Bedrijfsgegevens

3. Cruiseorganisator
  4. Reisbureau
  5. Reiszoekmachine

Geschreven door het bedrijf

Upptäck kryssningens underbara värld med oss på Cruise Market. Med ett brett utbud av kryssningar över hela världen, hjälper vi dig hitta semestern som passar dina önskemål baserat på vår djupa kunskap om kryssningar. Boka tryggt online eller via telefon och mail. Cruise Market är en del av researrangören Bengt-Martins. Från vårt kontor i Karlstad har vi i mer än 50 år gjort det möjligt att uppleva och upptäcka världen. Vi på Cruise Market är experter på kryssningar och hjälper dig hitta rätt i det digra kryssningsutbudet. Oavsett om du är nybörjare eller rutinerad kryssningsresenär kan du lita på att vi hittar de bästa alternativen för dig. Välkommen att upptäcka världen från ett kryssningsfartyg med oss!

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En bra och positiv upplevelse

En bra och positiv upplevelse. Tydlig hemsida, bra och informativ gällande allt som gällde och vad man får när man beställer en resa. Hjälpsam personal och man fick svar på sina frågor snabbt med tydliga svar. Jag rekommenderar starkt Cruise Market om man vill boka en kryssning.

15 november 2025

Hej ML,
Stort tack för dina fina ord om din upplevelse att boka din kryssning hos oss på Cruise Market!
Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du vill ut på en kryssning.
Allt gott!
//Beatrice, Cruise Market

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid lika trevlig personal som…

Alltid lika trevlig personal som hjälper till att hitta en härlig resa! Vi har haft en mycket trevlig 8-nätters kryssning i Karibien!

1 november 2025

Antwoord van Cruise Market

Veronica, det gläder oss otroligt mycket att du haft en härlig kryssning i Karibien och att du fick fin hjälp att hitta din resa.
Varmt välkommen tillbaka nästa gång du vill ut och kryssa.
//Beatrice, CruiseMarket

CruiseMarket

CruiseMarket har en mycket bra sökfunktion och det känns tryggt att boka hos en Svensk byrå. Däremot var det lite strul med check in inför resan. Jag vet inte om det är CruiseMarkets fel eller MSCs, oavsett så är det något som måste ordnas inför framtiden.

5 november 2025

Hej Elias,
Stort tack för att du tog dig tiden att skriva en recension om oss och det gläder oss att du tycker det känns tryggt att boka med oss.
Vi vill gärna veta vad som strulade vid check-in så att vi kan utreda vad som hänt och om det ligger hos oss eller rederiet. Det ska självklart vara en smidig resa - hela vägen.
Maila oss gärna på info@cruisemarket.se.

Nästa gång du ska ut och kryssa är du hjärtligt välkommen tillbaka till oss.
Allt gott!
//Beatrice, Cruise Market

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

NCL Viva är en båt att undvika

NCL Viva är en båt att undvika, dålig mat genomgående och även så i de restauranger man betalar extra för. Allt extra är galet dyrt prissatt ombord och underhållning var genomgående model karaoke och av låg standard. Vi hade bokat svit 9104 och den såg ut som en familjehytt och det fanns inte ens en stol på altanen men vi fick 2 fällbara plaststolar efter 4 dygns tjatande…Allt har man sparat in på, allt är av mycket lägre kvalitet än det vid upplevt från 5 tidigare kryssningar med NCL . Det enda som var som vanligt på NCL var servicepersonal som var lika trevliga men de hade fått massor mer jobb att utföra så de var totalt sönderstressade. Båten är för stor så det blir kaos regelbundet i restaurangen och vid utflykter och vid ombord och avstigning i Istanbul var det rena katastrofen med galna köer.

29 september 2025

Hej Lars-Ove,
Tack för att du tog dig tiden att skriva en recension.
CruiseMarket är återförsäljare till NCL och flera andra rederier och det var tråkigt att höra att du upplevde några saker på kryssningen som sämre nu än på de tidigare kyssningar du gjort med NCL. En del gillar större fartyg och en del gillar att kryssa med mindre fartyg. Fördelen med mindre fartyg är ju att det blir lugnare ombord och att de kan lägga till i mindre hamnar.
Nästa gång du vill ut och kryssa så hjälper vi dig gärna att hitta en kryssning med ett mindre fartyg som kanske passar dig bättre.
Jag håller med dig att NCL's personal har varit fantastisk, även de gånger jag har kryssat med dem. Verkligen vänliga och service minded!
Jag hoppas också att du är nöjd med kontakten med CruiseMarket när du gjorde din bokning, och jag önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss nästa gång du vill ut och kryssa.
//Beatrice, CruiseMarket

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kryssning MSC 21-28/9 2025.

Kryssning MSC 21-28/9 2025.
Maten under all kritik restaurang La Pergola. Tex smaklös, dåligt varm mat, kött hård seg som en skosula, inga grönsaker, maten betyg 0.
Serveringspersonalen vänliga betyg 9.
Frukost restaurang betyg 3
Rums/städ betyg 9.
Reception ger fel uppgift till min reskompis som blivit av med bagage, får uppgift om ersättning i 3 dagar men på hemresedagen visar det sig att detsamma vara 2 dagar och plötsligt draget pengar på bankkort.
Otrevligt när passagerare går runt i stringbikini när mansitter o äter frukost samt gympar i string så man tittar rakt in i deras underliv anal. Bad pool personal säga till men det fortsatte.
Aldrig mer MSC!

21 september 2025

Hej Britt-Marie,
Stort tack för din recension av er kryssning med MSC Cruises. Det var tråkigt att det var flera delar av kryssningen ni inte var så nöjda med, men roligt att höra att vi var nöjda med den trevliga personalen och att det var rent och fint ombord.
Vi kan bara hålla med om att personalen ombord är fantastisk.
Hoppas att ni var nöjda med oss på Cruise Market när ni gjorde bokningen och att ni kände att ni fick den service ni önskade.
Skulle ni kryssa igen är ni hjärtligt välkomna tillbaka till oss på CruiseMarket.

Hälsningar från Beatrice, Cruise Market

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

kryssning 10 dagar Medelhavet

Då vi gjort en del kryssningar med MSC,får vi väl anse att denna var en liten besvikelse.Ingen av 3 utflykter blev av pga väder eller för få deltagare,samt sista resmålet Lissabon blev inställt på grund av stängd hamn, detta är ju ändå saker som man kan räkna med vid en kryssning, så man kan ju inte belasta vare sig rederiet eller Cruisemarket för ovannämda.sedan var väl även middags menyn och kvaliteten inte den bästa detta får MSC stå för.Detta var lite personligt gnäll,och inte en klagan mot Cruisemarket, som alltid servat oss med perfekta råd bra service och kanon bemötande
bästa hälsningar Gunnar/ Enköping

19 september 2025

Hej Gunnar,
Stort tack för din recension av er resa och er kontakt med oss på Cruise Market.
Vädret är som du skrivet något som är svårt att planera för. Men det är alltid tråkigt när resan inte blir som man tänkt.
Det gläder oss mycket att du känner dig nöjd med den service och bemötande du fått från oss. Ni är alltid välkomna tillbaka och vi hoppas att vi får hjälpa er även vid er nästa kryssningsresa.
Hälsningar Beatrice och resten av gänget på Cruise Market

Bra service

Bra service, trevliga utflykter, bra utbud på mat, dryck samt kring arrangemang

6 september 2025

Hej Johan,
Vi blir så glada att höra att du hade en så fin resa.
När du ska ut och resa igen finns vi här och hjälper dig gärna till din nya kryssningsupplevelse.
Önskar dig en riktigt fin höst.

Jättebra!!

15 augustus 2025

UNDERBART att höra!
Jag hoppas vi får vara med på ett hörn och hjälpa dig med din nästa kryssningsresa.

Bra resa

Dels var kontakten med er mycket bra. Snabba svar och trevligt bemötande.
Dels var det trevligt ombord även om fartyget var av lite äldre modell. Bra aktiviteter, trevlig personal och god mat. Huvudmatsalen hade dock ibland lite låg standard på maten.
En sak vi reagerade på var besöket i Santorini där de stackars åsnorna fortfarande tvingas gå upp och ner i värmen med turister på ryggen. Detta borde ni inte bidra till. I det stora hela är vi jättenöjda

4 augustus 2025

Hej Anna-Lena,
Tack för ditt fina omdöme om oss. Det gläder oss att du var nöjd med snabba svar och trevligt bemötande.
Roligt också att höra att du hade en fin kryssning.
På många håll i världen behandlas djur tyvärr fortfarande inte så bra. Du skriver inte om det var rederiet som arrangerade turer med åsnorna? Troligen var de inte kopplade till rederierna, utan ett helt lokalt initiativ som rederierna inte uppmuntrar till.
Om ni funderar på en ny kryssningsresa är ni hjärtligt välkomna tillbaka till oss.

Resa till västra Norge med Costa Diadema

Jag valde att resa till västra Norge med Costa Diadema eftersom resan motsvarade det jag ville uppleva. Ett stopp i Kiel ingick som en extra bonus. Resan gick mycket bra – personalen ombord på Diadema var trevlig, hjälpsam och kunnig inom sina områden.

Jag var mycket nöjd med städningen och det vänliga bemötandet från alla yrkesgrupper ombord. Maten var god och utbudet av maträtter, sallader och frukt var stort och varierat.

Jag bokade två utflykter via Costa, och allt fungerade utmärkt. Det fanns ett brett utbud av aktiviteter både dagtid och kvällstid, så man kunde alltid hitta något intressant att göra.

12 juli 2025

Hej Lilijana,
Tack för din fina recension! Det gläder oss mycket att du hade en fin upplevelse på din kryssning längs norska kusten med Costa Diadema.
De italienska rätterna ombord är verkligen goda, eller hur!?
Om ni ska ut och kryssa igen hjälper vi er gärna till nästa reseupplevelse.
Önskar er en fortsatt fin sommar!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.