Depvcspecialist Reviews

4,6

Per abuis een verkeerde postcode vermeld, pakket werd door PostNL retour gestuurd naar dePVCspecialist. Ze hebben deze kostenloos nogmaals verzonden nadat ik de correcte postcode had doorgegeven. Heel... Toon meer

Voor een kleine verbouwing in ons schip was ik op zoek naar verschillende pvc-slangen en verbindingsstukken. Alles snel gevonden op de website, met bijbehorende aansluitingen. Om 23.30 ’s avonds beste... Toon meer

Goede ervaring. Ik was op zoek naar tyleenleiding en koppelingen bij deze shop was de prijs goed en na navraag was afhalen van spullen ook mogelijk. Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik een mai... Toon meer

1. Bouwwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

depvcspecialist.nl levert o.a. afvoer pvc, druk pvc, tyleen, voor gebruik bij aanleg riolering, afvoer, zwembaden, vijvers, kwekerijen, sanitair, beregeningsystemen, etc

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

[opgelost] Schuld geven aan PostNL

Naar nu blijkt was er sprake van een verkeerde postcode. Schijnbaar is PostNL dan niet meer in staat een label te lezen en alsnog af te leveren op het juiste adres.
Ook jammer dat PostNL ons al die tijd in de waan heeft gelaten dat de fout bij de verzender lag, dit was dus niet zo.

Fout lag dus bij ons en niet bij De Pvc specialist. Zij zijn behulpzaam geweest ondanks onze frustratie.

19 september 2022

Helemaal prima!

Helemaal prima! Bestelling werd binnen enkele dagen verstuurd en heb ik in goede orde ontvangen. Tussendoor nog even contact gehad via e-mail over de verzending en daar werd snel op gereageerd met adequaat antwoord.

1 december 2021

Goede ervaring!

Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik een mail dat ze de volgende dag toch langs mijn woonplaats kwamen en ze het wel even wilden langsbrengen. Vanochtend zijn de spullen keurig gebracht. Dat is wel een hele goede service!

21 mei 2021

angst voor oplichting

had sluitdoppen bestel en zag daarna de reviews van oplichting, dit in samenhang met de opmerking dat er verzocht werd niet te bellen als het langer duurde, vreesde ik dat ik mijn product niet zou ontvangen. Vanmorgen netjes mijn product ontvangen binnen de verwachte termijn

7 mei 2021

Antwoord van Depvcspecialist

Beste Frans, bedankt voor je positieve review. We hebben op 4 augustus 2020 de webshop overgenomen. En we proberen op dit moment alles weer in goede banen te leiden. De vernieuwde webshop gaat over 2 weken de lucht in en dan kunnen wij onze klanten nog betere van dienst zijn. Tevens zullen de teksten van "u kunt ons beter niet bellen" worden verwijderd. Over de negatieve reviews kunnen wij kort zijn. Neem van ons aan dat de vorige eigenaar er ook alles aan heeft gedaan om alles in goede banen te leiden, maar dat tijd een grote factor heeft gespeeld. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen. Hopelijk tot de volgende bestelling.

Mensen geloof de reviews die hieronder…

Mensen geloof de reviews die hieronder staan met 5 sterren niet. Deze man is een oplichter eerste klas. Ga niet bij hem kopen. Koop voor wat euro’s meer ergens anders want je krijgt niks geleverd of de verkeerde materialen. Zodra je het aan geeft een terug wil sturen krijg je je geld niet terug. Pas op en bestel niet! Nu schrijft deze meneer dat de webshop is overgenomen door iemand anders. Op KVK kunt u zien dat dit weeer 1 grote leugen is!!! Paul ga aan jezelf werken, je leeft in een fantasiewereld..

20 oktober 2020

Antwoord van Depvcspecialist

Beste Remco, jammer dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad met de webshop. Wat er precies is voorgevallen weten wij niet, omdat wij per 4 augustus de webshop overgenomen en dit niet in onze periode heeft afgespeeld. De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest om met name de communicatie te verbeteren.
Neem gerust even contact met ons op. Wellicht kunnen we de dingen die in het verleden zijn voorgevallen voor je oplossen. We doen dat met alle plezier. Wij staan u graag te woord. Alvast bedankt.

De Onzinspecialist

Valt het u ook op hoeveel van de positieve reviews 'op uitnodiging' zijn, precies, allemaal fake news.
Geloof niets van alle beloftes,
- hij heeft geen voorraad, wellicht zelfs geen magazijn,
- snelle verzending is een utopie, ik wacht al 4 maanden op mijn bestelling
- de onzinspecialist weet niet wat service betekent
- de onzinspecialist verwart communicatie met onzin
Ik heb mijn geld terug gekregen na een klacht bij mijn creditcardmaatschappij.
Een goeie raad aan iedereen die dit leest : verspil uw geld niet aan de onzinspecialist, er zijn zoveel betrouwbare webshops waar je met vertrouwen kan bestellen.

Blijkbaar heeft de eigenaar inmiddels zijn webshop verkocht per 1 augustus. Op 3 augustus heb ik nog contact gehad met de (vorige)eigenaar, hij is daarbij 'vergeten' te zeggen dat hij zijn webshop per 1 augustus verkocht had. Ik heb meteen daarna een email gestuurd waarop de nieuwe eigenaar nooit geantwoord heeft. Dat stemt tot nadenken.

antwoord aan de Onzinspecialist :
En de onzin blijft maar komen, inmiddels heeft de nieuwe eigenaar de tijd gevonden om een antwoord te schrijven, en plots is de overname verplaatst naar 4 augustus, ah ja, want op 3 augustus kreeg ik nog de oude eigenaar aan de lijn, en dus gaat de overname van 1 naar 4 augustus.
Deze nieuwe eigenaar (die naar eigen zeggen van het snel reageren is) heeft toch maar mooi nagelaten om een klant die al maanden wacht op een bestelling te contacteren, ook wanneer de creditcard maatschappij uitleg vraagt reageert ie niet, zelfs wanneer deze maatschappij het geld terug neemt reageert ie niet, pas als Trustpilot mijn correcte review terug plaatst reageert ie, via Trustpilot, en legt hij de verantwoordelijkheid bij de klant (bel ons maar). Dat is snel gereageerd !
Dit lijkt sterk op ouwe (en stevig verzuurde) wijn in nieuwe zakken.

5 september 2020

Antwoord van Depvcspecialist

Geachte heer Mattheuwsen, beste Alfons, vervelend dat u zo'n vervelende ervaring hebt gehad. Wij hebben inderdaad 4 augustus de webshop overgenomen en niet per 1 augustus. Na uw negatieve uitlating hebben onze volledige mailbox nagekeken, maar u heeft ons geen e-mail gestuurd. Kan overigens zijn dat de e-mail tijdens het overzetten verloren is gegaan en tussen wal en schip is geraakt. Daar hebben wij helaas geen invloed op. Wellicht had u ons even kunnen bellen, wij zijn namelijk van het snel reageren, maar omdat wij de e-mail niet hebben ontvangen konden wij ook niet netjes en snel reageren. Wij stellen voor dat u ons binnenkort even belt. Dan kunnen wij als nieuwe eigenaar van de webshop op uw verhaal reageren en dan komen we vast en zeker wel tot een oplossing. Alvast bedankt voor uw belletje.