weer om een update gevraagd, geen gehoor..
Bestelling van 29 mei nog steeds niet…
Bestelling van 29 mei nog steeds niet ontvangen! Nergens op webshop terug te vinden dat artikelen uit China verstuurd worden, gewoon schandalig. Telefonisch niet bereikbaar en op e-mails geen reactie… opgelicht???
Bestelling in april gedaan en nog…
Bestelling in april gedaan en nog steeds niks ontvangen! Elke mail wordt geantwoord met nog even geduld! En geen antwoordt. Vraag elke keer om mijn geld terug maar daar geen antwoordt op. Wat een grote oplichters!
Scam
Scam, spiegel slechte kwaliteit en veel kleiner dan het op de foto’s leek. Maten stonden er wel goed bij maar door de foto’s werd de illusie gegeven dat het veel groter was. 50 euro voor een spiegel die 5 euro waard is. (Wolkvormige spiegel nordic roze)
Dodgy
Herstel van bericht, Uiteindelijk wel alles van de bestelling gekregen ondanks alle negatieve reacties die we gezien hebben. De levering was een stuk later dan aangegeven. Telefoon nummer was niet te bereiken, Uiteindelijk wel een reactie gehad via de mail.
100% oplichterij!
100% oplichterij!
Had ik maar eerst de beoordelingen hier gelezen; dan had ik nooit een bestelling gedaan!
Website oogt top en Nederlands, maar nee; producten komen uit China en zijn niet wat ze zeggen.
Hoogwaardig keramieken fruitschaal besteld; plastic flut campingschaal ontvangen.
Retour moet op eigen kosten naar China of je krijgt 10% van het bedrag terug. Kortom; nooooit bestellen!
Artikel nog steeds niet ontvangen ( al…
Artikel nog steeds niet ontvangen ( al geruime tijd geleden besteld , duidelijk artikel dat waarschijnlijk vanuit China moet komen ?zag ook het artikel elders voor een veel goedkopere prijs ,en ander s afgewerkt , nog even afwachten of het , het wachten waard was , maar vrees ervoor ? de eerste en waarschijnlijk de laatste x , bijzonder jammer ......
Niet ontvangen 😢
Niet ontvangen 😢, Cozyhaus, neem even contact op ajb.
Dramatisch slecht
Dramatisch slecht. Laat je niet foppen door de mooie website. Is gewoon dropshipping uit China. Waarschijnlijk vindt je exact dezelfde producten voor een fractie van de prijs op aliexpress. Order staat op drie weken op ‘aangemeld bij verzender’, maar is nog steeds niet onderweg. Mailen schiet niet op; wordt nog leuk om mijn geld terug te krijgen.
In december 2 lampen besteld en nog…
In december 2 lampen besteld en nog steeds niet ontvangen. Telefoon niet bereikbaar en klantenservice reageert niet. Ondanks verzoek mijn betaling niet retour.
NIET KOPEN
2 lampen besteld voor €150 en totaal iets anders ontvangen vanuit China. Meerdere keren gemaild naar het klantenservice om het te retourneren, nooit reactie gehad! Telefoonnummer op de website is nep, adres klopt ook niet. Geld weg. Niet bestellen op deze webshop!!!
Wat een drama tent
Wat een drama tent, geen reactie alleen via een computer, hier niks kopen wacht al weken op iets blijkbaar uit China! Rechtsbijstand erop gezet!
Het is niet eens 1 ster waard
Niets kopen hier
Drie lampen besteld die samen als set moesten worden opgehangen. Eentje helemaal groen uitgeslagen dus geen mooie combinatie. Website oogt als een net normaal bedrijf voor interieur producten, maar is gewoon een dropshipping bedrijf. Onrealistische retour voorwaarden en chatbot klantenservice. Niet kopen hier!
Nooit kopen,
Nooit kopen,
Nederlandse site, adres in China. Ik ontving een item dat stuk was. Ik moest het op eigen kosten terug sturen naar China. Had ik geweten dat het adres niet van eigen bodem was, had ik daar al nooit gekocht. Geen garantiebeleid. 50,00 in de vuikbak.
Adres: 5e verdieping, gebouw 8, Zhengzhong Industriezone, Tangxinweg, Fuhai-straat, Bao'an District
Stad: Shenzhen
Postcode: 518100
Provincie: Guangdong
Een schandalig hufterig bedrijf dat…
Een schandalig hufterig bedrijf dat niet levert en ai gegenereerde antwoorden geeft bij wijze van klantenservice dus PAS OP ; KOOP HIER NIETS
NIET KOPEN
NIET KOPEN! Ik wacht al twee maanden op mijn bestelling. Enige contact is een chatbot met nietszeggende antwoorden.
KOOP HIER NIKS
KOOP HIER NIKS! Het is troep uit china. Lampen besteld na 5 weken aangekomen. Dramatisch voor woorden wat ik heb ontvangen. En dan nog eens proberen terug te sturen wat boven de 50€ kost. Weggegooid geld!!!!
Dropshipper! Bestel hier niet!!!!
Bestelling gedaan, na 3 maanden nog niets geleverd. Product leek op voorraad, maar werd verzonden vanuit China. Track en trace geeft aan dat het nooit het land uit is gegaan. Klantenservice gemaild, maar krijg alleen maar automatische antwoordmails terug en dat ze alles moeten uitzoeken. Dat duurt nu al langer dan 2 weken. €40,- weg! Deze site wordt dus gewoon beheert door een dropshipper. BESTEL HIER NIET!!!!