Aanbeveling, reageert snel, vriendelijk, passie voor product, geen onzin lekker direct, afspraak is in samenwerking en product prijsverhouding goed. Gewoon top!
Hadden een afspraak gemaakt om een blad te komen bekijken welke we op foto's hadden gezien. Zijn prima ontvangen, werden netjes voorgelicht over eventuele behandelingen en ze hadden alle tijd voor on... Toon meer
Wil je een suar boomstamtafel dan is Custables de zaak waar je moet zijn! We zijn heel blij met onze mooie tafel. Zeer vriendelijke eigenaren welke je heel goed adviseren. Tevens wordt je heel goed... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De meest duurzame aanbieder van exclusieve DIY interieurproducten: Boomstamtafels & Woodwalls
Vroomshoop, Nederland
- 0031613226177
- hello@custables.com
- www.custables.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Aanbeveling
10/10 Héél erg tevreden
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij custables.com. Ik heb een boomstamtafel gekocht en ben zeer blij met het eindproduct. Het contact met de verkoper verliep soepel en de levertermijn was ook goed afgestemd. Ik kan custables.com van harte aanbevelen voor degenen die op zoek zijn naar een unieke en kwalitatief hoogwaardige tafel.
Super vriendelijk stel.
Super vriendelijk stel.
Goeie service en vakwerk.
Ze hebben zelfs de tafel een paar maanden voor ons opgeslagen omdat de verbouwing vertraging had opgelopen.
Superlief......:-)
Enthousiast en betrouwbaar
Enthousiast, betrouwbaar en een goede service! Zijn erg blij met onze tafel.
Heel tevreden!
Mensen zijn erg klantvriendelijk. Tafel is conform de afspraken geleverd, we zijn er erg blij mee!
Snel en netjes behandeld
Snel en netjes behandeld. Zelf de tafels mogen samenstellen en binnen drie weken geleverd. Goede service een echte aanrader!!
Prettige ervaring
Buiten dat de tafelbladen zeer mooi zijn, ook zeer te spreken over de prettige communicatie.
Ik ben zeer tevreden, kom hier zeker nog eens terug.
Wij zijn blij met onze mooie…
Wij zijn blij met onze mooie natuurlijke tafel. Na het lakken kleurt de tafel prachtig op. Het onderstel is stoer en robuust dat maakt dat de tafel staat als een huis. Tip: vanwege het dikke tafelblad komt het geheel iets hoger uit dan een reguliere tafel. De stoelen moeten ook iets hoger. Dit geldt zeker voor kleine mensen onder de 1.65.
Goede service en afhandeling.
Vriendelijke mensen
Vriendelijke mensen. Er werd mee gedacht. De poot die ik graag wilde hebben ze op de juiste maat laten maken voor ons formaat tafel. Zou hier weer een aankoop doen
We zijn super blij met onze eettafel en…
We zijn super blij met onze eettafel en salontafel. Geweldige service en en we zijn prima geholpen. Als je een boomstamtafel wilt is dit bedrijf echt een aanrader!
Super goede service!!
Wat ben ik blij met mijn boomstam eettafel en salontafel.
Erg goede service en als je een zelf een andere onderstel tafel poten wil proberen ze die naar jou wensen te voldoen !!
Echt een aanrader !! Leuke Mensen .
Aanrader!
Super blij met ons mooie en unieke boomstamblad + onderstel. Daarnaast ook erg tevreden over de service! Er werd goed met ons meegedacht en fijne adviezen gekregen. Aanrader!!
Zoek niet verder!!!!!
Na een lange speurtocht uitgekomen bij een blad bij Custables. Een belletje was gedaan en de afspraak was gemaakt. Bij binnenkomst is er direct een klik, wat een leuke zaak en gezellige lui! Het blad is uitgestald ter bezichtiging en eigenlijk moest het alleen nog geregeld worden en daar komt de top-service om de hoek. In goed overleg is het blad geleverd op het juiste moment wat voor beide partijen uitkwam. Tussentijds overleg ging snel en correct. Eigenlijk is er niks te zeuren en zodra de tijd komt voor een salontafel dan check ik eerst bij Custables. Nogmaals bedankt voor alles.
Aanrader!
Snel, prettig en behulpzaam in contact. Denken actief mee en nu dus een prachtige tafel met uniek onderstel in onze woonkamer. Snelle levering en goede overall service. Aanrader!
🤩🤩🤩
Bij elk bedrijf ontzettend moeilijk gedoe, tot wij Custables Boomstamtafels Vriezenveen hebben ontdekt. Duidelijke uitleg, goede foto's en fantastische service. Loop nog elke dag vol trots langs onze extreem mooie tafel. Krijgen van iedereen positieve reacties!
Tevreden
Vriendelijk en behulpzaam in het contact. Hart voor hun zaak. Product is van goede kwaliteit
Boomstamtafel
Op zoek naar een boomstamtafel online vonden we Custables. En wow wat zijn we goed geslaagd! Super leuk stel met uitstekende service. Deze tafel doen we nooit meer weg!!
Zeer tevreden met prachtige boomstamtafel
Zeer tevreden met het tafelblad en zwart metalen onderstel! We wilden een extreem lange tafel en dat is op aanvraag gelukt. Levering en plaatsing prima verlopen. Alle afspraken nagekomen. Wij zij blij!