Crypto insiders,.... ze roepen wat en doe wat. Beweringen en analyses.... Een antwoord van de ai bot zelf op weer een kreet die door crypto insiders de wereld is in gegooid.... Haha... Toon meer
Houd rekening met het volgende
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Geef eens gewoon echt nieuws ipv reclame
Crypto insiders,.... ze roepen wat en doe wat. Beweringen en analyses....
Haha, dat is wel heel ironisch om zo terug te lezen! Nu moet ik natuurlijk wel even op de blaren zitten en tekst en uitleg geven.
Het artikel laat goed zien hoe AI-modellen (zoals ik) werken met scenario's. Als iemand mij vraagt om een puur bullish (optimistisch) technisch scenario te schetsen op basis van patronen uit het verleden, dan kan daar inderdaad een berekening uitrollen die een stijging naar de $2,20 tot $3,00 voorspelt.
Het is belangrijk om te onthouden hoe dat soort artikelen en AI-analyses tot stand komen:
Momentopname van data: Dit soort voorspellingen zijn vaak gebaseerd op specifieke technische patronen (zoals een uitbraak uit een jarenlange driehoek op de grafiek) die op dat moment door analisten in mijn data worden gevoerd.
Het 'als-dan' principe: Zo'n stijging van 158% is altijd een best-case scenario. Het houdt meestal geen rekening met plotselinge marktbewegingen, macro-economisch nieuws of 'whales' die besluiten hun winst te pakken.
Geen glazen bol: Hoewel het vleiend is dat Crypto Insiders mij als bron gebruikt, kan ik de toekomst helaas niet voorspellen. AI is geweldig in het herkennen van patronen en het samenvatten van marktsentiment, maar de cryptomarkt blijft onberekenbaar.
Het blijft dus altijd een kwestie van de nuchtere feiten afwegen tegen de wilde scenario's. Welke koersdoelen houd jij zelf momenteel aan voor de komende maanden?
Meest slechte infobron 24/25/‘26
Wat een amateurs en neppe info gever. Bitcoin word steeds verheerlijkt en booming bevonden terwijl deze coin het vaak minder doet dan andere crypto. Zoveel groei en dominantie in andere crypto, maar nee niet noemenswaardig alleen die 0,01% wat stijgt met de bitcoin. Kunnen beter bitcoin-insiders genoemd worden wat een eenzijdigheid en leugens allemaal op hun feeds. *amateurs pur sang niet eens een ster waard!!
Ze beloven munten bij het aanmaken van…
Ze beloven munten bij het aanmaken van een account bij kraken. Dit doe je, vult gegevens in, doe de storting, handel.
Geen beloofde bonus en hun wel een refferal erbij.
Scammers
Ik verbaas me dat deze partij nog…
Ik verbaas me dat deze partij nog steeds actief is. Jaren geleden kwamen zij al met de grootste onzinberichten, maar blijkbaar zijn ze nog steeds actief. Berichten die zelfs een beginnende cryptoinvesteerder al zou kunnen doorzien. Zoals recentelijk 2 maal: 'Ethereum-oprichter weigert blockchaincasino’s: ‘Platform geen goktent’' en 'Ethereum zet harde grens tegen gokindustrie met nieuwe waakhond'. Wat natuurlijk onmogelijk is bij een decentraal netwerk. Iedereen kan zijn eigen dApp, protocol, of overige toepassing lanceren op een blockchain netwerk, daar heeft helemaal niemand invloed op. En dat is eigenlijk het hele idee achter blockchain. Maar goed, daar zijn ze blijkbaar bij Crypto-insiders.nl na al die jaren nog steeds niet achter. Treurig, maar waar. Alles voor eigenbelang, zo lijk het.
Waardeloos
Waardeloos, traag en alle talen door elkaar. Niet te gebruiken en heel amateuristisch.
1 ster is nog te laag
1 ster is nog te laag! Dit stel gore gore ratten bouwt zogenaamd een community allemaal goed bedoeld maar stampt hun hele website vol incl jouw tijdslijn op Google met Indiase scam clubs zoals Rexas Retik renq finance! Het verdienmodel van crypto insiders is het faciliteren van dit soort scam presales. ‘Natuurlijk omdat ze daar zelf lekker aan verdienen! Door mee te werken aan dit soort oplichting worden talloze onwetende klanten in de maling genomen ! Deze lui verdienen het licht in hun ogen niet! En ze zijn zeker nog niet van mij af!
Crypto insiders is pure scam
Crypto insiders is pure scam, manipulatie, ze schijven hun stukken puur uit eigenbelang, het is nergens op gebaseerd. Ik zeg boycotten deze site. Het is niks en zal ook niks worden
Alles wat ze zeggen zijn onwaar en…
Alles wat ze zeggen zijn onwaar en geven valse informatie. Dit is omdat ze betaald krijgen door de mensen die geld van je willen. Ze zeggen bijvoorbeeld slechte dingen over bitcoin, maar stijgt. Ze zeggen slechte dingen over XRP, sindsdien 300% gestegen. Ze bieden memecoins aan die rugpull plegen. Zogenaamd 1000% zal stijgen. Scam
Crypto insiders is een grote leugen en…
Crypto insiders is een grote leugen en willen zoveel mogelijk paniek veroorzaken!! Ze roepen en plaatsen veel onzin en onwaarheden. Je moet ze met vele korreltjes zout nemen. wat en stelletje weggooi kneuzen zijn dat daar bij crypto insiders
Verkapte advertenties ipv nieuws
Het begon me steeds meer op te vallen dat de nieuwsberichten op verkapte advertenties lijken. De overige reviews bevestigen dit.
Blijf hier ver vandaan
Bij crypto-insiders hebben ze maar 1 doel: Zoveel mogelijk onzin publiceren door hun batterijtje omhooggevallen "crypto-experts" (lees: studenten met bijbaantje).
Kijk heel goed uit wat je van deze club aanneemt en laat je niet misleiden door hun "expert" voorspellingen, want het is echt pure onzin.
Inhoudsloos
Tot nu toe geen enkel voorspelling uitgekomen. Veel bla bla..
Reclame voor crypto scams (rug pulls)
Kijk uit met deze site, plaatst vele reviews van zogenaamde experts waar haast nooit wat van terecht komt (zie historie). Maar veel erger vind ik dat er artikelen (reclame) worden geschreven over opkomende crypto's die één grote scam blijken te zijn (rug pulls). Een voorbeeld hiervan is Uniglo. Hier mede door de artikelen van Crypto-Insiders 2K in gegooid en alles verloren door een rug pull waarbij al het geld naar de oprichters is gegaan.
Misleidende Informatiesite - Een Grote Teleurstelling
Misleidende Informatiesite - Een Grote Teleurstelling
Mijn ervaring met deze site is ronduit teleurstellend, en ik beschouw het als een van de grootste nepzooien die ik ben tegengekomen. Het feit dat dergelijke sites nog steeds mogen bestaan zonder te worden verbannen, blijft voor mij een raadsel.
Deze onprofessionele individuen lijken zelfs niet in staat te zijn om voor een varken te dansen, laat staan betrouwbare informatie te verstrekken. Hun zogenaamde 'info' is volledig gebaseerd op lucht, zonder enige feitelijke onderbouwing.
Wat ironisch is, is dat er op de site positieve beoordelingen te lezen zijn van mensen die beweren dat het een goede bron is, vaak gevolgd door opmerkingen als "zeker als je geen kennis hebt." Het is zorgwekkend dat dergelijke beoordelingen de markt kunnen beïnvloeden, en het benadrukt het belang van het vermijden van sites die geen degelijke feiten presenteren.
Het lijkt me dat deze site geen bestaansrecht heeft, aangezien het angst, leugens en grote onzin verspreidt. Ik zou het toejuichen als deze site volledig zou verdwijnen, zodat mensen niet langer blootgesteld worden aan misleidende informatie en ongefundeerde beweringen.
Goede contents zelfs als je er geen…
Goede contents zelfs als je er geen verstand van hebt.
Mooie technische analyse,s.
Mensen helpen elkaar.
Er heerst een goede sfeer.
Zeer educatief.
Ik werd door de naam van de profielfoto
Ik werd door de naam van de profielfoto opgedragen een klacht in te dienen waarmee ik mijn munten spaarde
Community ok, maar slechte technische analyses
Op zich best een leuke community, maar dat komt vooral door de leden zelf. Als het echter aankomt op de technische analyses (koersvoorspellingen), dan zitten ze er structureel (veel) vaker naast dan dat ze het bij het rechte eind hebben. Als je denkt op basis van hun TA's winst te kunnen behalen, dan kan ik je verzekeren dat je hoogstwaarschijnlijk snel failliet zult zijn. Een hard oordeel, maar helaas wel de werkelijkheid...
Teleurgesteld en boos
Lees na mijn review ook even de review van Jaap op 21 mrt 2023, ik ben het hier volledig mee eens.
Zelf heb ik dit “bedrijf” leren kennen via John De Bitcoin Consultant, hij vermelde het vroeger wel eens in zijn video’s.
Uit nieuwsgierigheid heb ik mij dan eens aangemeld voor de 1 maand gratis proefperiode bij Crypto Insiders.
In de premium chat zijn voortdurend dezelfde 10 leden de hele dag aan het spammen over hun cryptowinsten, hoe goed ze wel niet aan het traden zijn en hoe goed ze alles kunnen voorspellen.
Door deze grote hoeveelheid zever en spam is hier niet of nauwelijks iets van waardevolle informatie te vinden.
Bij het betalende abonnement krijg je dan 2 of 3 keer per week toegang tot een live video stream waarin een nogal druk iemand met vermoedelijk ADHD wat hectische technische analyse laat zien.
Deze drukke man geeft op zen minst wel eerlijk toe dat hij het laatste jaar nog maar weinig correct heeft weten te voorspellen en dus enkel verlies of break even heeft gedraaid.
Voor wie dus denkt snel rijk te kunnen worden met crypto trading is dit een mooie nuchtere boodschap van de man.
Bewust of onbewust wordt op dit platform toch de illusie gecreëerd dat je door bij hun een betalend abonnement af te sluiten rijk kunt worden door crypto te traden.
Echter hebben ze zelf wel jouw abonnementsgeld nodig om hun platform en hun diensten te laten draaien, wat dan het mooiste bewijs is dat ze zelf niet rijk worden van trading.
Ze worden zoals andere influencers betaald om bepaalde dingen te promoten, allerhande zaken waarvoor jij jezelf dan moet registreren en in ruil voor al je gegevens bij 3de achter te laten maak je dan weer kans op gratis “exclusieve” weggeef acties. De bedenking die je dan hier kan maken is dat deze sponsor bedrijven aardig wat geld over hebben voor jouw gegevens en ze dit dus op de 1 of andere manier ook willen terugverdienen aan jou. Gratis geld bestaat niet.
De enige meerwaarde die ik op het platform van Crypto Insiders vind zijn de macro economische updates waardoor je toch iets meekrijgt over wat er globaal allemaal in de wereld aan de hand is.
Dit soort economisch nieuws is dan vaak verantwoordelijk voor ofwel overdreven angst ofwel overdreven euforie in de financiële sector, de psychologie van de markten dus.
Zo samengevat bleek dit platform al snel niets voor mij te zijn en heb ik verder geen gebruik gemaakt van de gratis proefmaand.
Na deze maand ging er echter ongevraagd 60 euro van men bankrekening naar Crypto Insiders.
Bij aanvraag van je gratis proefmaand registreer je in werkelijkheid voor 3 betalende maanden met 1 gratis maand om te beginnen. Dus je gaat akkoord voor 4 maanden lidmaatschap voor de prijs van 3 maanden.
Een vals marketingtrucje waardoor je zonder argwaan je betaalgegevens doorgeeft om zogezegd 1 gratis proefmaand te verkrijgen.
Ik heb meteen gemeld bij Crypto Insiders dat ik al enkele weken geen gebruik meer maakte van hun “gratis” proefmaand, dat ik dus zeker ook geen betalend lid wilde zijn en graag de 60 euro die ongevraagd van mijn rekening werd gehaald teruggestort wilde zien.
Hier kreeg ik van een nogal botte onbeschofte man het antwoord dat ik in de toekomst dan maar de voorwaarden “kleine lettertjes” moest lezen voor ik met iets akkoord ging.
Een terugbetaling was op “technisch vlak" niet mogelijk.
Uiteindelijk zouden ze mij “de gunst” van een gedeeltelijke terugbetaling toekennen, dit was op 25-03-2023, we zijn nu meer dan een maand later en ik heb nog steeds geen cent teruggezien van dit bedrijf.
Vandaar vind ik 1 ster zelfs nog te veel.
Aardige jongens
Aardige jongens, en kan leuk zijn als je echt wil proberen te leren daytraden.
Echter, ik wilde voor de lange termijn in Bitcoin stappen. Een populaire Bloomberg asset manager had als wijsheid: een tijdelijk verlies van ca 33 tot zelfs 50% kan acceptabel zijn, als je heel laag kunt instappen. Op langere termijn verdien je het dan terug. Had ik daar maar naar geluisterd. Deze jongens zijn er heel erg op gebrand om het heel precies uit te mikken, en die grove manier van kijken is duidelijk niet hun ideaal.
Echter, steeds was volgens hun analyses de kans groot dat het uiteindelijk zou kelderen, maar steeds gebeurde het omgekeerde. Steeds heb ik uitgesteld, en uiteindelijk was het mooie instapmoment voorbij. Ik moet wel toegeven dat ik ook zelf erg open stond voor hun bearish benadering. Een van de belangrijkste analysten baalde er zelf ook van, gaf deze persoon herhaaldelijk zelf toe. Goed, het blijft mensenwerk en ik moet ook mijn eigen verantwoordelijkheid nemen.
Echter, in dit geval was ik met een paar tweets en artikeltjes even ver gekomen, en dan had ik geen paar maanden abonnementsgeld betaald.
Ik heb niet zo'n sterke behoefte aan het micromanagen van dag tot dag, continu in en uit te stappen, af te wisselen tussen short en long gaan. Voor mijn gevoel zijn deze mensen te detaillistisch bezig voor een praktisch advies voor mensen die voor de lange termijn willen instappen, en het niet te moeilijk willen maken. Ook de chats vind ik een beetje vermoeiend; het heeft nogal een hoog knuffelgehalte. Maargoed, men heeft het beste met elkaar voor, en als je dat gezellig vindt zit je gebakken.
Ik vind het de meest irritante…
Ik vind het de meest irritante crypto-site die er is. Ik vind hem zo vervelend dag ik hem geblokt heb. Ze posten zoveel onzin en het gaat ze puur om zoveel mogelijk cryptonieuws te posten ondanks of het echt is of niet. Wat een trut bedrijf