Dansk Erhvervsservice ApS Reviews 9

4. Commerciële schoonmaakdienst
  5. Terreinonderhoudsdienst
  6. Glazenwasser

Geschreven door het bedrijf

Dansk Erhvervsservice er din professionelle samarbejdspartner inden for rengøring og erhvervsservice. Vi skaber rene, trygge og velfungerende rammer, så din virksomhed kan fokusere på kerneopgaverne. Hos Dansk Erhvervsservice arbejder vi målrettet med løsninger, der understøtter virksomheders daglige drift gennem struktur, kvalitet og klare aftaler. Vi ved, at erhvervsrengøring og -service ikke blot handler om rene overflader, men om at skabe rammer, hvor medarbejdere trives, og hvor kunder og samarbejdspartnere møder et professionelt indtryk. Derfor planlægger vi vores indsats nøje og tilpasser løsningerne til den enkelte virksomheds behov, arbejdsgange og lokaler. Vores medarbejdere følger faste rutiner og arbejder efter gennemprøvede metoder, der sikrer ensartede resultater hver gang. Mange virksomheder oplever, at driften bliver mere overskuelig, når rengøring og service samles hos én leverandør. Dansk Erhvervsservice tilbyder en bred vifte af ydelser, der kan kombineres i én samlet løsning med klare aftaler og faste kontaktveje. Det reducerer administration og sikrer, at opgaverne bliver løst sammenhængende og effektivt. Vi arbejder fleksibelt og justerer indsatsen, hvis behovene ændrer sig, eksempelvis ved vækst, ombygning eller sæsonudsving. Vores tilgang er præget af ansvarlighed og gennemsigtighed, så du altid ved, hvad der bliver udført, og hvornår det sker. Det giver ro i hverdagen og sikrer en mere stabil drift. Se også vores løsninger inden for ejendomsservice.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dette firma betaler ikke læn til deres…

Dette firma betaler ikke læn til deres ansatte så støtter virksomheder dette firma så må man sige de er gået forkert i byen.

Firmaet bliver i dag kl 16 anmeldt til politiet af flere ansatte hvis der ikke er sket noget

21 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt og styr på tingene

Vi brugte Dansk Erhvervsservice ApS til en hovedrengøring i køkkenet på Hareskovbo inden en fødevarekontrol. Alt forløb rigtig godt – god kommunikation, styr på aftalerne og et flot resultat.

Rengøringen var grundig, og fødevarekontrollen gik uden problemer, så vi endte med en glad smiley. Kan klart anbefales.

– Marianne Hansen

9 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

A well-organized and professional…

A well-organized and professional company with clear communication and good management. The team is supportive, and the working environment is structured and respectful. Overall, a positive experience.

6 februari 2026

genial ledelse

virksomheden har en utrolig genial personale-politik, der bygger på venlighed og i den grad selvbestemmelse for deres ansatte. jeg har aldrig i de 22 år som jeg har arbejdet med rengøring haft sådan en sød og fleksibel chef.
forholdene gør at man får lyst til at yde sit bedste, og man får selv tilrettelagt sin arbejdsdag som man synes at den skal være.
et perfekt samarbejde mellem kunde, rengørings assistent og firmaledelse.
jeg giver dansk erhvervsservice 100 stjerner ud af 10.
jeg er virkelig imponeret. og ærgerlig over at jeg ikke kunne fortsætte som ansat. jeg ville få opfyldt alle mine drømme. hvis jeg kunne få en stilling hos dem.
men jeg bor for langt væk, og kan ikke holde mig vågen til at køre hjem i bil om natten.
held og lykke med jeres firma. jeg ønsker jer alt godt,

12 september 2025
Logo Dansk Erhvervsservice ApS

Antwoord van Dansk Erhvervsservice ApS

Hej Anja

Tusind tak for de meget flotte ord – det betyder rigtig meget for os.
Du altid er hjertelig velkommen tilbage en dag, hvis lysten og muligheden opstår.

De bedste hilsner
Alenna

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.