Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sikker og let måde at sende krypterede mails til alle slags modtagere - uden at skulle bruge NemID, koder osv. På den måde undgår man at irritere sine kunder, der let kan åbne beskederne og desuden... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har gennem en årrække haft en frankeringsmaskine fra Danastar. Men pga. fald i antal udsendelser ønsker vi at opsige. Det er både besværligt og meget dyrt - i hvert fald for en lille organisation som... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Softwarebedrijf
  2. Schrijfwarenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Danastar ApS er en dansk IT-virksomhed med rødder tilbage til 1957. Vi hjælper virksomheder og offentlige organisationer med sikker og effektiv digital kommunikation – herunder krypteret e-mail, dokumentbeskyttelse og digital posthåndtering. Vores løsninger som RMail, RDocs og OmniGo sikrer compliance med GDPR og er udviklet til at gøre sikker kommunikation enkel, dokumenteret og brugervenlig.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel og virkelig god service

Professionel og virkelig god service. Kan varmt anbefales.

1 april 2026

Antwoord van Danastar

Kære Tina - mange tak for den flotte anmeldelse, som vi sætter meget pris på. Bedste hilsner fra RMail teamet hos Danastar

Fup foretagende

Fup foretagende. Du kan ikke komme ud af en aftale med dem når først du har købt et produkt.

17 oktober 2025

Kære Jensen,
Ærgerligt at høre, at du har haft den oplevelse. Man kan naturligvis komme ud af en aftale hos os – der er blot en opsigelsesperiode, som skal overholdes, ligesom andre steder. Er man i tvivl om vilkårene, hjælper vi altid gerne. Hvis abonnementet allerede er blevet fornyet, kan vi desværre ikke ændre det bagefter. Vi fupper ingen, men følger de aftaler, der er indgået. Bedste hilsner, Danastar

Venlig og tålmodig betjening

Venlig og tålmodig betjening. Gjorde meget ud af at tale mit sprog og gav ikke op!. Har følt mig tryg og serviceret hele vejen igennem. :-)

17 oktober 2025

Antwoord van Danastar

Kære Karen Marie. Tak for din flotte anmeldelse. Vores support gør en dyd ud af at give en service, som er til at forstå. Dejligt at det også lykkedes denne gang :-) God weekend fra RMail Teamet hos Danastar

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig dygtige til at hjælpe mig med…

Virkelig dygtige til at hjælpe mig med at få programmet til at fungere.
Og programmet fungerer perfekt. Det er trygt jeg som pæd.psyk. kan fremsende dokumenter.

28 mei 2025

Antwoord van Danastar

Hej Kira - tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores produkt (og os). God weekend fra RMail teamet hos Danastar

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Personalet hos Danastar / R-mail er…

Personalet hos Danastar / R-mail er altid helt fantastiske til at hjælpe, når der er behov for råd og vejledning. Vi har i mange år anvendt R-mail / krypteret mail-løsning fra Danastar, og det fungere helt perfekt for os. Jeg kan varmt anbefale Danastar.

30 april 2025

Antwoord van Danastar

Kære Mette, tusind tak for ordene og anmeldelsen, som vi er meget glade for (Vi elsker ros) - God sommer. Hilsen fra RMail-teamet hos Danastar

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt løsning til min virksomhed

Perfekt løsning til min virksomhed. Jeg kan trygt sende og modtage mails sikret! Og mega god service ☺️🙏🏻!

24 april 2025

Antwoord van Danastar

Kære Lea - tak for dine 5* - vi er glade for at havde hjulpet dig med dit sikkerheds-setup og at du har været tilfreds med vores service. Bedste hilsner og ønsker om en god weekend fra RMail-teamet hos Danastar

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rmail krypteringsløsning er pålidelig…

Rmail krypteringsløsning er pålidelig og super nem at bruge, uanset om man er teknisk anlagt eller ej.

11 april 2025

Antwoord van Danastar

Kære Kåre - 1.000 tak for din flotte anmeldelse. Vi bestræber os virkelig på at levere noget som kan bruges og forstås af alle. God Påske fra Danastar

Verdensklasse system

Verdensklasse support. 🙌 Tak til jer skønne mennesker, der altid tager telefonen og løser problemet – selv når jeg "bare" kommer til at afbryde min Google-extension 🫣. Jeg har prøvet SAMTLIGE gratis løsninger med rigide robotsupportere, som ikke kunne hjælpe, når jeg havde brug for det. Det er så fedt overhovedet ikke at bekymre sig om teknik og sikkerhed. ☺️

10 april 2025

Antwoord van Danastar

Kære Sisse, 1.000 tak for anerkendelsen, som hermed er givet videre til vores support. God Påske fra RMail teamet hos Danastar

Gå uden om RMail og Danastar

Jeg har benyttet mig af RMail, og vil fraråde alle at indgå en aftale med Danastar.

Det har været en dårlig oplevelse med ringe vilkår for mig. Jeg har købt et års abonnement, og efterfølgende ikke ønsket at forny abonnementet. Alligevel er det automatisk blevet fornyet, og opsigelse skal ske med 3 måneders varsel. De kunne koble mig op fra dag til dag, men opsigelsen tager tre måneder. Efter ganske kort tid og meget lidt kommunikation har firmaet sendt min sag til Inkasso, som truer med at indgive sagen til RKI.
Jeg betaler nu den forstørrede regning, de har sendt mig, men det opleves ikke rimeligt.

Jeg har nu talt med op til seks af mine kollegaer, som har benyttet sig af RMail og fået samme behandling. Gå uden om RMail!

Det er dårlige betingelser for brugerne, og jeg vil advare andre mod at indgå et samarbejde med Danastar/RMail, med mindre man holder øje med den automatiske fornyelse, og kan finde vej i deres online opsigelse af abonnementet - som ikke kan lade sig gøre ved blot at kontakte firmaet.

7 april 2025

Antwoord van Danastar

Kære Sidsel. Vi er kede af at høre, at du oplever vores aftalevilkår som vanskelige. Bindingen på et år sikrer den lavest mulige pris for vores kunder, men vi forstår, at dette kan opleves restriktivt. Opsigelsesproceduren fremgår tydeligt af vores vilkår, som du har fået tilsendt og har underskrevet og vi er nødt til at håndhæve dem konsekvent, da vi jo også har forpligtelser. Inkasso benyttes kun i tilfælde, hvor betalingsfristen er overskredet så væsentligt, at vi ikke længere kan håndtere sagen internt. Vi håber, at dette svar giver dig en bedre forståelse af forløbet. Venlig hilsen Danastar

Dårlig service :(

Jeg har benyttet RMail i flere år og løbende oplevet, at programmet "hopper af", så RMail skal geninstalleres, uden at jeg har gjort noget.
I dag sidder jeg med samme problem og søger løsning på Danastars hjemmeside, men videoen åbner ikke.
Så skriver jeg til supporten om hjælp, og der bliver fremsendt et link, hvor der ingen lyd er på videoen, og der er så dårlig billedkvalitet, at jeg ikke kan bruge den.
Jeg henvender mig igen til supporten og forklarer om problemerne. Også at jeg er tidsmæssigt presset, så jeg forespørger, om vi ikke kan finde en anden brugbar løsning.
Det ville de have kr. 250,- for, hvilket jeg selvsagt ikke synes er fair, da de fremsender løsningsforslag, der ikke virker.
Jeg giver udtryk for min utilfredshed med baggrund i ovenstående, men eneste svar jeg får er, at de også skal leve.
Da jeg ikke anser denne forretningsstrategi for værdig og seriøs, har jeg d.d. opsagt mit abonnement.

18/12-24
Jeg kan af jeres svar se, at i ikke har eller vil forstå min anmeldelse.
Min utilfredshed bunder i, at jeres hjemmeside med supportvideo ikke virkede og, at det link, som i fremsendte til mig heller ikke var brugbart, da det var uden lyd og utydeligt, når jeg skalerede video til hele skærmen.
Jeg antager, at det ikke er en måde at øge supportindtægten på

17 december 2024

Kære Hanne,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at du har haft udfordringer med vores service.

Vi sætter en ære i at hjælpe alle vores kunder bedst muligt. I din sag har vi forsøgt at assistere dig gratis gennem vores supportchat, og da du oplyste, at din tid var knap, tilbød vi en mere direkte løsning via TeamViewer mod en beskeden betaling. Dette gør vi for at sikre, at vi kan tilbyde en effektiv og hurtig løsning, samtidig med at vi opretholder en fair og bæredygtig service. Vi har både i går og i dag tjekket- og dobbelttjekket at vores gratis support-videoer er i fin kvalitet, så der kan måske have været et issue med internet hastighed. Det er svært at vide.

Vi beklager, hvis vores forsøg på at hjælpe dig ikke levede op til dine forventninger. Skulle du få lyst til at genoverveje din beslutning eller have yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen,
Jonas
Direktør, Danastar

Super god service

Super god service, da vi ikke kunne spore vores pakke.

25 november 2024

Antwoord van Danastar

Kære Mia - tak for de pæne ord og den flotte anmeldelse, som er givet videre. Dbh Danastar

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service ud over det sædvanlige

Har 2 gange været i kontakt med Søren fra Danastar, for at installere R-sign og koblet til ny email og hjælpe mig med at kunne kommunikere fortroligt og sikkert med klienter. Jeg har været utrolig glad for den virkelig dygtige, behagelige og positive behandling jeg har fået. Er ret dårlig til IT men Søren har kommunikeret på en måde så det blev forståeligt og brugbart. En meget sød, troværdig og utrolig hjælpsom medarbejder jeg anbefaler til alle der har behov for produktet og den assistance som Danastar kan tilbyde
Jette

25 november 2024

Antwoord van Danastar

Kære Jette. Mange tak for din flotte anmeldelse, som vi er meget glade for. Glædelig jul fra RMail teamet hos Danastar

Antwoord van Danastar

Hejsa - tak for den flotte anmeldelse. Vi gør altid hvad vi kan for at levere så hurtigt som muligt :) - din ros er givet videre til teamet, hvor den helt sikkert er værdsat. Bedste hilsner fra Danastar

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mega hurtigt og mega nemt

Mega hurtigt og mega nemt - whats not to like!

3 oktober 2023

Antwoord van Danastar

Kære Lotte - tak for din flotte anmeldelse, som vi er meget glade for. God dag til dig. Bedste hilsen fra Danastar

Super oplevelse!

Super oplevelse af få hjælp fra Danastars support! Og min supporter Jacob var ikke bare super hurtig og dygtig - han var også sød og sjov! 👍
Jeg var hurtigt videre i mit arbejde efter hans hjælp! Uden tvivl min “Dagens Helt”!
Tak!

23 maart 2023

Antwoord van Danastar

Hej - mange tak for din ros til Danastar's support og godt at høre at du kom i mål med dine opgaver. Bedste hilsner fra RMail teamet hos Danastar

Lees meer over geverifieerde reviews.