fulstændig elendig service på en motocr hot 50. motor lampe lyser efter 300 km service og for at vide det sker der ingen ting ved service tager 4 timer man sku dælme tro det var praktikanter hele... Toon meer
Vi har lige købt en elknallert til 20995kr Det er med to No name batterier (sansynligvis sat i som noget billig Kineser skrammel. Det ene er stået af inden vi modtog knallert fra Horsens Mc-Servi... Toon meer
Fremragende service! Min kæreste og jeg har begge superbikes cykler, og får dem altid lavet og serviceret hos CVP i Horsens. Vi har altid fået gode priser og en service i høj klasse. De har virkel... Toon meer
Mere arrogante mennesker skal man lede længe efter! Jeg havde problemer med mine tændrør og de skulle skiftes, spurgte om det var noget de kunne hjælpe med ( gerne samme dag ). Der efter begyndte h... Toon meer
uaceptapel !!!!
fulstændig elendig service på en motocr hot 50.
motor lampe lyser efter 300 km service og for at vide det sker der ingen ting ved service tager 4 timer man sku dælme tro det var praktikanter hele bundtet
hold jer væk og kør til scooter specialisten og få det til 1/3 af hvad cvp tager
Fantasipriser
Først og fremmest giver jeg 2 stjerner, da de egentlig klarede den opgave, jeg bad dem om – og inden for et helt fair tidsrum.
Jeg ringede ind onsdag aften og spurgte, om de havde tid til at skifte et fordæk på min MC. Jeg fik af vide, at jeg bare kunne komme ned og stille cyklen, og at den ville være klar dagen efter – hvilket jeg mener er en forventet service.
Grunden til, at jeg på ingen måde vil give mere end 2 stjerner, er:
For det første kunne jeg ikke få nogen cirka-pris ved aflevering af MC’en, og da jeg så kommer dagen efter, koster det mig 897 kr.! Det svarer til 45 minutters arbejdsløn.
Jeg er godt klar over, at en mekaniker ikke er gratis, men jeg vil mene, at et dækskifte på ingen måde burde tage over 20 minutter – selv hvis det er en lærling, der har udført opgaven. Hvis det var tilfældet, mener jeg, at man burde prissætte derefter.
Mere arrogante mennesker skal man lede…
Mere arrogante mennesker skal man lede længe efter!
Jeg havde problemer med mine tændrør og de skulle skiftes, spurgte om det var noget de kunne hjælpe med ( gerne samme dag ). Der efter begyndte han at grine og sagde hvad tror du selv, du må vente 10uger så kan vi lave det.. jeg sagde, jeg prøver at finde en anden mekaniker der kan hjælpe, og dertil sagde han bare: ja held og lykke med det.. aldrig om jeg sætter mine ben hos dem igen..
Jeg vil bare starte med at sige kanon…
Jeg vil bare starte med at sige kanon service dejlig mennesker og Når det kommer til værkstedet så spiller det bare på højeste plan jeg anbefaler CVP MC 100 %
Hurtig men lidt dyr service
Jeg indleverede min mc da den ikke havde strøm på, og den blev indskrevet på værkstedet helt efter bogen. Allerede 26 timer senere var den klar til afhentning til trods for, at værkføreren havde sagt at de havde meget travlt hvilket også var at se på værkstedet. Virkelig fedt, at det gik så stærkt. Det lille minus er selve regningen, som var lige høj nok i forhold til hvad der var galt med motorcyklen. Men betalt er den, og jeg er kørende igen.
Hurtig og altid god service
Jeg var uheldig at mit batteri på mc'en gav op (som i totalt død) ugen op til pinse, men som altid fik værkstedet hurtigt et nyt batteri hjem og i, så jeg kom på pinsetur. Jeg oplever altid en god service når jeg enten får serviceret mc, eller køber udstyr i butikken. De er imødekommende og hjælpsomme, har de det ikke i min str. tilbyder de at bestille det hjem. Værkstedet gør alt for at man kan komme hurtig ud at køre igen, og jeg oplever altid at kunne få et uddybende svar på tekniske spørgsmål eller et godt råd hos værkfører, de ved hvad de taler om.
Vi har lige købt en elknallert til 20995kr
Det ene er stået af inden vi modtog knallert fra Horsens
Mc-Service.
Så der er ikke særlig betryggende !!!
👎👎👎☹️
Vi har lige købt en elknallert til 20995kr
Det ene er stået af inden vi modtog knallert fra Horsens Mc-Service.
Så der er ikke særlig betryggende !!!
Hans viden omkring de produkter han fysisk tager hjem til hans forretning er No Go
👎👎👎☹️
En oplevelse med lidt blandet følelser
En oplevelse med lidt blandet følelser.
Stod og skulle have nyt fordæk på. Så ringede og fik at vide at de havde dækket og jeg bare kunne komme forbi. Og wupti nyt dæk på inden for 2 timer. Mega fedt.
Problematikken opstår så ved betaling. 1800kr!!!!
for et fordæk som kan bestilles hjem til 950kr på nettet. Jeg forstår godt man ikke matcher net prisen. Meeen at tage næsten det dobbelte er i min mening fuldstændig uacceptabelt.
Scooter har været mere på værksted end den hr kørt på vejene
Hvis jeg kunne give nul stjerner gjorde jeg det. Har købt en scooter fra ny der har holdt længere tid på værksted end den har kørt på vejene. Modellen havde en fejl, hvor de tillod sig at fortælle mig, at deres lager vare taget tilbage til fabrikken, men man ikke kaldte kundernes scootere tilbage. Vi har derfor fået den lavet for hver 1500 km. Det vil de så ikke mere nu, på trods af der er garanti på reservedelen stadigvæk. Der er ringe service og ingen forståelse for vores utilfredshed.
De anbefaler vi sælger scooteren, hvilken de har gjort siden første gang vi var inde med. Ringe forhandler og værksted
Forsøgte at bytte der med min Aprilia…
Forsøgte at bytte der med min Aprilia Mana og inden det lykkedes kom drømmecyklen til salg andetsteds.
Søren ville gerne prøve at sælge min alligevel, og i løbet af kort tid var den solgt (det var vinter). Jeg var nu lidt nervøs, der var intet nedskrevet kun mundtligt aftalt hvad det skulle koste, men det gik fuldstændig som aftalt. Stor ros for det.
go service begge veje
Kørte til Horsens forleden og købte hos Cvp Mc en bagagebærer til min mc. Vidste ikke helt om den passede. Søren fortalte mig, at hvis den ikke passede kunne jeg komme med den igen og jeg ville få pengene tilbage på kortet. Den passede desværre ikke så til horsens igen og fik pengene tilbage. Se det kalder jeg god service:-))). Når vi som kunder bliver behandlet med respekt og ærlighed lønner det sig:-)))
Super service fik vejledning om…
Super service fik vejledning om scooter. Flink medarbejder også selvom jeg ikke købte noget denne gang.
Ærgeligt man ikke kan give minus
Ærgeligt man ikke kan give minus, betaler 3.200 for en hot som der er skiftet tændspole, tændrør og cdi boks på, tjekket cylle og stempel og strammet styret så det er skævt :-) Dette tager åbenbart 4 timer og koster 2500 i arbejdsløn. De kunne åbenbart heller ikke skaffe en karburator som alle andre forhandlere/værksteder kunne skaffe, beder dem så om at stoppe med at gøre noget på den og samle den til mig så jeg selv kan fikse resten, får så min ellers hvide hot som nu nærmest er brun på grund af at spaden har smøret olie på alle skjoldene så jeg nu har 100 vis af fingeraftryk af ham. Tak for god service :-)
Et godt sted at handle MC
Det er altid en god oplevelse at komme ind til Søren og Claus hvor man kan få hvad man beder om eller blive rådgivet godt så det rigtige valg kan tages, og jeg synes priser er konkurrencedygtige. Værkstedet er meget kompetent også ud over egne Kawazaki og Suzuki mærker.
Efter aftale indleverede jeg min gamle…
Efter aftale indleverede jeg min gamle Vespa scoter, som jeg lige have købt. De skulle lige klargøre den til syn. men, efter ca. 5 måneder, hvor jeg har rykket dem, hentede jeg så min scoter. Nu havde de skildt den totalt af, hvilket på intet tidspunkt var aftalt. Deres undskyldning for ventetiden er, at de p.g.a. coronakrisen ikke kunne få reservedele. Det kan så alle andre, enda i løbet af 2 dage.
Da jeg opgiver dem, og henter scoteren, bliver jeg så præsenteret for en regnng på 3.030 kr. for ingenting.
Hold jer væk fra det firma, hvis ikke i vil være til grin.
'Aksel Kristensen
Fremragende service...kompetente…
Fremragende service...kompetente medarbejdere OG Fornuftig GOD gensalgspris Fem Stjerner herfra
Fremragende service!
Fremragende service!
De har virkelig dygtige mekanikere og laver altid en top service udover det sædvanlige. Virkelig et godt sted at handle, med ærlige og dygtige fagfolk der kan deres kram. MVH J&N
reparation af mc
jeg fik min MC ind til CVP i efteråret 2015 en forsikrings skade, jeg snakkede med dem om og justere ventiler og synkronisere karburatorer da de alligevel afmonterer kåben og tanken til maler, da jeg hentede min MC 1 marts fik jeg en regning på 3838 dkk eller sagt på anden vis så tog de fuld arbejdsløn ved både mig og forsikringen for at afmonterer tank / kåbe dvs sige at det sig betalt 2 gange for det samme arbejde, så jeg finder anden mc mekaniker og vil fraråde andre til og bruge CVP i Horsens !!! de er lige "Dygtige" nok og ikke kundevenlige :-(
Lees meer over geverifieerde reviews.