Har handlet her mange gange nu og det er bare, Bedste service og kvaliteten er i top. Både veste og mærker de skal sy er de bedste materialer. 🏆🔝
Lees wat reviewers zeggen
Bestilt en vest til sønnike der desværre ikke passede hans form. Kontakt til kundeservice som var hurtig på tasterne. Anden model blev tilsendt og returnering var lige til derefter. Vesten er i super... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Aldrig før har jeg oplevet magen til så god service som cungx! Bestilte en vest torsdag aften,, lørdag morgen var den allerede klar til afhentning! Og kvaliteten af deres produkter! DET KAN IKKE... Toon meer
Materialet er helt i top, men synes der var lidt lang leveringstid, og derfor 5 stjerner
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
CungX er din pålidelige partner, når det gælder motorcykelbeklædning og udstyr. Vi kombinerer dansk design, kvalitet og passion. Vores produkter er designet til dem, der elsker friheden på to hjul og har brug for udstyr, der både er stilfuldt og funktionelt. Vi har udviklet os fra at fokusere på motorcykel tasker og læder veste til nu også at omfatte et bredt udvalg af moderne motorcykelbeklædning og tilbehør – uden at gå på kompromis med design eller pris Derudover tilbyder vi skræddersyede rygmærker og broderinger, så du kan tilføje dit personlige præg til din læder vest. Vi gør det nemt med fulde pakkeløsning hos CungX. CungX begyndte som en lokal virksomhed i Aalborg, men er vokset til et landsdækkende brand og vi har nu også kunder over hele Europa. Selvom vi primært er en online webshop, arbejder vi aktivt på at få vores produkter ud i fysiske butikker i hele Danmark. Lige nu kan du opleve noget af vores sortiment hos vores udvalgte samarbejdspartnere.
Contactgegevens
Østervænget 42, 9200, Aalborg SV, Denemarken
- info@cungx.dk
- www.cungx.dk
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van CungX
Fantastisk service og stor tillid
Fantastisk service vi fik ang. en vest til min søn. En super fin vest og den passer bare. Men der var stor tillid fra butikken til os og det møder man ikke hver hver. Så kun positiv oplevelse herfra.
Det er ikke sidste gang vi handler der så jeg kan kun give dem de bedste anbefalinger herfra
Med venlig hilsen Anne

Effektiv og prima kvalitet
Jeg bestilte en tool rool for halvanden dag siden, og den lever fuld ud op til mine forventninger. Lækkert kvalitet, og fedt design. Mine bedste anbefalinger herfra til denne virksomhed.

Super hurtig levering
Super hurtig levering, og varen levede fuldt ud op til hvad jeg havde forventet.

Super kundeservice
Super kundeservice
Hurtig leverance
Kan klart anbefales
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super service
Super service, fik bestilt min vest et nr for lille
Ingen problem, du sender den bare så bytter vi :)

Antwoord van CungX
Nem at handle med og da vesten ikke…
Nem at handle med og da vesten ikke passede snakkede jeg med ham på mobilen og der var stor hjælpsomhed.
Kunne dog godt bruge muligheden for at filtrere efter størrelse.

Antwoord van CungX
Det var nemt at bestille på…
Det var nemt at bestille på hjemmesiden, hurtig levering, og produktet var som forventet 😃😃

Antwoord van CungX
Virkelig god service med både…
Virkelig god service med både forsendelse og returvare. Fin kvalitet på varen. Havde købt en læder / denim vest. Den er fremstillet i gode kvalitets materialer og føles lækker at have på. Ringede og indtalte en besked, de ringede hurtigt tilbage og vi fik løst problemet ang. nogle returvare.
Jeg kan kun give de bedste anbefalinger herfra det Sydfynske.

Fantastisk Service
Fantastisk Service
Har været i dialog med dem flere gange og hver gang for man et hurtigt, venligt og kompetent svar.
Vil absolut anbefalde at handle her.

Antwoord van CungX
Mega god service lækker kvalitet og…
Mega god service lækker kvalitet og hurtig levering helt klart et sted jeg vil anbefale til alle

Antwoord van CungX
Modtog en rigtig fed vest 2 dage efter…
Modtog en rigtig fed vest 2 dage efter bestilling.Den var desværre for stor men blev byttet med det samme.
Kan kun anbefales

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.