Onsympathiek
Mijn oorspronkelijke bestelling uit het voorjaar van 2024 werd nooit geleverd vanwege het faillissement van Deepgrooves. Rond de oorspronkelijke order was er al enorme vertraging en totaal geen communicatie hierover. Achteraf is dit nog te begrijpen, aangezien er een faillissement aan zat te komen.
De productie die zij na hun doorstart alsnog aanboden tegen meerbetaling was voor mij niet meer relevant; het momentum was allang voorbij.
Recent kreeg ik van Deepgrooves het aanbod om de hoezen die al vóór het faillissement geproduceerd waren (260 stuks) alsnog aan mij te verkopen. Omdat deze hoezen al geproduceerd waren vóór het faillissement, zou dit geen enkele extra kosten voor hen hoeven te betekenen. Omdat ik de hoezen niet meer nodig had, vroeg ik om symbolisch 5 à 10 hoezen als aandenken, tegen alleen verzendkosten. Dit leek mij niet meer dan redelijk, aangezien ze niet meer geproduceerd hoeven te worden en ik al zwaar was getroffen door het faillissement omdat ik al mijn geld van de oorspronkelijke order natuurlijk nooit meer terug zie. Toch werd mij, zonder enige empathie (en zonder uberhaubt in te gaan op mijn voorstel) een buitensporig bedrag van €55 gevraagd voor het verzenden van een paar lege sleeves. Mijn verzoek om alleen de verzendkosten te betalen werd compleet genegeerd en er werd geen enkele vorm van coulance of excuses aangeboden.
Al met al vind ik dit een onprofessionele en onsympathieke aanpak van een bedrijf waar klanten al genoeg getroffen zijn door het faillissement.

Antwoord van Deepgrooves