1. Kinderkleding
  2. Winkel in modeaccessoires

Bei Deerberg finden Sie Individuelle Kleidung sowie bequeme Schuhe. Das Besondere ist sicher, dass Sie auf alle Artikel unsere Deerberg Garantie erhalten. Unabhängig davon, sind wir für alle Ihre Fragen und Anregungen offen und freuen uns über Ihre Rückmeldung. Nehmen Sie mit uns Kontakt auf, sodass wir Ihr Anliegen so schnell wie möglich klären können.

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Op mijn online bestelling van 28…

Na 24 dagen en een review op Trustpilot kwam mijn online bestelling van 28 augustus eindelijk binnen.
Helaas wordt alleen met automatisch antwoordberichten gereageerd en alle service telefoonnummers op de website gaven continue een bezetton tijdens openingstijden.
Ik had voor het eerst online besteld, want de winkel in Oldenburg sluit. Vind de kleding van deerberg heel goed kwa kwaliteit. Nu gaan ze blijkbaar ook de webwinkel sluiten. Dat is erg jammer!

15 september 2023
Logo Deerberg GmbH

Antwoord van Deerberg GmbH

eachte klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Door het huidige grote aantal bestellingen was er een vertraging in de levering van ongeveer 10 werkdagen. Het spijt ons dat u zo lang op uw bestelling heeft moeten wachten en wij bieden u hiervoor onze oprechte excuses aan.

Uw zending bevindt zich momenteel op de afdeling uitgaande goederen en zal naar verwachting begin volgende week worden overgedragen aan DHL. U ontvangt dan onze verzendbevestiging met het trackingnummer voor een onafhankelijke follow-up.

We vragen je om nog even geduld te hebben.

Met vriendelijke groet van Velgen

Deerberg

Ik heb bij Deerberg enkellaarsjes gekocht en netjes een factuur gekregen, waarop stond dat de levertijd 3 tot 5 werkdagen zou zijn, mar heb na 2 weken nog niets ontvangen.
Na 10 dagen heb ik een mail gestuurd, waarop ik een gegenereerd computer antwoord kreeg met de melding dat er meerdere mensen hadden besteld en het daardoor langer duurde. Ik zou zo snel mogelijk bericht krijgen.
Opmerkelijk was, dat toen ik bestelde maat 38 wel leverbaar en maat 39, terwijl toen ik besteld had ineens maat 38 was uitverkocht en maat 39 leverbaar was.
Ik heb daarna gebeld en kreeg een bezettoon, via de site zag ik nog een ander telefoonnummer, wat ik gebeld heb. Hier kreeg ik een antwoordapparaat met een Frans sprekende dame.
Weer heb ik een mail gestuurd en kreeg exact dezelfde mail terug als de vorig mail.
Er kloppen hier dingen niet en ik heb aangifte gedaan bij de politie, waarvan ik de firma Deerberg op de hoogte heb gesteld via de mail en hen heb verzocht om het geld per direct terug te storten, zodat ik mijn aangifte kan intrekken. Ik kreeg weer de bekende mail terug.
Mijn advies is om niet bij Deerberg te kopen.

21 november 2022
Logo Deerberg GmbH

Antwoord van Deerberg GmbH

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw evaluatie.

Het spijt ons dat uw bestelling zoveel complicaties voor u heeft veroorzaakt. Onze oprechte excuses hiervoor.

Door een zeer groot bestelvolume en de inventarisatie die de afgelopen dagen heeft plaatsgevonden, heeft de verwerking van de bestellingen enige vertraging opgelopen. Uw genoemde bestelling wordt sinds gisteren verwerkt. Omdat de gevraagde schoen helaas alleen in maat 38 verkrijgbaar is, hebben we slechts het bedrag van 134,99 euro geïnd.

Het artikel wordt binnen ongeveer 7 werkdagen bij u afgeleverd.

Het spijt ons dat u moeite had om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden op 0049-4131-70 7000 10.

Door de grote vraag naar onze producten kunnen we momenteel niet alle e-mails zo snel verwerken als we zouden willen.

Wij verzekeren u dat een goede klantenservice erg belangrijk voor ons is en dat wij de verzoeken van onze klanten zo snel mogelijk willen verwerken, maar wij vragen om een beetje geduld tijdens deze dagen. Wij kunnen binnenkort terugkeren naar onze korte verwerkingstijd en zouden het op prijs stellen als u ons nog een kans geeft om u van onze goede wil te overtuigen.

Vriendelijke groeten van Velgen

Toon reviews in alle talen. (307 reviews)