1. E-sigarettenwinkel

Over Dampers.nl

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Dampers.nl is gebaseerd op de visie "vóór en dóór elektrische rokers".

Dit houdt in dat Dampers.nl niet zomaar een product aanbiedt, maar het altijd eerst uitvoerig test om zodoende te kijken of het product aan de éigen kwaliteitseisen voldoet.

Er wordt dan ook niet eerder een product aangeboden totdat wij het zelf goed genoeg vinden.
Dampers.nl is dan ook zeker geen dozenschuiven en zet de elektrische roker voorop.

1,7

Zeer slecht

Heel erg onbeleefde klantendienst

Heel erg onbeleefde klantendienst, het ergste is dat ze hun job niet doen. Lang wachten voor een antwoord en san wat voor een antwoord! Onbehulpzaam & slechtste communicatie ooit. Dave Westerveld👎🏻👎🏻👎🏻

17 september 2021

Slechte site ooit besteld .

Slechte site ooit besteld .
Ben nu een paar maanden bezig met 2 bestellingen .
Eerste 2 maanden problemen gehad met bestelling te ontvangen . ( ik begrijp dat post NL hier ook een probleem bij was .)
Na heel heel heel veel bellen ben ik nog steeds aant wachten . als ze zeggen dat ze je terug bellen doen ze niet .
Ben nu aan het proberen me geld terug tekrijgen .
maar dat blijkt heel moeilijk tezijn .
Als ik bel is de persoon die dat kan niet aanwezig . enzeggen ze dat ze terug bellen . Nooit terug gebeld geworden .
Ben nu echt al lang bezig .

Enigste goeie aan dit bedrijf is de mevrouw aan de telefoon Noortje . Klinkt vriendelijk en probeert tehelpen . Meer niet

13 mei 2017

Aanrader

Mijn bestelling netjes de volgende dag binnen, in een deugdelijke verpakking. Helemaal top. Prima webshop en betrouwbaar. Mijn volgende bestelling kom ik hier weer terug:)

7 september 2015

Jammer. 6 dagen moeten wachten op bestelling

Op donderdag bestel ik E-Liquid tabak Joyetech en de woensdag daarop ontvangen. De maandag een email verzonden waar mijn bestelling blijft. Het antwoord was dat het meteen verzonden wordt (ik denk dat ze mijn bestelling vergeten waren). Beetje jammer, daarom helaas maar één ster voor het snelle reageren per email. Volgende keer nog maar eens proberen in de herkansing. Mocht het volgende keer wel goed gaan dan zal ik hier ook reageren, maar voor nu jammer jammer.

18 maart 2015

Uitmuntend

Vanaf dag 1 geweldig geholpen. Alles snel in huis en prima service.
Aanpassing in bestelling? Geen probleem, zo aangepast en geen vertraging op levering. Regelrechte aanrader!!

14 januari 2015

G-E-W-E-L-D-I-G

kreeg goeie informatie bij de E sigaret alles zag er goed uit en alles was ook snel binnen

27 augustus 2014

Een webwinkel zoals het hoort

Bestel m'n spullen al maanden bij dit bedrijf en heb nog nooit een klacht gehad. Als ik een vraag heb staan ze me vriendelijk te woord aan de telefoon. Helemaal niks op aan te merken en een fijne winkel.

25 augustus 2014

Goed en snel bedrijf!

Bestelling geplaatst van hun huismerk e-liquids. Was dezelfde dag nog verzonden en de smaak de liquid is ook heel goed. Super prijs, snelle levering en goede liquids!

25 augustus 2014

Perfect!

Snelle levering zonder fouten en goede kwaliteit.
echt een aanrader voor iedereen
Dankje Dampers!

11 mei 2014

Toppers!

Zeer goede en betrouwbare site. Nooit problemen met bestellingen alles is altijd voorradig en word snel thuis afgelevert, bij vragen of problemen altijd een serieus, vakkundig en snel atwoord.

20 maart 2014

Fantastisch product! voldoet boven verwachting, wat mij betreft DOEN!

Ok, m'n eerste review. Ben er normaliter niet zo van, maar na inmiddels diverse e-sigaretten (zal geen namen noemen) versleten te hebben (te snel), kan ik niet anders dan concluderen dat de esigaret van Dampers.nl, de evo mark d werkelijk een verpletterende indruk bij mij heeft achter gelaten.

Waarom:
Super kwaliteit
Super damp productie
Absoluut geen geld voor dit product

Wil de mensen van dampers.nl complimenteren met dit product. In mijn beleving en dagelijks gebruik een zeer goed en comfortabel product.

Chappeau

19 maart 2014