1. Ramenleverancier

Dakotech is dé Zeeuwse specialist in kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen, rolluiken en zonwering van de beste merken.

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Dakkapel en ramen

Offerte laten maken voor een dakkapel en een aantal kunstof kozijnen. Alles voorzien van rolluiken en insectenhorren. Na het inmeten nog een keer een bezoek gebracht aan de werkplaats en de uiteindelijke offerte getekend. Hierna is het wel een tijdje stil geweest en een aantal keren zelf contact op moeten nemen mbt de planning en plaatsing. De levering en plaatsing werd dan ook 2 keer uitgesteld. Uiteindelijk wel goede afspraken gemaakt voor de plaatsing en dat is allemaal volgens planning verlopen. Plaatsing van dakkapel en ramen is goed en netjes uitgevoerd. Mooie kwalitatieve producten. Ook werden vragen achteraf goed opgevolgd.

Uiteindelijk tevreden van de uitgevoerde werkzaamheden. Planning had iets beter gekunnen.

20 april 2026

Wij hebben in fasens kunststofkozijnen laten plaatsen.

Wij hebben in fasens kunststofkozijnen laten zetten,een schuifpui en kozijnen zijn daarna hebben het huis voltooid!,helaas was de screen verkeerd ingemeten,en was er lekkage vanuit de shuifpui,is op korte termijn herstelt!,Wij zijn content met de service en mooie kozijnen!

6 april 2026

Top service bij Dakotech

Zeer tevreden met Dakotech, 7 nieuwe kozijnen laten plaatsen. Voor het grootste kozijn kwamen ze nog even checken of ik het wel allemaal goed had gedaan. Top. De jongens die de kozijnen kwamen plaatsen waren zeer vriendelijk en meedenkend. Voor de aanschaf nog bij hun in de showroom geweest, bakkie koffie en duidelijke uitleg. Zeer tevreden.

17 juli 2025

Wat waren we voorgaande jaren tevreden…

Wat waren we voorgaande jaren tevreden over dakotech! Toen ze nog klein waren en de directeur zelf het werk nog deed. Tot 25 november 2024 we een dakkapel wilde laten plaatsen.... de medewerker regelde alles of eigenlijk niets... smoes na smoes, leugen na leugen! En nog steeds niet af! Slapeloze nachten en vandaag kregen we de laatste rekening.... toen knapte er iets in mij. Ruim een jaar verder!!!! Niet af en toch betalen. Mensen wees verstandig en kies nietvoor Dakotech. Ook het personeel wat we spreken heeft geen goed woord over voor het bedrijf dat zegt genoeg

5 januari 2026

Na inmeten van kozijnen niets meer gehoord

Na inmeten (8 september 2025) van alle kozijnen voor een offerte, niets meer gehoord.
Wel zelf nog 3 maal gebeld waar de offerte bleef maar steeds niets ontvangen na belofte deze zo snel mogelijk op te sturen.
Het is nu inmiddels al 2026.

8 september 2025

Na het tekenen van offerte gaat alles…

Na het tekenen van offerte gaat alles mis. Je moet overal zelf achteraan. Je wordt nooit teruggebeld. Personeel is zeer laag opgeleid maken allemaal fouten. Zagen gat in de gevel oeps schuin niks meer aan te doen. Plintje ervoor. Zeer amateuristisch. Vervolgens zit een andere deur er niet recht in. Deze gaan we even stellen. Oeps er word in kozijn gezaagd. We gaan een nieuwe bestellen. Na 4 maanden wachten zelf maar eens contact opnemen of deze al binnen is. Het is niet duidelijk ik word teruggebeld. Na paar dagen toch zelf maar eens bellen want ik hoor uiteraard niks meer. Dit gebeurd nog een keer. Vervolgens bel ik en kan er gelijk een afspraak gemaakt worden. Dan zou je hopen dat het allemaal goed gaat nu maar helaas. Met 2 man sterk bijna een hele dag bezig om een kozijn te vervangen en deur te stellen. Oeps er zitten 3 beschadigingen op het kozijn. Deze worden volgende week vrijdag voor u opgelost. En we vragen ook gelijk na waar de scharnieren blijven die van andere deur in verkeerde kleur geleverd waren. De scharnieren waren blijkbaar nog helemaal niet besteld. Kan uiteraard gebeuren want alles gaat mis bij dit bedrijf. Het is de beruchte vrijdag waarin alles word opgelost. Helaas verschijnen ze niet op de afspraak van 11 uur. Erg jammer want ik blijf hier speciaal heel de ochtend voor thuis. Ik bel eens om een uur of 14.00 uur waar ze blijven. Er is waarschijnlijk iets mis gegaan geeft specialist Marc aan en ik word er over teruggebeld. Inmiddels is het sluitingstijd en heeft er helaas niemand gebeld en zijn opleverpunten nog niet opgelost. Jammer want dit kost mij een hele dag. We zijn inmiddels bijna een jaar verder na het ondertekenen van de offerte en de laksheid en amateuristische niveau van dit bedrijf heeft de hoogst mogelijke toppunt bereikt. We zijn in afwachting van het vervolg.......

8 september 2025

Naservice voor Dacotech niet belangrijk.

Bij ons zijn door Dacotech kunstof kozijnen en solarscreens gemonteerd. E.e.a. tot volle tevredenheid! Na enkele maande klopte de afstelling van een van de screens niet meer! Uiteindelijk na 3 afspraken iemand langs geweest. Deze man had geen idee hoe je de screen opnieuw moest afstellen en zou dit gaan uitzoeken. Hij beloofde dezelfde dag terug te komen. Niets meer gehoord. Nu na enkele weken nog niets gehoord. Jammer dat dit bedrijf de naservice aan zijn laars lapt! Kan mijn kenissen dus geen positief advies meer geven!

7 februari 2025

Kregen een beschadigde deur geplaats

Kregen een beschadigde deur geplaats, bedrijf wist vooraf al dat hij beschadigd was maar vertelde het ons pas toen wij de beschadiging opmerkte dezelfde dag. Wij hebben gelijk een e-mail gestuurd en degene die hem geplaatst had erop aangesproken. Hij vertelde dat hij de beschadiging al gezien en gemeld had bij zijn baas maar die had gezegd plaatst hem maar zonder ons te informeren vooraf. Wij waren zeker niet akkoord gegaan met een beschadigde deur.
Dakotech reageert totaal niet op e-mails en bij bezoek gaan op de Danielsweg 6, 4451 HP in Heinkenszand.
Zeggen ze alleen maar is in behandeling al meer dan 5 maanden. Verantwoordelijke is nooit aanwezig

18 juli 2024

Wij hebben kunststof kozijnen laten…

Wij hebben kunststof kozijnen laten plaatsen door Dakotech vorig jaar en we zijn nu al een jaar bezig om dit in order te laten maken kapotte kozijnen tocht en slecht sluitende draaidelen
De eigenaar de heer HB laat gewoon niets van zich horen nu zijn we genoodzaakt via onze verzekering hun aansprakelijk te stellen niets als lof over de monteurs maar nu zijn we er klaar mee mooie praatjes maar zeer slechte ervaringen mee

2 maart 2023

Offerte aanvraag gedaan en geen reactie van Maarten van…

Offerte aanvraag gedaan en Maarten van dakotech kwam dan ook langs. Wat mij opviel was dat hij wel 4 x aangegeven heeft zoveel mogelijk offertes op te vragen bij andere bedrijven. Dit zorgde voor vraagtekens van waarom geeft ie dat aan... na bijna een week nog geen offerte te hebben ontvangen voor toch een dubbele dakkapel van 750cm lijken ze niet geïnteresseerd in de klus. Hier nog achteraan gemaild maar ook wederom geen offerte mogen ontvangen van Maarten. Gezien de andere reviews waarin ze dus waarschuwen voor dit bedrijf ben ik er achteraf misschien maar blij mee en zal dus dit enorme bedrag bij een ander bedrijf uit gaan geven.

1 februari 2024
Logo Dakotech

Antwoord van Dakotech

Beste heer Mulder,
We vinden het jammer dat u een negatieve ervaring heeft met ons. Door drukte is het helaas niet altijd mogelijk om binnen 3 werkdagen de offerte toe te sturen.
Groeten,
Team Dakotech

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf alles behalve kwaliteit en nog ontkennen ook ze hebben nieuw kunstof kozijn en deur geplaatst bij het slopen oud kozijn ging het al mis door het wrikken kozijn stenen voorgevel gebroken en dit ontkennen vervolgens nieuwe deur geplaatst dan denk je goed geïsoleerde deur nu maar nee tocht langs alle kanten. weer maar eens gebeld maar nee we hebben de deur netjes geplaatst nou hij staat 1cm open aan de boven kant gelukkig ben ik timmerman dus ik heb er geen verstand van maar het kozijn staat niet recht dus komen ze voor de 3e keer weer langs heb er totaal geen vertrouwen in de stenen in mijn voorgevel zal ik zelf maar repareren ook dat kunnen ze niet ziet er niet uit.

2 november 2023

Wij zijn erg tevreden over de correcte…

Wij zijn erg tevreden over de correcte werkwijze van Dakotech m.b.t. het plaatsen van nieuwe dakkapellen.
De lijntjes zijn kort, er wordt helder gecommuniceerd en de gemaakte afspraken worden nagekomen. De offerte was zeer duidelijk. Prijstechnisch zijn ze wat duurder maar dat zie je duidelijk terug in de keuze van het kunststof materiaal en de overige toebehoren. De afwerking aan de binnenzijde is ook uitstekend.
Het contact met de monteurs ter plaatse was ook prima. Nette hardwerkende heren en altijd keurig op tijd!
Dankjewel!

Fam. J. Traas
Wemeldinge

1 juli 2023

Twee dakkapellen laten plaatsen

Twee dakkapellen laten plaatsen. Enkele maanden na de offerte al geplaatst. Vakwerk! We zijn erg tevreden en kunnen ons niet vinden in de negatievere reviews. Contact met het bedrijf ook zeer goed en prettig, op mail wordt direct gereageerd.

Geert en Ruud uit Oost-Souburg

23 juli 2022

Zeer tevreden

Mooi bedrijf, komen afspraken goed na. Vakmannen die kwaliteit leveren conform gemaakte afspraken. Aanrader!

31 maart 2022

Geen reactie op aanvraag offerte

Meer dan een week geleden een offerte aangevraagd voor het leveren en plaatsen van een rolluik. Geen reactie dus ik neem aan dat Dakotech geen interesse heeft al hadden ze dat wel even kunnen laten weten lijkt me, zeker als je een lokale ondernemer iets wil gunnen. Gelukkig een bedrijf in de omgeving gevonden die wel graag tegen een gunstige prijs wil leveren en ook nog eens zeer goede recensies heeft.

7 maart 2022

Geen levering in Brabant 5 km van Zeeland vandaan

Je bent er alleen welkom als je uit Zeeland komt, ze willen nog geen 5 km over de grens tussen Zeeland en Brabant leveren, terwijl de eerstvolgende dealer meer dan twee keer zo ver weg zit dan zij.

Ik was bij hen terecht gekomen omdat ze vermeld stonden als dealer van het merk kozijnen dat we wilden. En andere dealers verder weg zien zo dicht bij Zeeland niet zitten. We kunnen wel de kozijnen bestellen en zelf plaatsen is het devies, alsof iedereen daar capabel voor is :P Ik zou denken dat plaatsen van kozijnen expertise vereist, maar dat ben ik.

10 februari 2022

Blijf weg van Dakotech!

Blijf weg van Dakotech! Via aannemer heeft Dakotech bij ons een dakkapel geplaatst. Na inmeten wordt kapel geleverd ... compleet verkeerde maten. Tweede kapel weer verkeerd. Moet nog twee keer grote aanpassing worden gemaakt. Afwerking binnen is afgeraffeld, scheef, en begint al na een paar weken te scheuren. Tot overmaat van de ramp gutst bij een flinke regenbui het water naar binnen.
Uiteindelijk hebben andere mensen van de aannemer de problemen verholpen zonder Dakotech. 6 maanden drama eindelijk afgerond. Nooit meer Dakotech ... blijf daar weg!

3 april 2021