5 stjerner til Dermaspace! For det første bestilte jeg om aftenen - allerede dagen efter kunne jeg hente pakken på posthuset direkte efter arbejde. Jeg tog deres test ift. hvilke produkter der vil... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Wow vilken fantastiskt härlig butik, så glad att ha hittat hit (dermaspace.se) 💛💛💛 Beställde av er första gången under födelsedagsveckan 🎂, blev så nöjd så hann beställa en gång till 😍 Bara plus... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Derma Space fortjener helt sikkert sine 5 🌟🌟🌟🌟🌟! 🌟 For et supergodt udvalg af produkter i forskellige prisklasser. 🌟 For at leveringen er så hurtig, at jeg faktisk ikke kan følge med. 😆... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg vil gerne dele min oplevelse med denne fantastiske service! Leveringen var utrolig hurtig, hvilket var en positiv overraskelse. Pakken var omhyggeligt indpakket, og alt var i perfekt stand. Et eks... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er mor og datter, der gerne vil udbrede kendskabet til den effektive og gode koreansk hudpleje (i daglig tale kaldet K-beauty) i Danmark. Vi har rigtig mange gode erfaringer med K-beauty. Og de erfaringer, vil vi gerne, at andre også kan få gavn og glæde af. Og så er produkterne fra K-beauty for øvrigt også rigtig gode-til-prisen. K-beauty produkterne er meget mildere mod vores hud, og er generelt meget fugtgivende, beroligende og nærende. Desuden balancerer de hudens pH-værdi, så den lettere optager produkterne. Ingredienslisten er meget nytænkende og innovativ, og ingredienser som snegleslim og bigift er helt normalt at finde i mange af produkterne, og giver fantastiske resultater, som slet ikke kan måle sig med de hudplejeprodukter, der sælges herhjemme.
Niels Bohrs Vej 21, 8660, Skanderborg, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Har lige fået min order hjem, alt var som det skulle være og den kom hurtigt, jeg anbefaler det✨

Antwoord van Derma Space
Hurtig ekspedition og tilsendt.

Antwoord van Derma Space
efter kun en uges brug, kan jeg tydeligt se resultater.

Antwoord van Derma Space
Gode priser, hurtig levering, ordenligt pakket ind og fik gratis prøver med.

Antwoord van Derma Space
Købte en anbefalet serie til problem hud til min datter, og det har virkelig hjulpet.

Antwoord van Derma Space
Meget lækre produkter. Hurtig og sikker levering

Altid en god oplevelse at handle hos Derma Space

Antwoord van Derma Space
Kan anbefale Derma Space. Hurtig levering og konkurrencedygtig pris på min vare.

Antwoord van Derma Space
I use different brands for my skincare routine. When it comes to Korean skincare brands, I always find what I need on Derma Space. I've ordered multiple times from them, and will order again. Great products, fast delivery, nice website.

Antwoord van Derma Space
Jeg kunne lide produkterne og at leveringen var så hurtigt

Antwoord van Derma Space
Super nemt at bestille. Hurtig levering (modtog mine produkter allerede næste dag) - og vigtigst af alt er det meget lækre produkter

Antwoord van Derma Space
Har handlet på deres webshop 2 gange nu og det har været utrolig nemt samt leveringen er lynhurtig. Servicen er også helt i top. Helt og aldeles tilfreds, hvorfor jeg vil bruge dem igen i fremtiden.

Antwoord van Derma Space
Virkelig god service og hurtig leverings tid :)

Antwoord van Derma Space
jeg kunne hente min orde ved dem, og de var super flinke. Jeg fik alle tingende, og der var intet i vejen. Produkterne var også super gode, og virker præcis som de skal.

Antwoord van Derma Space
Lige siden jeg begyndte at bruge produkterne, har min hud elsket mig. Den har aldrig været så blød og clean som den har været efter at have brugt de skønne og høj kvalitetsprodukter fra Derma Space

Antwoord van Derma Space
Lynhurtig levering. Lækkert og overskueligt udvalg. Fantastiske produkter!