Kan varmt anbefale hudlægen. Fik hjælp til mine hudproblemer, hvor de tog sig tid til at forklare behandlingen, som passede til mig. Rigtig god oplevelse ☀️
Lees wat reviewers zeggen
Arrogance uden lige og dårlig patientbehandling. Har simpelthen fået dårlig behandling både per telefon og ved konsultation. Ulla kan ikke beslutte sig for om hun vil hjælpe med en problematik og køre... Toon meer
En klinik hvor penge frem for patienten er i fokus. Ren samlebånd. Jeg oplevede ikke at blive lyttet til og lægen brugte maks 2 min pr gang. Blev sat i behandling hvor man ikke må drikke alkohol. Det... Toon meer
Vil ikke anbefale denne klinik. Klinikken tænker kun på penge og hvordan de hurtigst muligt kan få clearet patienter. Var inde hos Ulla som bruger de første 2 minutter på at tale om min udfordring for... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ganske uacceptabel behandling.
Ganske uacceptabel behandling.
Hudlægen talte nedsættende og tilså ikke foden som henvendelsen angik.
Efterfølgende blev ordineret behandling ikke skrevet i FMK ej heller beskrevet i notat til egen læge. Ingen ved derfor hvor meget eller hvor tit der skal behandles.
Er det sådant ældre borger over 80 skal behandles?
Jeg vil varmt anbefale Aarhus hudlæge og laserklinik
Jeg har intet dårligt at sige om Ulla Søderbergs hudlæge og laserklinik.
Det er de sødeste receptionister, der sidder ved skranken, og Ulla er enormt dygtig i sit fag.
Der blev taget rigtig godt hånd om mig og mit problem med akne, og de anerkendte at jeg var dybt ulykkelig. Jeg er nu på isotretinoin og Ulla skal følge min behandling. Hun svarede pænt på alle mine spørgsmål og jeg følte mig meget godt rustet, da jeg forlod klinikken!
Jeg giver 5 KÆMPESTORE og varme stjerner
Vælg en anden hudlæge...
Jeg har meget dårlige oplevelser med denne hudlæge. Jeg er i et 6 mdr forløb hos dem, og er 2 ½ måneder inde nu, og fortryder allerede grusomt at jeg har valgt dem. For det første bestilte de engang en tid til mig, på en dag hvor der slet ikke var nogen hudlæge tilstede. En anden dag, da jeg skulle ind og have taget blodprøver, da kunne lægen ikke tage dem fordi de slet ikke havde bestilt de blodprøver. Virkelig spild af tid for alle parter. Det er meget svært at komme igennem i telefonen, den siger ofte at der ikke er forbindelse til den. Når man så kommer igennem, så får man en MEGET flabet receptionist i røret, som taler til en som om man er dum. Hun er nok det som trækker allermest ned ved klinikken, og at hun stadig arbejder der, det fatter jeg ikke! Jeg kender flere som har dårlige erfaringer med dem. Så for jeres egen skyld: vælg en anden hudlæge!
Inkompetent, arrogant hudlæge. SPILD AF TID!
Efter 6 måneders ventetid, bliver man konsulteret i 5 minutter, af en yderst arrogant og inkompetent hudlæge.
Hvis du ønsker at få negligeret dit hud problem, få hånlige irrelevante og decideret urigtige oplysninger, så er dette stedet...... Det kan siges ganske kort BLIV VÆK DERFRA!
Sætninger som, du er ved at blive voksen - sagt om min akne, jeg har haft siden jeg var 16 år og stadig i en alder af 48 år døjer med. Da jeg kommenterer dette, er svaret "du har måske haft det siden du blev født"!????
Jeg var og er målløs og mundlam.
Fedtet hud, kunne man ikke gøre noget ved!?? Undskyld mig, men HVAD?
Bumser i pande, havde jeg ikke! - sagde damen!
Eksem på halsen der kløer, svier og er hævet og rødt, var tydelige blodåre!???? Arh??
Konklusionen - alt i alt var der ikke noget, man kunne gøre ved mine hud problemer! Jo, en Nitzoral shampoo til det fedtede hår og noget til at dryppe min bumser i hovedbunden med..! Hm, jeg har bumser i hele hovedbunden, det bliver et tidskrævende projekt!
Blev virkelig i tvivl om det var rengøringspersonalet, der ved et uheld havde sneget sig ind i konsultationen.
Jeg havde en forforståelse af, at hudlæger havde en lang uddannelse bag sig, og forståelse for de problematikker, der rører sig i folk der lider af hudproblemer. Men nej, der tog jeg fejl, ikke hos denne hudlæge!
Hudlægen virkede på mig, som om hun med sit meget stive og botox fikserede aldrende ansigt, fik projiceret "du er bare ved at blive voksen mantra"! Jeg lider imidlertid af akne, og har altid gjort det og forventede, at kunne hente hjælp hos en hudlæge, men fik en ubehøvlet behandling.
Ovenstående oplevelse efterlader mig med tanken om, at der må være en utrolig mangel på hudlæger i Aarhus, siden denne dame kan have et halvt års ventettid. En ventetid der ville være bedre brugt i Matas parfumeriafdeling. Jamen, altså!??
Så som sagt BLIV VÆK!
Dårlig behandling, elendig viden
Den måde de kører det på derinde resulterer i, at man kommer ind til noget sundhedspersonale (sygeplejesker eller lign.) som så konsulterer en med hjælp fra den hudlæge de har - men kun hvis de vurderer, at det er nødvendigt.
Efter henvisning fra min praksiserende læge ventede jeg først 3 måneder på, at jeg kunne få en tid og herefter kom jeg ind til en kvinde uden den relevante uddannelse, hun sagde ihvertfald, at hun ikke kunne se hvorfor jeg var kommet. For, at være helt sikker spurgte hun lige deres hudlæge til råds inden jeg smuttede, hun kiggede på mig i ca. 20-30 sekunder og konstaterede, at hun sagtens kunne se hvad det drejede sig om og at det ikke var et problem, at behandle igennem dem. Jeg fik en kur der skulle køre i ca. 3 måneder og kunne herefter vende tilbage såfremt den ikke virkede efter hensigten.
Kuren havde ingen effekt så jeg bestilte en ny tid (i god tid denne gang) og kom ind kun 2-3 uger efter kuren var afsluttet.
Igen blev jeg mødt af den samme kvinde som ved første besøg og hun konstaterede igen, at der ikke var noget hun kunne gøre for mig. Komplet spild af tid. Jeg nævnte nogle behandlingsmuligheder for hende som jeg havde læst om inden jeg kom forbi, hun havde tilsyneladende ikke hørt om de fleste af dem. Efter jeg kom hjem tjekkede jeg den information hun havde givet mig og kunne konstatere, at det er helt normalt, at gennemgå flere forskelige behandlingsforløb før man kan se en effekt. Hun har simpelthen løjet for mig - og formentligt ved hun det ikke engang selv.
Jeg læser til daglig en kandidat i biologi, og jeg har rimeligt godt styr på hvad min sygdom egentligt omhandler og jeg ved også godt hvordan jeg skal søge information om det. Jeg bryder mig naturligvis ikke om, at blive fejlkonsulteret efter jeg har fået en henvisning fra min praktiserende læge.
Alt i alt, var det komplet spild af tid og nu skal jeg starte forfra (med en ny henvisning) da jeg ikke kan garanteres, at komme ind til en hudlæge - jeg har lige snakket med dem.
Nu var mit problem ikke vildt alvorligt, men jeg kan kun gisne om konsekvenserne hvis de bruger samme fremgangsmåde ved behandling af andre patienter.
Jeg overvejer, at klage til Patientombuddet.
Ligegyldig konsultation
Havde sekretæren brugt 30 sek på at spørge sine kollegaer, havde jeg sluppet for at vente 2-3 mdr på en tid og sluppet for at bruge 1 time på en ligegyldigt konsultation (inkl transport og ventetid) og sikkert sparet det offentlige system for 1000,- eller lign.