Lees wat reviewers zeggen
Meget skuffende brunch! To stykker kedelig hamburgerryg og et skiveskåret stykke ost fra SuperBrugsen. Ikke to forskellige slags pålæg! Frugten bestod af 4 druer, de mindste og tyndeste skiver -1 stk... Toon meer
Vi har i dag været hos Cuckoos Nest, vi havde selskabslokalet på 2. sal, ca. 35 personer - både børn og voksne. Det fungerede simpelthen perfekt, der var INTET at komme efter, alt blev fyldt op løbend... Toon meer
Dårligste brunch jeg nogensinde har fået. Bestilte brunch samt friskpresset appelsinjuice. Juicen var så vandet at remas den billige er bedre. Den kostede 59kr. Brunchen var for det meste uspiselig me... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
SMart
Contactgegevens
Mensen keken ook naar
Cuckoo's nest ødelagde fødselsdag
Jeg havde bestilt bord på Cuckoo's nest til omkring 20 mennesker, jeg havde på ingen måde regnet med at jeg skulle skære ud i pap at vi selvfølgelig gerne ville sidde sammen, da vi ankom til stedet havde de valgt at sprede os i stedet for at vi kunne sidde sammen det på trods af at der er et langbord udenfor I det område. Vi fik en enkelt drink og valgte at gå videre til et andet sted. Cuckoo's nest kommer ikke til at være ramme for min fødselsdag igen, det lagde en mega dæmper på en aften der skulle have været med glæde, som desværre blev en aften med skuffelse.
Masser af lækkerier
Har adskillige gange besøg Cuckoos Nest i Odense med rimelig succes, men efter at have prøvet deres brunch buffet, er jeg fuldstændig solgt. Det var den bedste brunch buffet jeg har fået i mere end 60 år. Det var så lækkert og et væld af hjemmelavede lækkerier, og det venlige personale sørge for løbende at fylde fadene. Det kan anbefales at prøve 🤗
Kold og dårlig mad og nedladende respons
Vi er 6 kolleger der besøger stedet. Jeg bestiller burger, og da den kommer, er bøffen kold. Jeg går ind med den, og den kvindelige tjener spørger, om de skal varme den, hvilket jeg takker ja til. Da den kommer tilbage, er den stadig ikke ordentlig varm, men jeg spiser den, for at vi ikke skal sidde der hele natten.
Min kollega får muggent brød til en salat. Hun må spytte det ud i serviet, og vi andre kan tydelig lugte det.
Hun siger det til en mandlig tjener, som tager det med ud i køkkenet. Han kommer tilbage, og siger, at det ikke er muggent men måske lidt tør!!
Da vi står og skal betale, kommer en anden gæst op og klage over burger der er kold.
Der kommer vi ikke mere!
Weekend brunch er ikke penge værd.
Weekend brunch er ikke penge værd.
Brug din penge et andet sted.
Maden er kedelig, kold og tror ikke på de laver noget selv.
Min veninde og jeg bestilte begge pasta…
Min veninde og jeg bestilte begge pasta med rejer for 170 kr. Pr styk, og portionen var så lille, at det ikke tog os mere end 5 min at spise. Ærligt talt skuffende når man bruger så mange penge
Jacob er nok den bedste service vi 8…
Jacob er nok den bedste service vi 8 ved boret har oplevet. Noah med h
Mega god og nærværende service og en…
Mega god og nærværende service og en god café burger med fritter!
Utrolig dårlig service...
Jeg var i går på Cuckoo's Nest med fire veninder og få brunchbuffet. Mens jeg var oppe for at hente noget at drikke, da jeg havde bestilt buffeten inkl. drikkevarer, spildte en kvindelig tjener mine veninders drikkevarer udover alt - det var primært mine ting, det var gået ud over, og min frakke, taske og telefon var gennemblødt af varm kakao og hyldeblomst. Uheld sker, og det har jeg fuld forståelse for. Men jeg er ærligt talt chokeret over måden, personalet valgte at håndtere situationen på. Jeg/vi oplevede i hvert fald utrolig dårlig service fra hele personalet. Derudover fik jeg hverken min mad gratis eller nogen form for rabat - den mandlige tjener gav os et samlet gavekort på 500 kr, på trods af at vi informerede om, at kun én af os bor i Odense. Med den behandling og service kommer jeg i hvert fald ikke tilbage...
Vildledende reklame i avis
Marcello og Cuckoos Nest reklamerer med 2 brunch betal for 1 fra mandag til fredag med småt står der gælder ikke de dage der er brunchbuffet og hvordan kan man vide det.Vi fik burger til halv pris den var ikke mere værd.Fin og venlig betjening
Virkelig god betjening af en sød og…
Virkelig god betjening af en sød og nærværende tjener. Maden smagte dejligt. Og vi fik lov at sidde i en hyggelig lille afkrog væk fra larm og støj ☺️
Cuckoos kan IKKE anbefales
Cuckoos kan IKKE anbefales.
Vi kom 7 gæster til aftensmad.
Havde bestilt bord - og havde netop valgt Cuckoos, da vi tænkte at maden ville komme rimelig hurtigt (Vi skulle videre til arrangement efterfølgende).
Vi måtte vente godt 3 kvarter på vores mad! Da den endelig kom var halvdelen af retterne kolde, kødstykkerne var noget mindre end beskrevet i menukortet. Kødet var så gennemstegt at det var gråt og tørt. Sjældent ser man så kedeligt et stykke kød. Der var ikke ret mange pommes frites på tallerknerne.
Vi kontaktede personalet omkring den ene portion som var uspiselig. Den unge pige kunne se problemet, men var i tvivl om de kunne komme med en ny portion da de havde travlt. Vi aftalte at de skulle skynde sig med en ny portion, da vi jo også skulle nå videre.
Efter 28 min måtte vi spørge efter den nye portion. Den var glemt eller ikke sat igang.
Vi forlod spisestedet efter knap 2 timer. Den ene gæst som ikke havde fået mad måtte gå direkte til byens pølsevogn.
Utrolig ringe service, tarvelig kedelig mad som var over-tilberedt. Man undres og tænker om de overhovedet har en kok ansat?
Og til den nævnte travlhed fra personalet - tjaaaa, så vil vi nødig komme en aften hvor der faktisk er mange mennesker derinde for det var der ikke den aften vi kom.
Stedet kan absolut ikke anbefales!
Øv, vi gik skuffede derfra.
Ville ønske jeg havde læst anmeldelser inden vi valgte sted for jeg ser nu, at mange andre har lignende dårlige oplevelser
Sød tjener og gode nachos til god pris
Trist oplevelse..!!!
Vi var 4 personer, der fik forskellige ting fra menukortet. 3 var skuffede, en enkelt nogenlunde tilfreds.
Grøntsagerne var friske, og købe brødet var lunet ok.
Et “stjerneskud” serveret i et sandwichbrød, med en billig slatten paneret fiskefilet ☹️ Desuden var der også rå løg i, jeg magler ord for, hvor ringe det var. OG det havde INTET, med et stjerneskud at gøre.
De 2 burgere, var kedelige, og de pommes frites der var med, var en smule “mistænkelige” Hver 3 var sprød, og de andre virkede som om, at de havde ligget et andet sted, og var blandet med de “friske”
Virker som om, at køkkenet har fået med den skarpe sparekniv.
Det tidligere udenærkede køkken, er yderst kritisabelt, og ikke priserne værdigt.
Skuffende og dårlig
Vi besøgte stedet i går og alt var dårligt
Kæresten fik pasta med kødsovs som smagte af opvaskevand en Cuba libra som var så sur at den ikke kunne drikkes
Jeg fik en røsti burger ja bollen var ok men en bøf uden stegeskorpe total ligegyldigt fyld i
Pommes kunne godt spises
En dårlig oplevelse hele vejen igennem
Vi sagde til ham der serverede på et tidspunkt at der en som havde trådt en kartoffel ud på gulvet under bordet ved siden af os
Det endte med vi selv tog den med en serviet
Så alt i alt ville jeg nok give dette sted minus hvis man kunne
Hilsen Anette og Carsten
Hvis jeg kunne give 0 stjerner gjorde jeg det!
Kommer for at booke bord da jeg alligevel var inde i byen. Inden vi går ind opdager jeg min søn har afføring i bleen. Spørger først om jeg må låne puslebord til at skifte ham, men bliver afvist fordi vi ikke er gæster.
Går derfra uden at booke bord og kommer ALDRIG til at sætte mine ben der igen.
Intet bord ved booking
Står i den situation at jeg havde booket et bord og har fået bekræftelse, men når vi så kommer der ind har de ikke et bord til os. Så vi var nødt til at gå igen
En ringe salat til 145kr
Det var en ret ringe salat jeg fik til 145kr. Jeg bestilte salat med varmrøget salat, som var et meget lille stump laks, 3 hvidløgsrejer, ingen asparges af de lovede asparges, en købedressing, masser af grønne blade og et temmelig hårdkogt koldt æg, som nok var kogt dagen før. Blev overhovet ikke mæt trods en prisen. Det var en kedelig oplevelse.
Frygtelig service og middelmådig mad
Personalet er frygtelige uhøflige, og maden er ikke det værd. Drinks er ok. Vi var et selvskab på 10, som hele aften blev ignoreret af de tjenere der var på arbejde. De stod konsekvent i et hjørne og snakkede, og hver gang vi fik øjenkontakt, så kiggede de væk. Vi blev nødt til selv at gå op og efterspørge menu kort, og bede dem rydde vores bord fra middag’s tallerkner (45 min efter vi allerede var færdig med spise). Jeg har været på cuckoos et par gange, men aldrig har tjenere væres så uhøflige. Vi blev mødt af rullende øjne, og snerpede kommentarer. Det var sidste gang nogen af os kommer der.
Super hyggelig café i gårdhaven og god…
Super hyggelig café i gårdhaven og god stemning. Meget professionelle tjenere og kan helt klart anbefale deres steak. Beaunaise sausen var virkelig god.
Vi kommer igen!
God service og gode burgere
Føler os altid godt tilpas her. Tak for god betjening.
Lees meer over geverifieerde reviews.