Mooie plinten superstrak gelegd door Jan en zijn collega en ook netjes afgekit. Jan denkt goed mee en is ook nog eens heel relaxed en betrouwbaar.
Gisteren zijn onze plinten geplaatst door Jan van Plintenconcurrent. Hij heeft echt supernetjes gewerkt samen met Bas. We hadden woensdag gebeld voor een offerte en donderdagochtend gebeld dat we akko... Toon meer
Zeer professionele werkwijze. Komen afspraken na. Zijn op tijd. Zijn zeer pro actief in het kosteloos oplossen van door een verhuizing veroorzaakte schade aan een plint. Geven snel relevante advieze... Toon meer
Hele fijne service! Na een kort telefonisch overleg, waarin we zeer deskundig advies mochten ontvangen konden we tot een goede keuze komen. Toen er iets bleek te missen bij de levering stond er 10 min... Toon meer
Wij zijn dé specialist in het plaatsen van MDF plinten!
Domineeslaan 81f, 1161BW, Zwanenburg, Nederland
- 0202619414
- Deplintenconcurrent@gmail.com
- www.deplintenconcurrent.nl
Mooie plinten superstrak gelegd
Hele fijne ervaring met…
Hele fijne ervaring met plintenconcurrent. Denken mee in oplossingen en zeer netjes gewerkt dank je wel mannen. Wij zijn erg blij met onze plinten.
Top bedrijf
Offerte opgevraagd, gebeld goed geïnformeerd. Jan Mo & Zenar hebben zeer professioneel werk geleverd in een korte tijd. Plinten geplaatst en afgekit. Jan heeft zelfs mijn meubels netjes terug gezet. Alles keurig achtergelaten. Een aanrader jullie zijn Toppers.
Heel Goed!!
Goede kwaliteit, beleefde man en een goede prijs.
Vandaag goed geholpen door de mannen
Vandaag goed geholpen door de mannen! Een aanrader voor een goeie prijs.
Top vakmanschap
Top vakmanschap, top service en zeer klantvriendelijk. Ik kan hun aan iedereen aanbevelen.
Top bedrijf gelijk geregeld ook…
Top bedrijf gelijk geregeld ook betaalbaar is goeie medewerker dank jullie wel.
Ik ben heel tevreden!
Ik ben heel tevreden!
Ik heb plinten besteld bij de plintenconcurrent, het was super snel in huis en ze zien er super uit. Makkelijk te plaatsen en precies wat ik zocht. De medewerkers zijn echt top en heel vriendelijk. Echt een Aanrader!
Ik ben super tevreden dankbaar ook…
Ik ben super tevreden dankbaar ook goeie prijs geweldig medewerker ben super blij 💐
De plintenconcurrent
De plintenconcurrent
Geweldig werk en goeie prijs ook top werk ben Super tevreden 10/10 🙏
Top bedrijf
Top bedrijf. Vriendelijke medewerkers doen hun werk echt goed. Betaalbaar goeie service 👍
Moderne plinten
Ik had online een offerte laten maken en daarna heb ik telefonisch een goed gesprek gehad. Het was heel fijn dat ze al binnen een week konden beginnen. Het is goed gelegd en netjes afgekit.
Ik ben er heel blij mee 😊
plinten netjes aangebracht
plinten netjes aangebracht, tegen meerprijs ook afkitten mogelijk.
Kwam afspraken na.
Snelle en keurige plaatsing
Zeer tevreden over de communicatie en leg service. Het contact verliep vlot en ik ga direct contact met de legger zelf. Ze zijn alle afspraken nagekomen. Jan was bij ons om de plinten te plaatsen, hij weet wat hij doet en alles is netjes gelegd. Hij komt op een later moment terug voor afkitten tegen een schappelijke meerprijs.
Ze konden al binnen een week na bestellen leggen 👍🏽
Denken niet mee met de klant
Denken niet mee met de klant. Totaal niet flexibel als situaties veranderen en als je vooruit betaald heb, kun je naar je centen fluiten! Zou mij 2 keer bedenken eer ze in te schakelen, 1 ster is nog teveel!
Zeer tevreden over het resultaat
Fijn als je zo'n klus aan professionals kunt overlaten die plezier in hun werk hebben. Die indruk had ik zeker bij deze vriendelijke monteurs. En dan als extra service de plinten nog even afgekit. Zeer tevreden over het resultaat. Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Overal een slaatje uit willen slaan. Klantgerichtheid ver te zoeken.
- Exact aantal strekkende meters doorgegeven voor alle plinten in huis en vooraf alles betaald.
- Monteurs gaven aan niet genoeg bij zich te hebben en er moest 25 strekkende meter extra komen. Ik geloofde dit. Monteurs hadden geen tijd om extra meters te plaatsen omdat ze naar een andere klus moesten, dus gaven aan dat er een nieuwe afspraak ingepland moest worden. (achteraf was er gewoon geen tijd(
- Ik wilde een nieuwe afspraak inplannen en Plintenconcurrent vroeg aan opnieuw de ontbrekende meters door te geven. (Dit duurde even omdat ik een vakantie tussendoor had en er nog veel moest gebeuren in de woning.) Zij gaven toen al aan dat er extra kosten in rekening worden gebracht omdat ze niet zomaar komen om een paar meter te leggen.
- Ik heb vervolgens alle achtergelaten plinten zelf voor de muren gelegd waar geen plint lag en wat bleek? Er lag meer dan genoeg plint in huis om alle muren af te maken. Er waren geen extra meters nodig en er was genoeg besteld om alles af te kunnen maken.
- Plintenconcurrent gemaild en als reactie kreeg ik dat ze uitgaan van het formulier dat is getekend bij oplevering (25 meter te weinig) en dat ze niet kunnen controleren of mijn verhaal klopt. (alsof ik zelf plinten gekocht zou hebben om vervolgens gratis te laten monteren?).
- De oplossing vanuit Plintenconcurrent: de overgebleven delen worden kosteloos geplaatst (ik had allang betaald voor deze meters) maar ik moet wel voorrijkosten betalen a 230 euro. Ik geef in alle redelijkheid nog aan of ze het niet kunnen combineren met een klus in de buurt maar plintenconcurrent wil niet in de agenda kijken wanneer dit dan ongeveer kan zijn.
Samenvatting:
Laten we voorop stellen dat ik reeds voor alle meters al vooraf heb betaald, dus dit zou sowieso geplaatst moeten worden want dit zit bij de prijs inbegrepen. Al helemaal omdat dat de monteurs een fout maken! Maar vervolgens moet ik opdraaien voor kosten die gemaakt moeten worden voor benzine door een rekenfout of planningsfout a 230 euro.
klantvriendelijk bedrijf
De planningsfout werd in goed overleg snel en soepel opgelost. De plinten werden door Jan vakkundig en snel geplaatst en er was goed overleg over wel of niet afkitten. Kortom het resultaat is prima en wij zijn tevreden over de Plinten concurrent!
Zeer snelle levering en installatie.
Na kort telefonisch overleg snel een prijs en datum overeengekomen. Was wat kort dag maar gelukkig hadden ze nog een gaatje. Dus paar dagen later stond Marco voor de deur.
Harde en nette werker en plinten zien er super netjes uit. Zeer tevreden met het resultaat.