Super hurtig modtagelse af min bestilling. Jeg havde glemt at tilføje betaling ved tekst, men havde skrevet jeg ønskede tekst. Det gik ok mange minutter efter jeg havde bestilt, hvor jeg blev ringet o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Imødekommende og tager telefonen med det samme man ringer. Hurtig ekspedition og levering. Har tidligere handlet hos dem, og har kun rosende ord til firmaet.
Bedrijf heeft geantwoord
Mange varer at vælge imellem. Nem bestilling og meget hurtigt levering. Forventningerne blev opfyldt. Venlig hilsen Erling
Bedrijf heeft geantwoord
Super service - hurtig ekspedition Havde bestilt om aftenen - blev ringet op om formiddagen, da jeg havde lavet en tastefejl i teksten til gravering - total god service - og så var gaven klar til af... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rigtigt hjerteligt velkommen hos os. Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte gaveløsning til enhver anledning. Hos Design og handelshuset arbejder vi med individuelle gaveløsninger til private og erhverv. Det er vigtigt for os, at du som kunde finder den ideelle gave, og du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon +45 20 99 81 45, hvis du har spørgsmål til din bestilling eller til vores produkter. I vores fysiske butik på Højsagervej 2, 6920 Videbæk er vores personale altid klar med en hjælpende hånd og vejledning vedr. vores brede sortiment indenfor, metalfigurer, specialiteter, brugskunst og gavekurve.
Højsagervej 2, 6920, Videbæk, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
En hjemmeside med mange spændende varer, hvor jeg i mit tilfælde stod og skulle bruge en ting til svendegave. Jeg var ude i god tid, da jeg gerne ville have indgraveret navn mm. på gaven. Jeg bestilte mine ting og forventede først at skulle hente pakken på posthuset efter en uges tid. Men allerede to dage efter bestilling kunne jeg sidde og kigge på den fine indgravering og figur.
Jeg vil helst sikkert skele til Design og Handelshuset næste gang jeg står og skal give en fin gave :-)
Det bliver ikke sidste gang jeg løfter poterne ind over dørtærsklen til Design og handelshuset i Videbæk. Her fik jeg en super god modtagelse og ydermere en nærværende og grundig præsentation og rundvisning i "Grotten". Min guide var mega kompetent og øste gavmildt af sin store viden og erfaring uden at kamme over til det rene sælger-snak.
Og... ja ja - selvfølgelig købte jeg da osse lidt af lageret.... :)
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.