Bedrijf heeft geantwoord
Jeg stod med et par nye cykelbukser, der desværre fik et par huller efter kun to ture. Selvom producenten afviste reklamationen, valgte butikken selv at træde til og finde en rigtig god løsning for... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har altid lært, at når man handler, kan man få god, hurtig og billig service – men man må kun vælge to af delene. Men hos Cykel-mads/Cykler.dk lykkedes det faktisk at få alle tre! Da jeg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
havde en dejlig og venlig og forstående oplevelse med cykler.dk bare surt at deres valgt af transportør ødelagede den gode oplevelse ret meget
Bedrijf heeft geantwoord
Din cykelhandler på nettet. Vi leverer til hele landet og fører alle de populære mærker som Trek, Specialized, Cube & Megamo.
Storegade 27, 7620, Lemvig
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Tusind tak for rigtig god service. Jeg har købt en mountainbike gennem cykler.dk. Vejledning og service over tlf var helt i top. Jeg var sent ude ifht at kunne få cyklen hjem til fødselsdagsgave, men jeg talte med en meget servicemindet medarbejder, der sørgede for at cyklen blev samlet og sendt med det samme. Tak for god hjælp og for en flot cykel

Antwoord van Cykler
Matchede uden problemer prisen fra anden online butik - så hellere handle lokalt i Nordvestjylland😀

Antwoord van Cykler
Skrev sent om aften og fik svar kort tid efter. God service👍👍

Antwoord van Cykler
De er utrolig serviceminded i butikken. Jeg har fornylig købt ny cykel hos dem og det var en mega god oplevelse.
Havde en lille udfordring med en batteri til cyklen men efter et opkald til dem så var problemet løst. Kan varmt anbefale at handle hos dem. 💪💪💪💪💪

Antwoord van Cykler
Min kæreste og jeg var på jagt efter 2 el-cykler og dem var Martin ved Cykel -Mads så venlig at hjælpe med at finde.
Service i særklasse og en fantastisk og nærværende vejledning og rådgivning.
Cykler bliver leveret på adressen og alt i alt en suveræn oplevelse.
Tak for jer.. 🌟🌟🌟🌟🌟
Måtte vente et par dage mere, da cyklen var på fjernlager. Det blev jeg dog også gjort opmærksom på i tlf..
Cyklen kom. Fin cykel, men kunne konstatere at der mangler en skrue i monteringen af kurven så den skralder. Har sendt en mail til dem dd.

Antwoord van Cykler
Men hos Cykel-mads/Cykler.dk lykkedes det faktisk at få alle tre!
Da jeg skulle købe min nye gravel cykel, fik jeg både kompetent og ærlig rådgivning, en hurtig og effektiv ekspedition – og det hele til en rigtig fair pris. Martin formåede at kombinere høj faglighed med en jordnær og imødekommende service, så jeg følte mig tryg gennem hele processen.
Det er sjældent, man oplever den samlede pakke i dag, men det gjorde jeg her.
Kæmpe anbefaling herfra! 🚴♂️

Antwoord van Cykler
Dygtigt personale og har altid en rigtig god service. Svare hurtigt og tydeligt på de spørgsmål der bliver stillet. Også på mail. Derudover leveres ens ordre inden for den lovede tid.

Antwoord van Cykler
Jeg stod med et par nye cykelbukser, der desværre fik et par huller efter kun to ture. Selvom producenten afviste reklamationen, valgte butikken selv at træde til og finde en rigtig god løsning for mig.
Super hurtig respons og en personlig dialog hele vejen igennem. Vil helt sikkert handle der igen.

Antwoord van Cykler
Leverancen var forsinket , men stadigvæk super service og hurtig og god kommunikation vedr. forsinkelse

Antwoord van Cykler
På telefonisk spørgsmål på et bestemt produkt blev bestillingen leveret perfekt hurtigt.
Har i dag købt en e MTB cykel, som jeg selv hentede. Cyklen var på forhånd klargjort til prøvetur. Jeg fik en helt helt fantastisk gennemgang af cyklen. Det var super professionelt service hele vejen igennem, der langt oversteg mine forventninger. Og cyklen, den er bare fed og jeg glæder mig til mange ture fremover.
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.