Geweldig, zelfs in moeilijke situaties
Vlieg met enige regelmaat van AMS naar ATL en soms nog verder door, maar vlieg liever Delta als KLM! Bij Delta zijn de medewerkers veel vriendelijker en de stoelen veel comfortabeler.
Ik vloog begin daar jaar in een hevige sneeuwstorm atl binnen, helaas was mijn aansluitende vlucht gecancelled. Via Delta probeerde ik een volgende vlucht te krijgen, volgend eochtend, geen hotel… ik stond moederziel alleen in ATL… uiteindelijk kwam ik bij een random delta servicehub bij een van de gates uit en besloot hen te vragen of ze mijn nieuwe ticket voor de volgende ochtend uit wilde printen. Ik had heeel veel tijd, bijna 18u tot de vlucht ging en was inmiddels 32uur wakker. Enorm veel op de airport was gesloten vanwege het slechte weer, personeel kon niet op de airport komen, dus ook de minute suits om te slapen niet.
Eenmaal mijn beurt bij de service hub trof ik Jan, mijn reddende engel. Ze printte mijn ticket en vroeg me waarom ik niet in een hotel zat. Toen ik zei dat mij eerder is verteld ik daarvoor niet in aanmerking kom (want vlucht gecancelled door weer, buiten macht van de airline) zegt ze, nou nee, dat kom je wel, i gotchu girl. Ik kon wel janken. Kreeg een premium hotel, twee mealvouchers en twee uber ritten. Jan heeft mij echt fantastisch geholpen. Opgepikt door de uber, naar mijn super fancy hotel, wat was ik blij dat ik kon douchen, heerlijk op een geweldig bedje geslapen en de volgende ochtend weer naar de airport waar gelukkig die ochtend mijn vlucht wel door ging.
Ik zal altijd voor Delta kiezen!