Ik had een Boss-horloge (hb1513478) besteld bij Daily Watch Club vorige week.. Omdat die best wel fel afgeprijsd was(-40%),durfde ik het niet te vertrouwen in eerste instantie. Maar uiteindelijk... Toon meer
Ik schrijf nooit een review, maar omdat ik precies hetzelfde horloge besteld had een half jaar geleden bij de oplichters van watch2day.nl wat ik na maanden wachten nooit heb gekregen en na vele beloft... Toon meer
Het gekochte horloge ging iets afwijkend lopen, na goed advies van DWC, was het echter niet verholpen. Het horloge ging kosteloos terug en naar de reparateur om even goed doorgesmeerd te worden, wa... Toon meer
Heb een paar x mail gestuurd maar totaal geen reactie van hun onprofessioneel
Een betrouwbare dealsite, een community, een club, waar horloge liefhebbers de perfecte accessoire voor elke gelegenheid kunnen vinden.
Linker Rottekade 292, 3034CV, Rotterdam, Nederland
Heb een paar x mail gestuurd maar totaal geen reactie van hun onprofessioneel
Nette contact voorafgaande aankoop, zeer snelle levering, keurig ingepakt, alleen het artikel schijnt verkeerd te zijn.
Oke, kan gebeuren. Een retouretiket meerdere keren moeten verzoeken, eindelijk binnen.
Eind mei retour gestuurd, de verwerking daarvan duurde langer dan 3 weken… Meerdere keren contact moeten opnemen, klantenservice helpt niet, terugbel beloftes worden niet nagekomen. Pas toen ik het bij Klarna meldde, omdat de winkel niets liet horen en factuur nog steeds openstaand was, hebben ze het opeens binnen 1 dag geregeld. Dramatisch en ellendig na de koop, ook al maken ze zelf fout door een verkeerd artikel op te sturen. Zoveel tijd kwijt aan contactpogingen die ook nog eens vruchteloos bleken, abnormaal!
Horloge keurig en snel geleverd conform afspraak. Wouter was zeer klantvriendelijk en reageerde snel op onze vragen.
Zeker aan te bevelen!
Top! Snel, goede prijs en uiterst vriendelijk geholpen door Wouter. Samen tot een heel fijn resultaat gekomen! Mijn volgende horloge zal ook van hier worden!
Heel blij Heel mooi horloge voor een geweldige prijs ... heel snel geleverd ... perfecte service
Horloge was mooi, maar wou toch wat anders.
Retour goed en snel gegaan ,ook afhandeling terugbetaling.
Hardstikke blij mee .
Precies 2 werkdagen na aankomsr retour.
Perfecte dienst voor en na levering (vrijdagavond om 19 u besteld en geleverd om 14u30 op zaterdag in België). En super contact met Wouter!
Super snelle levering, zeer goede verpakking en heel blij met de goede aankoop !
Hele snelle levering. Prachtig horloge voor een mooie prijs! Ik werd ook snel geholpen bij vragen. Zeker een aanrader dus.
goede service bij aankoopbeslissing en tevreden over het geleverde product, goede feedback ontvangen van wouter, een aanrader
Product is netjes verpakt geleverd, in de staat zoals beschreven en het juister product is geleverd. Levering was erg snel, zou zeker opnieuw bestellen bij deze site!
Snelle levering. Goede verpakking.
Horlogeband versteller is superhandig!!
Zat eerst te twijfelen door het prijs verschil in de horloges met andere bedrijven door verschillende reviews en de site met een goed stukje over hun toch gekozen te bestellen en 2 dagen later heel blij met mijn horloge
Ondanks de feestdagen, Kerst en Nieuwjaar, snelle en correcte verzorging van mijn bestelling !