2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,8

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Schoonouders 80+ agressieve verkoop

Schoonouders op agressieve verkoop abt ziggo terwijl ze nog aan kpn abt vast zitten. Consumentenhulp 6x gebeld en beloven terug te bellen maar doen ze niet. Mensen van boven de 80 oplichten en daarna niks meer voor ze doen. Schande

2 september 2024

Onbereikbaar, schimmig en halve waarheden

Ik heb een contract afgesloten via consumentenhulp met Ziggo. Verkoopster zei dat ze samenwerken met Ziggo, KPN en Odido. Later bedacht ik me: is dit wel een betrouwbaar bedrijf? Website nogmaals bekeken, daar staat eigenlijk niet veel informatie op. Ziggo gebeld op zaterdag: die wisten van niks. Heb naar het Ziggo email adres op het contract ge-emaild: dat email adres wordt niet gelezen.
Ik heb een email gestuurd naar Consumentenhulp dat ik de afgesloten contracten annuleer.

Ik heb contact opgenomen met Consumentenhulp op het nummer dat de medewerker me gegeven heeft. Medewerkster had me verzekerd dat ze elke dag bereikbaar was. Op dat nummer werd ik via een automatisch bericht welkom geheten bij het bedrijf Heel Voordelig.nl (kijk eens naar de reviews op Trustpilot bij Heel Voordelig, veel negatieve reviews), en kon ik een terugbelverzoek inspreken. Ze hebben me niet meer terug gebeld. Op het 020 nummer op de website staat een automatische beantwoorder aan.

UPDATE maandag 18 nov: Ziggo blijkt op maandag inderdaad een contract met mij te hebben. Dus blijkbaar klopt dat wel. Aan de andere kant: ik heb Consumentenhulp geëmaild dat ik het contract wil annuleren, en toch hebben ze het doorgegeven aan Ziggo dat ik een contract wil. Ik heb het contract bij Ziggo direct opgezegd (dat kan zonder reden binnen 14 dagen). Ik wil niks meer met het bedrijf Consumentenhulp te maken hebben en dus ook geen contract dat via hun is afgesloten. Ik ben niet meer teruggebeld door Consumentenhulp, ondanks mijn verzoek tot terugbellen 2 dagen geleden. Ik heb het 020 nummer van hun website nogmaals gebeld buiten het weekend, maar dat nummer heeft ook tijdens kantooruren een antwoordapparaat aan staan dat ze niet te bereiken zijn.

Ik heb twee dagen in het weekend me enorme zorgen gemaakt over dit bedrijf: doen ze aan identiteitsfraude, hebben ze malware op mijn computer gezet? Voor zover ik nu kan beoordelen is het 'enige' dat ze doen: agressieve marketing, foutieve en/of halve informatie geven en verder onbereikbaar zijn. Ik adviseer niemand om met dit bedrijf in zee te gaan.

UPDATE 20 nov: Ik ben nog steeds niet teruggebeld door De Consumentenhulp. Conclusie: nadat het contract is afgesloten zijn ze niet meer bereikbaar. Verwacht geen service van dit bedrijf.

Daarnaast vraag ik me af: ik sta in het bel-me-niet register. Hoe kan het dat dit marketingbedrijf me dan toch belt? Ik raad een ieder die last heeft van dit bedrijf ze te melden bij ACM via het Meldformulier telemarketing

16 november 2024

Aggressieve verkooppraatjes

Buurman op leeftijd werd door deze firma benaderd voor goedkoop alles-in-een internet en was zo slim om advies te komen vragen.
Ik werd aan de telefoon door diverse stappen begeleid om de offerte te bekijken en direct op accepteren te klikken. Bij doorvragen werd een vaag verhaal opgehangen over oude kabels en gedeelde glasvezelverbindingen waar ik weinig vertrouwen in had. De toon om door te zetten werd steeds dwingender en er werd zelfs een "manager" bij geroepen. Ik heb dit niet afgewacht en de verbinding verbroken.
Van de vage website waarop ze vooral duidelijk de boodschap maken dat ze "de consument willen helpen" word ik niet wijzer. Ook het "beperkt aantal contracten" en "Beperkt aantal welkomstcadeaus beschikbaar" geeft me weinig vertrouwen.
Ook vind ik een aggressieve verkoopmethode vreemd wannneer je als organisatie mensen wil helpen om geld te besparen.

17 september 2024

Is dit jouw bedrijf?