Danløn fungerer godt, især til mindre virksomheder. Enkelt at betjene. Dejligt at man selv kan bestemme hvornår man vil have lønkørsen til at blive kørt, så man kan får afviklet/bogført tidligt, uden... Toon meer
God oplevelse og god skriftlig support. Nogle af vejledninger kunne godt trænge til en opdatering eller en bedre beskrivelse - måske det bare r mig der ikke er så klog :-). Lidt besværligt proced... Toon meer
The situation has changed, but the Danlon employee who wrote to me that I should be angry at the system that made the mistake is far from competent. She needs to understand that the customer is always... Toon meer
Danløn - Lav løn på et øjeblik - nemt, sikkert og billigt Glem alt om svære processer og tunge lønsystemer på din computer. Hos os skal du bare oprette dig, så kan du hurtigt lave løn til dine medarbejdere. Du har det fulde overblik hele vejen, og du kan kontrollere alt, inden du godkender – uanset om du udbetaler fast løn eller timeløn. Og hvis du har brug for hjælp til dit arbejde med HR, kan du tilkøbe Danløn HR, som er en integreret del af Danløn. Gør som 75.000 danske virksomheder og brug Danløn.
Engholm Parkvej 8, 3450, Allerød, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Meget nemt at oprette konto. Nem og overskuelig oprettels af medarbejdere.
Absolut rimelig pris. Fuld tilfredshed.

Antwoord van Danløn
Dårligt system, unødigt kompliceret, Svært at lave ændringer i. Helt umuligt med registrering af kørsel. Dårligt grafisk layout.

Antwoord van Danløn
Hurtig svar på vores spørgsmål via deres kundesupport.
Venlig support.

Antwoord van Danløn
Vi er en nystartet virksomhed og har ingen erfaring med lønsystemer. Alligevel kom vi godt igennem vores første lønudbetaling uden større problemer. Den største udfordring var at blive registreret som arbejdsgiver på Virk.dk, men her fik vi heldigvis god support fra embedsværket.

Antwoord van Danløn
Det bedste lønsystem, med en fantastisk hjælp og service undervejs, samtidig er det ikke dyr sammenlignet med nogle af de andre lønsystemer.

Antwoord van Danløn
Det var lidt besværlig at komme ind første gang, og ellers er det ok

Meget nemt lønsystem.
Man bliver hjulpet med at huske at tilmelde sig i de offentlige systemer mv
Kan kun anbefales