Custom Audio Denmark Reviews 54

TrustScore 5 uit 5

4,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Custom Audio Holbæk. Bare en super oplevelse, var klar til montering til tiden, samt færdig som aftalt. Fik monteret Mercedes Match forstærker, til mit Mercedes Match system… Og JA TAK til en forand... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

LÆS HELE ANMELDELSEN, SÅ GIVER DEN MENING!! Elendig service, som giver kunden skylden. Købte et Pioneer radio til manden i fødselsdagsgave via hjemmesiden. Vi tilslutter anlægget, men det... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hifi-winkel
  2. Thuisbioscoopwinkel
  3. Stereowinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hos Custom Audio drejer det sig om lyd og design, både i bilen, båden, og i hjemmet. Vi laver skræddersyede løsninger og installationer, hvor lyden er i højsædet også selvom man helst ikke vil lægge mærke til det eller det endda skal være helt skjult væk. Mulighederne er mange, så kig forbi til en snak om dine ideer og planer eller send os en mail, måske har vi lige den løsning du går og drømmer om, ellers kan vi sikkert bygge den til dig.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Meget tilfreds

Jeg har været en tur forbi Custom Audio i Hillerød, for at få noget ordenlig lyd i min elskede Kia Picanto. Jeg var nervøs for reaktionen når en "moden dame" i en lille -knapt så blæret- bil kom ind i butikken, men dér blev min egen fordom gjort til skamme. Behagelig og professionel behandling med fuld fokus på mine behov og ønsker og jeg følte mig 100% tryg ved at efterlade min bil i kyndige hænder. Det viste sig at være mere besværligt end først antaget, at få skiftet mine højtalere, da tidligere ejer af bilen havde lavet noget hjemmegjort lyd fikumdik 🫣 Selvfølgelig løste de problemet og nu har jeg den lækreste lyd i min bil. Ud over lyd fik jeg også installeret Android Auto og en skærm i instrumentbrættet (der var fra før den tid hvor skærme var en ting 😜) så slut med dumme holdere til telefonen og 1000 ledninger der ligger og roder i bilen.
Jeg er mere end tilfreds med resultatet og kan varmt anbefale at besøge butikken/værkstedet i Hillerød hvor servicen går ud over al forventning.

Tak for hjælpen og tak for ikke at få mig til at føle mig som en idiot 😜😅
Jeg vender stærkt tilbage en anden gang, er jeg sikker på 🥳

20 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har været oppe ved Lasse i Hillerød 2…

Har været oppe ved Lasse i Hillerød 2 gange og fået monteret lydpakker i mine biler. Må bare sige det er den bedste service jeg har fået, der har ikke været noget at sætte en finger på! Virkelig dygtigt og professionel

1 mei 2026

Custom Audio Holbæk

Custom Audio Holbæk.
Bare en super oplevelse, var klar til montering til tiden, samt færdig som aftalt. Fik monteret Mercedes Match forstærker, til mit Mercedes Match system… Og JA TAK til en forandring! Så forsøg ikke spare mønt ved ikke at montere forstærker fra start! Blev betjent af Jonas… kæmpe flink fyr! Enorm viden, samt alt sagt passede til fulde. Klart anbefales. Super tilfreds kunde.

9 februari 2026

Professionel behandling

Super god kommunikation, de overholder aftaler og de udføre et professionelt arbejde.
Jeg køre gerne fra Jylland til Holbæk igen.

De bedste hilsner Tobias

5 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trods en helt kamp helt nede i china…

Trods en kæmpe kamp helt nede i china kunne Mads klare opgaven, bilradio? Eftermontering? Hos Mads er du 100% tryg og sikker på at få den bedste oplevelse.

Tuuusind tak for hjælpen Custom audio dk!

21 augustus 2025

Hold nu fast

Hold nu fast, en god kundeservice! Jeg kan ikke huske navnet på personen jeg talte med, men hvis det stod til ham, så kunne han sikkert snakke i flere timer om anlæg. Jeg har lige bestilt et front og en Baspakke, som jeg venter spændt på. Min klare anbefaling herfra! Dejligt at der stadigvæk findes butikker, som tager sig af sine kunder med omhu

3 maart 2025

God og hurtig service.

Købte et par højttalere (til halv pris) i weekenden og fik dem leveret allerede om tirsdagen. Og til en særdeles rimelig fragtpris. Højttalerne havde været brugt til demonstration i forretningen men stod absolut HELT som ubrugte.
Kan kun anbefale Custom Audio på det varmeste!😊

5 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel betjening og rådgivning…

Professionel betjening og rådgivning med høj service i højsædet. Positiv & højt kvalificeret indsats og kvalitet. En fornøjelse at opleve. Her fra de bedste anbefalinger, intet at kritisere.
Christian Nielsen

31 oktober 2024

Utrolig god service

Utrolig god service
Jeg skrev ind til deres kundesupport om hvilke kabler der skulle bruges, da jeg havde købt forstærker og subwoofer brugt, uden kabler. De vendte tilbage med alle links, og har hermed bestilt.

15 oktober 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nok den bedste kundeservice jeg har…

Nok den bedste kundeservice jeg har prøvet længe, butikken i Hillerød har hjulpet mig igennem lidt af en kamp.
Fik fin vejledning - selv jeg ikke havde købt alle mine produkter hos dem.
Har købt en dsp og en forstærker samt kabler osv. igen super service og meget hjælpsomme og de ved hvad de snakker om ! Hvis jeg kunne give dem 6 stjerner havde de fået det.

Du må godt give dine ansatte et stort skuldre klap - Mads !

24 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har købt og fået installeret et…

Har købt og fået installeret et bilstereo anlæg i Holbæk - der var nogle ting der drillede og ikke spillede 100%….
Ikke noget problem for Mads og Jonas - hverken da jeg kom tilbage første gang, og anden gang …. og tredie gang…..
Det har været en SUPER kundeoplevelse - TAK FOR HJÆLPEN DRENGE❤️

31 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og gennemgang af købt produkt.

Jeg købte for nogle måneder siden nogle JBL højttalere gennem Custom Audio.
Jeg var faktisk slet ikke klar over, at de også handlede high end hifi udstyr, men jeg skal love for at jeg fik en på opleveren, da jeg var oppe i deres showroom.
Her gennem gik vi nogle højttalere med flere lydeksempler, så jeg fik valgt de helt rette til mit eget anlæg.
Desuden så blev højttalerene leveret på min adresse og monteret.
Herefter spillede vi med dem sammen, og fik en god snak omkring placering og hvad med evt. kunne gøre for en bedre rum klang.

Jeg har absolut intet at udsætte på service eller gennemgang/salg, og jeg sætter mine ben i butikken i Holbæk igen, når der på et tidspunkt skal noget nyt udstyr til.

8 januari 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.