Bij een bestelling waren er een paar verf deeltjes niet goed op een bloemenmeisje.Kreeg direct reactie en krijg zsm n nieuwe ,zelfde dag nog opgestuurd.Daarbij keurig verpakt en leuk met n kaartje... Toon meer
Hoewel het moeilijk kiezen was omdat er zoveel mooie artikelen duidelijk waren uitgestald, toch de juiste gevonden. Snel geleverd en met een leuk extraatje er bij, plus een persoonlijk kaartje. Werd a... Toon meer
Heb per toeval deze website gevonden. Wat een leuke originele artikelen verkopen ze. Ik had de bestelling echt heel snel in huis. Met bovendien een hartelijk handgeschreven kaartje erbij en ook no... Toon meer
Ik had een bestelling geplaatst an 3 artikelen waarvan er bij aankomst van 1 een stukje afgebroken was. Zonder probleem werd er een nieuw exemplaar opgestuurd. Echt hele fijne service!
Originele cadeau's
Overburgkade 12, 2275 XT, Voorburg, Nederland
Vraagt klanten om een review
Zeer vlotte levering en alles keurig verpakt om schade/breuk te voorkomen.
Ben erg blij met de bloemen van keramiek, ze staan heel mooi.

Antwoord van Department-M

Antwoord van Department-M
Mooi cadeautje voor mijn moeder en eentje voor mezelf! Met zorg verpakt en een presentje erbij. En fijn dat ik het kon afhalen, dank!
Goede communicatie Persoonlijk woordje op een mooie kaart extraatjeen een prachtige koekjestrommel.
Service was goed, prettig contact, mooie keramische bloemen, vlinders, bloemenmeisjes voor een goede prijs, snelle levering. Persoonlijke kaart erbij en een zakje met geurtje voor in de kast of zo. Bij 2e bestelling op het kaartje nog een extra keramiek bloem. Zo mooi al die items. Top
De verzending was zorgvuldig verpakt en kwam met een persoonlijk bedank kaartje. Daarbij was ook het product dat ik had besteld nog mooier dan op ik op de website kon zien. Ik zal er zeker vaker bestellen.
Heb klaprozen rechtstreeks naar een vriendin gestuurd. Ze zijn heel mooi!
De vriendin is er heel blij mee. Goede service en heel snel verstuurd.
Op tijd geleverd met persoonlijk kaartje erbij.
Heel leuk!
Alles prima. Snel, mooi verpakt, en een ook nog een cadeautje en vriendelijk kaartje erbij. TOP!!!
28-12-2022 cadeau voor dochter uitgezocht bij Departement-M.
Volgende dag actieve communicatie via mail ontvangen. De voorraad bleek onvoldoende. 2-1-2023 zou er contact met de groothandel worden opgenomen. De bestelling werd verrassend snel op 3-1-2023 geleverd!
Dochter was super blij met haar 17 mooie metalen turquoise vlinder-haken (kapstok) 🤩
Goede communicatie omtrend een artikel wat even niet op voorraad was. Maar hij is binnen, ik ben er blij mee!
De communicatie was helder en de levering verliep zoals werd aangegeven.