1,7

Zeer slecht

2K reviews

Geweldig, zelfs in moeilijke situaties

Vlieg met enige regelmaat van AMS naar ATL en soms nog verder door, maar vlieg liever Delta als KLM! Bij Delta zijn de medewerkers veel vriendelijker en de stoelen veel comfortabeler.

Ik vloog begin daar jaar in een hevige sneeuwstorm atl binnen, helaas was mijn aansluitende vlucht gecancelled. Via Delta probeerde ik een volgende vlucht te krijgen, volgend eochtend, geen hotel… ik stond moederziel alleen in ATL… uiteindelijk kwam ik bij een random delta servicehub bij een van de gates uit en besloot hen te vragen of ze mijn nieuwe ticket voor de volgende ochtend uit wilde printen. Ik had heeel veel tijd, bijna 18u tot de vlucht ging en was inmiddels 32uur wakker. Enorm veel op de airport was gesloten vanwege het slechte weer, personeel kon niet op de airport komen, dus ook de minute suits om te slapen niet.

Eenmaal mijn beurt bij de service hub trof ik Jan, mijn reddende engel. Ze printte mijn ticket en vroeg me waarom ik niet in een hotel zat. Toen ik zei dat mij eerder is verteld ik daarvoor niet in aanmerking kom (want vlucht gecancelled door weer, buiten macht van de airline) zegt ze, nou nee, dat kom je wel, i gotchu girl. Ik kon wel janken. Kreeg een premium hotel, twee mealvouchers en twee uber ritten. Jan heeft mij echt fantastisch geholpen. Opgepikt door de uber, naar mijn super fancy hotel, wat was ik blij dat ik kon douchen, heerlijk op een geweldig bedje geslapen en de volgende ochtend weer naar de airport waar gelukkig die ochtend mijn vlucht wel door ging.

Ik zal altijd voor Delta kiezen!

25 januari 2026

Worst Airliner ever!!!! Never Fly DELTA AGAIN

Augustus 2025 op Honeymoon Cruise vanuit Miami. We vlogen via Atlanta naar Miami met Delta. Op Atlanta is onze koffer met trouwjurk en pak niet op de vlucht naar Miami meegenomen. Op Miami airport laat ik aan de hand van de trackers in onze koffers zien dat deze nog steeds op Atlanta staan. We hoeven ons geen zorgen te maken wordt ons bij de balie verteld. Dit gebeurt regelmatig bij Delta en komt dan met de volgende vlucht wel mee. Ons schip zou pas einde volgende dag vertrekken dus kom morgen nog maar even terug naar de luchthaven. Om een lang verhaal korter te maken, hebben we pas 43 dagen na onze honeymoon onze koffer met trouwjurk en pak open gebroken terug gekregen. Jurk en pak zaten er besmeurd met vlekken op een prop in! Kosten proberen te claimen bij baggagecaresdelta.com maar krijg van de manager daar alleen sorry for the inconvience en daar moeten we het dan mee doen.
KLM waar we oorspronkelijk de vlucht geboekt hebben, is al net zo erg want die nemen ook geen enkele verantwoordelijkheid voor hun partner Delta. Los daarvan vlieg je met Delta in oude kist (757 van meer dan 40 jaar oud) waar allerlei plafondpanelen misten. Onbeschoft gepensioneerd vol gevreten personeel aan boord maakt het er ook nog niet beter op! Hoe je dan nog trots kunt zijn op je 100 jarig bestaan? Volgende keer weer richting Azië met een echte Airliner. Daar weten ze nog wel hun klanten met respect te behandelen.

28 augustus 2025

Delta Air Lines laat gehandicapten keihard in de steek!!

December vlogen mijn vrouw en ik terug uit Orlando.
Wat een DRAMA! Mijn vrouw zit in een ROLSTOEL, en op het vliegveld bleek er vertraging. na een paar uur werd de vlucht geannuleerd. Iedereen moest naar een omboekbalie. Wij wachten op assistentie maar die kwam niet, dus maar zelf naar die balie gegaan waar we helemaal achteraan de rij stonden. Toen we uiteindelijk na 2 uur ad beurt waren, was er alleen nog een rechtstreekse vlucht ( overstap is te zwaar voor mijn vrouw) twee dagen later!
Maar.. Delta zou voor ons twee dagen hotel regelen!
Hele avond gevraagd, gewacht, ja ze zouden hotels bellen, mooi niet.. en de linkjes naar hotels werkten niet.. de medewerkers gingen om 02.00 naar huis en toen werden we uit hun ruimte gezet..
Nacht doorgebracht met nog een stel ( man was ook gehandicapt!)OP HET VLIEGVELD
S morgens gesmeekt om hotel en uiteindelijk later gekregen..
De dag van de terugvlucht ( 2 dagen later)naar het vliegveld..mijn vrouw in rolstoel, mocht niet door douane..gegevens stonden niet goed..3x heen en weer naar Delta Balie.. uiteindelijk zat ze te huilen in de rolstoel.
Toch nog door, waar bleek dat we GEEN stoelen hadden!? weer naar balie..en ja..toen toch wel.
Bleek bij Gate dat we op reservelijst stonden!
Veeel stresssss! Uiteindelijk naar huis.

Mail gestuurd, alles hebben ze toegegeven, zij waren op vele fronten de fout in gegaan.
En daar moesten we het maar mee doen.. geen vriendelijke dame!

Iemand nog tips, wij zijn laaiend!

5 december 2025

Zeeer zeer slechte ervaring met het…

Zeeer zeer slechte ervaring met het personeel op de luchthaven van Maui Hawaï.
Arrogantie ten top!
Niet behulpzaam ze hebben ons laten staan omdat ze zogenaamd niet in het systeem van de KLM konden kijken! Ze zijn partners!

18 december 2025

Wat een drama om een vlucht te boeken…

Wat een drama om een vlucht te boeken en te betalen. Online betalen lukte niet met 4 credit cards. De vluchten werden ook niet opgeslagen in mijn account bij Delta. Dus gebeld, niet overdreven 8 uur met verschillende (wel heel aardige) supportmedewerkers geprobeert met cc te betalen. Om 2 uur s nachts gestopt, volgende ochtend weer verder. Na in totaal 8 uur aan de lijn en in de wacht, is het gelukt. Ik heb medelijden met de mensen die met Delta airlines systemen moeten werken. Waarom we niet via KLM boeken? Omdat we in de boeking de stoelen moeten reserveren, dat kan bij KLM dan weer niet, en bij Delta wel.

10 december 2025

Twee jarige kind apart geplaatst in het vliegtuig

Een vakantie geboekt naar Miami met als tussenstop Atlanta waar Delta airlines de vlucht naar Miami zou uitvoeren. Wij hadden vooraf stoelen gekocht voor de vlucht van Amsterdam naar Atlanta (uitgevoerd door KLM) maar het was in het systeem niet mogelijk om dit ook voor de vlucht van Atlanta naar Miami te doen.

Bij het 24 uur van tevoren online inchecken zagen wij dat het hele gezin verspreid zat in het vliegtuig met als kers op de taart onze twee jarige kind helemaal alleen zonder een ouder ernaast. Vliegtuig zat vol en we konden geen andere plekken selecteren. Gebeld met de klantenservice en vriendelijk geholpen, mevrouw had een notitie in het systeem gezet dat ze absoluut niet alleen mag zitten en dat er voor dit soort situaties geblokte stoelen zijn in het vliegtuig. Ik moest dit alleen wel even aangeven bij de Delta helpdesk in Atlanta en hoefde mij geen zorgen te maken. Eenmaal aangekomen op Atlanta, de helpdesk gesproken en die verwees ons naar de balie bij de gate. Iemand daar gesproken en die gaf aan niks te kunnen doen want de vlucht zit vol en vroeg waarom ik niet eerder ben langsgekomen. Ik kwam net aan vanuit Amsterdam met een vrij korte overstaptijd en had al aangegeven de dag daarvoor met de klantenservice gebeld te hebben. Ook verwezen naar de notitie, meneer aan de balie van de gate kon wederom niets doen en verwees mij door naar zijn collega’s in het vliegtuig.

Hele verhaal nogmaals uitgelegd aan twee bemanningsleden, begrepen mijn situatie maar gaven aan niet zelf te mogen switchen in het vliegtuig omdat dit intimiderend kan overkomen voor de passagiers. Kortom: Zoek het zelf maar uit! We hadden geluk dat twee passagiers die alleen reisde bereid waren hun plek op gegeven zodat we als gezin bij elkaar konden zitten maar wat een ontzettende stressvolle situatie vooraf de vlucht en belachelijk dat Delta airlines niet oplettend is met het toewijzen van stoelen. Minderjarige kinderen zouden absoluut niet alleen mogen zitten indien er een ouder meereist.

Onwijs vieze nasmaak aan deze vlucht overgehouden!

6 december 2025

Bij KLM boeken en vliegen met Delta Air Lines voor ons gene succesverhaal!

Bij KLM een retourvlucht geboekt naar Salt Lake City en deze werd uitgevoerd door Delta Air Lines. We wilden 2 fietsen meenemen en dit kon niet van te voren worden vastgelegd. Pas na heel veel chatgesprekken wilden ze er een aantekening van maken en dan zou het bij het inchecken goed moeten komen. Bij het online inchecken kregen we bericht van KLM en Delta Air Lines om in te checken. Bij DAL lukte dit niet en bij KLM wel. De fietsen stonden wel genoteerd als bevestigd, dus dat kwam goed. Vooraf al een betaling gedaan voor 2 stuks extra ruimbagage en daar kreeg ik van KLM keurig een bevestiging van. Her inleveren van de bagage en fietsen deden we bij KLM personeel en dit verliep heel soepel. Ontzettend aardig en behulpzaam personeel. De bemanning van DAL was op de heenvlucht vriendelijk en behulpzaam. Het inchecken voor de terugreis moest nu omgekeerd en dus bij DAL worden gedaan. Geen mogelijkheid om de fietsen vooraf in te checken of aan te melden, dus toch onzekerheid. Op de terugreis werd alles afgehandeld door het personeel van DAL en die waren minder vriendelijk. We hadden een paar 16 gram CO2 patronen mee om een eventuele lekke band op te kunnen pompen. Vooraf had ik hierover informatie ingewonnen en deze kleine patronen zouden geen probleem zijn. Dit was de heenreis ook niet het geval, maar nu ineens wel. Of ik de fietsdozen even open wilde maken om de 2 CO2 patronen eruit te halen. De mannen toonden zich niet ontvankelijk voor mijn verhaal en onderzoek voorafgaand aan de reis. Natuurlijk hier aan meegewerkt. Mijn vriendin was vergeten dat ze er ook 1 in haar zadeltasje had gedaan en ik had er ook nog 1 in mijn koffer. Uiteindelijk heeft de douane beidde fietskoffers open gemaakt, maar de CO2 patroon gewoon laten zitten. Ze hebben geen onregelmatigheden aangetroffen. Medewerkers van DAL zijn niet op de hoogte van de laatste ontwikkelingen aangaande voorwerpen die wel/niet mee mogen. Achteraf gedoe om niets. Niet heel erg, maar zo onnodig. Vervolgens wachten bij de gate en liep de vlucht vertraging op, omdat er problemen waren met de elektriciteit van het vliegtuig. Een 1/2 uurtje wachten geen probleem en hoort ook een beetje bij reizen. Waar we ons enorm over hebben verbaasd is wat mensen allemaal meenamen als handbagage en dat dit werd getolereerd door het personeel van DAL. Een grote rugzak, trolley en kleine tasjes, het mocht allemaal en was geen uitzondering. Met het gevolg dat de bagagerekken overvol waren en er gevaarlijke situaties ontstonden door de te veel & te grote en zware stukken bagage. Daar sta je dan met je toegestane tas en word je onvriendelijk te verstaan gegeven dat het voor je onder de stoel gelegd kan worden. Onze stewardess had duidelijk een off-day en er geen zin in. Vervolgens nog even geduld hebben want er waren problemen met het tanksysteem van het vliegtuig. Niet erg geruststellend, maar het kwam goed. De vlucht op zich verliep goed en mijn vriendin kreeg een vegetarische maaltijd waarvan ze dacht dat dit door iemand was klaargemaakt die een hekel heeft aan vegetariërs. Ik vond het eten goed genoeg. Toen we waren geland bleek er maar één uitgang beschikbaar, i.v.m. technische problemen en dus iedereen door 1 uitgang, waar je een flinke afstap moest maken om in de slurf te komen. Ook dit kon om technische redenen niet anders. De bagage en fietskoffers stonden keurig op ons te wachten en zo konden we huiswaarts keren.

24 september 2025

Schandalige behandeling door Delta Airlines – vlucht geannuleerd midden in de nacht zonder hulp

Waarschuwing: vlieg niet met Delta, tenzij je chaos en slechte service zoekt.

Op 6 september 2025 zouden mijn partner en ik terugvliegen van New York (JFK) naar Amsterdam (AMS) met Delta Airlines. Onze vlucht (KL6070) stond gepland om 18:25 uur, maar werd meerdere keren vertraagd (20:50 → 23:30). Uiteindelijk mochten we zelfs instappen, om daarna weer uit het vliegtuig gezet te worden. (Dit hebben ze in totaal twee keer gedaan).

De reden: Delta had geen bemanning beschikbaar. Er werd herhaaldelijk gezegd dat er een nieuwe crew was, maar elke keer bleek dit niet waar. Pas rond 03:00 ’s nachts werd de vlucht officieel geannuleerd.

⚠️ Gevolg:
• Meer dan 9 uur wachten op JFK zonder duidelijke informatie.
• Geen hotel, maaltijden of fatsoenlijke verzorging aangeboden.
• Noodgedwongen de nacht doorgebracht op de luchthaven.
• Een vervangende vlucht pas de volgende dag om 17:30, bijna 24 uur later.
• Meerdere belangrijke medische afspraken gemist door deze vertraging.

Dit was een extreem stressvolle en onprofessionele ervaring. Een annulering door crewtekort is géén overmacht, maar pure nalatigheid. Dat Delta passagiers urenlang aan het lijntje hield en geen enkele zorg bood, is onacceptabel voor een internationale luchtvaartmaatschappij.

Vervolgens is het ook onmogelijk onze vlucht terug te vinden op ons eigen Delta account.

Een internationale maatschappij zo onwaardig: zelfs één ster doet Delta te veel eer aan. Ik zal nooit meer met Delta Airlines vliegen en kan iedereen afraden om voor deze maatschappij te kiezen.

5 september 2025

Voor september 2024

Voor september 2024, 2 stoelen gereserveerd en betaald. Echter andere stoelen gekregen. Wilde niks terugbetalen. Na heel veel mails 1 stoelen terugbetaald gekregen. Nogmaals meerdere mails gestuurd. Helaas reageren ze niet. 1 x een mail terug gekregen dat ze mij in december een betaling hebben gedaan. Wederom uitgelegd dat ik nog 1 stoel tegoed hebt. Helaas Wederom geen reactie. Nooit meer Delta

28 september 2024

Mijn zoon wacht al twee dagen in Salt…

Mijn zoon wacht al twee dagen in Salt lake city om terug te komen naar Amsterdam. Elk toestel schijnt een probleem te hebben. 2 dagen uitstel op uitstel.
Wat een waardeloze maatschappij, gaan hier dus nooit meer mee vliegen.

2 januari 2025

Onze vlucht werd gecanceld

Onze vlucht werd gecanceld. Pas na 4 dagen herboekt.Alle bagage 3 dagen kwijt, 1 koffer de hele reis kwijt. Nu na 3,5 maand nog steeds geen volledige onkostenvergoeding gehad. Enige manier om contact te krijgen is via chat, maar daar houden ze je gerust uren in de wacht. $150 pp vergoed voor een nieuwe vlucht! Nooit weer met Delta. Het is verouderd, oud ongemotiveerd personeel. Zeer slecht ongeorganiseerd bedrijf!

19 juli 2024

Ik heb een downgrade ontvangen van…

Ik heb een downgrade ontvangen van premium select naar economy en ik wordt na heel veel mail verkeer niet gecompenseerd. Betaald voor premium select en economy gevlogen en geen ecredit voor het verschil

12 augustus 2024

Oplichters en bedriegers!

Wij zijn naar NY gevlogen, bij aankomst waren onze koffers niet op de band. Uiteindelijk na 6 dagen kwamen de koffers. Een groot drama deze vliegtuig maatschappij. Je kan heel gemakkelijk een ticket boeken en dan 'fingers crossed'dat alles goed gaat maar owee owee.....
We zijn nu 1 maand verder en zijn eindelijk zover dat de kosten vergoed worden maar alleen op een Amerikaanse bankrekening.
Het zijn oplichters! ze doen er alles aan om je niet te helpen en niets uit te betalen waar je recht op hebt.
Een faxnummer wat niet werkt, een telefoonnummers wat niet werkt en geen antwoord op je vraag via de mail.
Er is niemand behulpzaam als een claim hebt als ze zelf nalatig zijn geweest!

Probeer deze maatschappij te omzeilen en als je gaat vliegen kies dan voor een andere maatschappij!

26 juli 2024

Heel slechte service

Vanuit New York naar Brussel gevlogen met deze vliegtuigmij. Het was echt te koud voor mij (77) in het toestel. 3!! Keer om een extra dekentje gevraagd. Ze weigerde en waren te beroerd om het te geven. Was mijn probleeem.

6 juli 2024

opgelet bij het herboeken

Annuleerde mijn vluchten , normaal krijg je een onused Eticket op je account , niet te vinden , Belde met Delta Brussel niet te vinden , hun advies bellen naar de VS , ticket Ok maar moest een 250€ betalen voor het wijzigen van dit ticket , als ik dit ticket zelf kon herboeken wat ik vorige maal wel kon had ik deze change fee in hoeven te betalen.ik voel me bedrogen door Delta Airlines en mijn vertrouwen in deze Airline is zoek. Dus let op met herboeken on line OK , als je hun tussenkomst nodig hebt is....Betalen.

20 april 2024

Zeer slechte airline

Zeer slechte airline, entertainment videoschermen werkte wederom bij meerdere mensen niet, ik ben een makkelijke eter, maar dit eten is echt niet lekker. Minimale hoeveelheid drinken. Meeste personeel niet echt vriendelijk, je voelt je niet echt welkom. Veel dingen kapot in vliegtuig met name in de toiletten, maar ook de usb poort en poort van audio werken vaak matig. Toiletten stinken een uur na vertrek al enorm naar pies. Worden tussendoor niet of nauwelijks schoongemaakt.
Je kan niet je stoel wijzigen.

20 april 2023

Eerste maar zeker ook laatste retourvlucht met Delta

Ik boekte een Delta Comfort+ retourvlucht Brussel-New-York voor 4 personen. Volgens de Delta-reclame een comfortabele optie met gratis (alcoholische) dranken, snacks en andere attenties. Op de heenvlucht in een oud toestel waren twee van de vier videoschermen kapot. Het eten was slecht, de kip nog rauw. Geen snacks, geen koffie of thee, en de drank beperkte zich tot 1 glas en een flesje water. Op de terugweg een totaal onverstaanbaar oproepsysteem, dezelfde drankbeperking, geen snacks en een ontbijt dat zelfs mijn hond zou weigeren. Het personeel? Het werkte overduidelijk tegen zijn zin.

8 april 2023
Toon reviews in alle talen. (1.986 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken