Venter hele dagen på en pakke. Får besked kl 18:00 om at pakken ikke kunne leveres??? Dovne bude der ikke engang har været ude af bilen, Jo den kunne været leveret. Dao magter ikke opgaven…
Øv, har ikke fået min pakke, dao skriver de kan se på gps at bud har været på min adresse, men jeg har ikke fået nogen pakke, og så fralægger de sig ansvar. Jeg får ofte pakker og det plejer ikke at... Toon meer
Det er for dårligt at dao kommer forbi så tidligt at man knap nok er stået op, hvorefter at de afleverer pakken i en pakkeboks langt væk, i stedet for at tage den nærmeste. Det mindste de kunne gøre,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kære ❤️🤗 DAO! I får 4 stjerner for leveringen både mht. ventetiden og mht. det sted, hvor I leverede den. Jeg har Flexmodtagelse, så levering på min dørmåtte er okay, selv om I jo ikke ved, om... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
If a one-stop shop is what you are looking for to assist you in all your aviation needs, DAO Aviation AS offers a complete solution making sure your aircraft never spends more time on the ground than necessary. Browse our products and services to learn more about what we have to offer you.
Hangarvej H 1, 4000, Roskilde, Denemarken
- 46191219
- info@dao.dk
- www.dao.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
For mange dårlige oplevelser.
Har aldrig mistet så mange pakker.. og når man starter en dialog med dem, stopper den igen.
Deres bude stjæler pakker til hjemmelevering

Antwoord van DAO Aviation A/S (Flyværksted)
Har lige hentet en pakke idag
Har lige hentet en pakke idag, som en pige havde sendt med dao. Da jeg kommer hjem
Og åbner den, mangler der en parfume i min pakke men de andre ting er der...
Så pas på med og få sendt med dao, tror desværre de går åbner ens pakker stjæler fra ens pakker.. hvis jeg kunne give jer 0 stjerner havde jeg gjord det!

Min pakke blev sendt d
Min pakke blev sendt d. 2 og jeg har fortsat ikke modtaget den. Det er 2 eller 3 gang nu jeg oplever længere levering end normalt og at min pakke er glemt på terminalen!

Antwoord van DAO Aviation A/S (Flyværksted)
Måske folk skulle bestille nogle…
Måske folk skulle bestille nogle briller? Dette er et flyværksted, og IKKE det uduelige firma der tror de lever af at levere pakker.
Dårlig levering af vare
Dårlig levering af vare
Jeg har nu oplevet 3 gange at DAO har påstået at de har været forbi og aflevere pakker hvor jeg "ikke har været hjemme". Jeg har været hjemme samtlige gange og DAO har ikke været i nærheden af min lejlighed, og har ikke forsøgt at ringe på eller tage kontakt til mig.
Jeg kan forstå at der er stres på i december måned og kunne acceptere at DAO ikke havde muligheden for at aflevere pakker til døren, men jeg syntes ikke det er iorden at reklamere med at aflevere pakker til døren når de så ikke lever op til det. Og drop den skide SMS hvor i skriver i har været forbi. I har ikke engang forsøgt.

Landets bedste pakkeservice
Altid hurtig, pålidelig og billig. Fungerer som det skal. Jeg bruger efterhånden kun DAO når jeg skal sende pakker.

Antwoord van DAO Aviation A/S (Flyværksted)
Jeg har indtil nu altid været særdeles…
Jeg har indtil nu altid været særdeles tilfreds med DAO. Det har dog ændret sig. Fair nok at deres kundeservice telefon er lukket, selvom jeg ikke er med på, hvorfor lige den funktion ikke kan varetages uanset corona. Men de svarer heller ikke på mails/reklamationer. Jeg står som modtager af en pakke, der aldrig er kommet frem. Der står at den er modtaget i en terminal...

Antwoord van DAO Aviation A/S (Flyværksted)
Her i Odense hvor jeg.bor leverer Dao…
Her i Odense hvor jeg.bor leverer Dao kun pakker om natten kl 2 og de har.den politik at de ikke må ringe på klokken
For ikke at vække kunden 🎃 hvordan kan man så vide at de er der

Det er ikke første gang
Det er ikke første gang, jeg modtager pakke med DAO - hver gang hurtig levering. Kan ikke gøres bedre.

Antwoord van DAO Aviation A/S (Flyværksted)
Top Seriøst hele linien igennem,med alt
Avionic kan anbefales som et trygt sted og handle og så er order espeditionen bare den bedste,dagen efter,den helt rigtige og rette kunde rådgivning som proffesionel RC Forhandler,ærlig-reel og hædderligt på første klasse