Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt som det skulle være, havde telefonisk kontakt med butikken og fik god og venlig service... Varen kom allerede dagen efter... Fuld valuta for pengene her og ikke en finger at sætte. :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg må sige at jeg er målløs over den dårlige behandling jeg netop har modtaget over telefonen. Jeg ringer til dem, da jeg ikke får svar på mail angående returvarer. Jeg bliver mødt af en medarbejde... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte online torsdag 20.05.2021 kl. ca. 15:00 Zacky helbeskyttende pose til bagagerum og Saphe "undgå fartbøder". Ringede også op og forhørte om afsendelse samme dag. Dagens ordrer var afhentet af... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Auto-accessoire winkel
  2. Automaterialenwinkel
  3. Bandenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Dækbutikken blev startet i 1998 i Aabybro. Vi startede hjemmeside som de første i branchen i februar 1999, dengang hjemmesider blev solgt af firmaer som Telia. Webshoppen kom til få år senere. Ejeren er stadig Jens V Andersen, som også ekspederer i butikken hver dag. Vi har opnået "bedste kreditværdighed" ved Experian som vurderer firmaer. Du handler trygt hos os.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 62% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Hurtig ekspeditionen og levering

Hurtig ekspeditionen og levering, super tilfreds.

28 april 2026

Hej Michael
Tusind tak for anmeldelsen.
Jeg er sikker på du bliver meget glad for den nye Scorpion Lite cykelholder.
God weekend
Hilsen Jens Daekbutikken.dk

Gode produkter

God hjemmeside og gode forslag til tillægsordrer. Hurtig og præcis levering. Og priser i orden :-)

28 april 2026

Hej Claus
Tak for roserne :-)
Jeg håber du bliver glad for din cykelholder.
Jeg ønsker dig en rigtig god onsdag
Hilsen jens Daekbutikken.dk

Leveret som aftalt.

23 april 2026

Hej Helle
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.
Rigtig god onsdag
Hilsen Jens Daekbutikken.dk

Perfekt.

16 april 2026

Hej David
Tak fordi du ville sætte lidt ord på din oplevelse.
Jeg ønsker dig en rigtig god dag
Jens Daekbutikken.dk

Kom til tiden som,aftalt

17 april 2026

Hej Per.
Tak dinanmeldelse.
dejligt du er tilfreds med leveringstiden.
Jeg håber du bliver glad for din cykelholder. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger på den model så jeg er sikker på du også bliver glad for din.
God weekend
Jens Daekbutikken.dk

100% i orden

100% i orden. Nem bestilling, efterfølgende viste det sig, at de bestilte fælge var udsolgt. Modtog en mail med forslag til alternativ fælg, hvilket var helt tilfredsstillende. Modtog hjulene særdeles pænt og forsvarligt indpakket på en palle. Ligeledes af transportfirmaet placeret fint og hensynsfuldt i carporten. Hjulene var 100% fejlfri og perfekt afbalancerede. Her handler jeg gerne igen :o)

16 april 2026

Hej Christian
Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi er så glade for at du er tilfreds.
Jeg håber får mange gode ture på de nye fælge og dæk.
God sommer til dig
Hilsen Jens og folkene på værkstedet som har lavet dine hjul.

Prisen 👍......

14 april 2026

Antwoord van Dækbutikken Aabybro A/S

Ej hvor dejligt. Tak vi elsker at have de rigtige priser.
God onsdag
Hilsen Jens Indehaver

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig ærgerlig oplevelse - aldrig igen.

Jeg ringer til dem, da jeg ikke får svar på mail angående returvarer.
Jeg bliver mødt af en medarbejder der overhovedet ikke gad at håndtere min henvendelse. Jeg får besked om at jeg ikke kan returnere mine varer da fristen er overskredet med 1 dag, og at jeg formentlig blot havde til hensigt at låne varen og dermed benytte mig af den gratis fragt! Har godt aldrig oplevet noget lignende…dem er jeg færdig med.

19 februari 2026

Hej Søren
Jeg undskylder på den pågældende medarbejders vegne.
Det er helt og holdent min skyld da jeg har indskærpet dette overfor mine medarbejdere da vi oplever store problemer med at folk køber snekæder , tager dem med på ferie som en forsikring og hvis så de ikke får dem brugt returnerer de dem til os.
Dette medfører tab da vi i forvejen er helt i bund med avancer.
Men der skal og vil være undtagelser af returpolitikken.
Jeg kan se du har købt snesokkerne 2. februar, hvornår ha du snakket med min medarbejder om retur?
Jeg vil gerne høre fra dig så vi kan finde en løsning.
Jeg ringer lige til dig så vi kan finde en løsning

God oplevelse

Bestilte cykelholder fredag eftermiddag, fik den leveret mandag morgen, og til en god pris. Perfekt.

30 maart 2026

Hej Henrik
Tusind tak.
Rigtig god påske, håber du bliver glad for din cykelholder.
Hilsen Jens V Andersen. Indehaver

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Service på højt plan - kan anbefales

Altid god og venlig betjening og service hos dækbutikken. uanset om det bare er en lapning eller dæk står de altid klar og hurtigt derfra igen.
Sidste køb var en trailer tip top tilfreds

23 maart 2026

Hej Claus
Tusind tak for de 5 stjerner.
Jeg er virkelig stolt over du skriver om din tilfredshed.
Dejligt på sådan en grå regnvejrsdag
God onsdag til dig.

Mange tak.
God dag
Hilsen jens Daekbutikken

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ringede først og blev anbefalet en anden cykelanhænger da den jeg ville købe ikke kunne bruges til mig, bestilte så og kom dagen efter

5 maart 2026

Hej Uffe
Tusind tak, dejligt med positiv kritik
Hilsen Jens Daekbutikken

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig afsendelse og god vare.

Jeg bestilte igår snesokker til vores bil og skrev i bemærkningerne at de gerne måtte afsendes hurtigst muligt, allerede i dag blot 23 timer efter bestilling blev de leveret .

Produktet var præcis som beskrevet, det var mit første køb her men absolut ikke sidste .

Bedste anbefalinger herfra .⭐⭐⭐⭐⭐.

10 februari 2026
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.