1. Mediabedrijf

𝗥𝗘𝗕𝗘𝗟𝗦, 𝗔𝗠𝗕𝗜𝗧𝗜𝗘𝗨𝗦 𝗘𝗡 𝗛𝗬𝗣𝗘𝗥𝗖𝗥𝗘𝗔𝗧𝗜𝗘𝗙. Hey, wij zijn CULT. Jouw content creators voor high-end video, campagnes en fotografie. Wij geven jou smoel. Raken jouw doelgroep. En behalen jouw doel. Hier bij CULT. ondernemen we op basis van vrijheid, respect en vriendschap. Want dáár waar mensen 100% zichzelf durven te zijn, ontstaan de mooiste en beste creaties. Wij vertellen positieve verhalen, wakkeren creativiteit aan in anderen, en maken de wereld trots op zichzelf. Dat vinden we het mooiste wat er is. Wij maken vette dingen. High-end content die jou helpt aan een krachtiger merk, meer verkoop, of aan nieuwe medewerkers. Hoe? Met campagnes, commercials, social media, creatieve concepten, bedrijfsvideo’s, wervingsvideo’s, 3D-animaties, fotografie, instructievideo’s, short movies, drone, audio, podcasts, en ga zo maar door. Want alles wat je kunt bedenken, maken wij. En alles wat je niet kunt bedenken ook. Dan gooien we onze creativiteit voor jou in de strijd. Met alle plezier. CULT.? Dat is toch die creatieve speeltuin? Ja, is zo. Maar gek genoeg onderscheiden we ons nóg meer aan de organisatorische kant. Door strak te communiceren en elke afspraak na te komen. Iets wat niet altijd vanzelfsprekend is voor zo’n creatieve club. Wij zijn die one-stop-shop voor alles wat met media te maken heeft. Hebben we iets nog nooit gedaan? Dan is de première voor jou. Benieuwd naar CULT.? Wij komen graag kennismaken.

3,7

Gemiddeld

1 review

Fotografie luchtballonvaart Christiaens Group

Wij hebben een fantastische luchtballonvaart achter de rug met de personeelsvereniging van Christiaens Group. We kunnen deze dag nog altijd terug bekijken dankzij de geweldige foto's die zijn gemaakt door CULT, zowel vanaf de grond als vanuit de lucht.
Bedankt voor het vastleggen van deze bijzondere ervaring!

8 september 2024