Det Søde Liv Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Søde, venlige mennesker. Lækker chokolade. Mulighed for at købe kaffe og få en smagsprøve. Men vi var 9 personer og fik 3 kander kaffe og 1 kande te samt smagsprøver: 900 kr. Det finder jeg dyrt. Ef... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været på flødebollekursus og efterfølgende bestilt hjem til at lave de lækreste flødeboller <3 Super fin service og hurtig levering! Jeg betilte noget som desværre var udsolgt men så var ejere... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var med vores kontor-team ude hos Susanne og lave bolsjer.. Det var sjovt og hyggeligt, og vi fik grint en masse, og som bonus havde vi en masse bolsjer med på arbejde næste dag. Kan varmt anbefal... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Snoepwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Lav selv slik, slik, bolcher, bolsjer, lakrids, chokolade, flødeboller, lakridskonfekt, vingummier, vingummi og meget mere fra Det Søde Liv

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Uddannet flødebollekreatør

Vi har netop været afsted på flødebollekursus, og det var helt igennem en skøn oplevelse. I tilpas længde blev vi givet præcise instrukser og gjort opmærksom på fx temperatur og konsistens, samt hastighed for håndmixer. Her bagefter er jeg sikker på jeg kan lave perfekte flødeboller hjemme, med alle de fif vi fik.
Tak for en dejlig dag

27 januari 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Flødebolle kursus

Vi var 18 personer afsted og hun hjalp med glæde alle hun lagde endda også sit eget hus til hvilket er sødt når man tænker på at vi var en hel ottende klasse afsted. Susanne var rigtig sød og meget tålmodig

28 september 2021

Antwoord van Det Søde Liv

Hej Karoline tusind tak for de søde ord.

flødebollekursus hos Susanne

Det var en rigtigt god oplevelse at lave flødeboller hos Susanne.
det levde 100% op til alle mine forventninger.
Vi var mange der skulle lave flødeboller den dag, og hun var rigtigt tålmodig hvilket var godt.

28 september 2021

Tusind tak Sofie.

Min almindelige kage-bage-grejs-pusher…

Min sædvanlige kage-bage-grejs-pusher havde udsolgt af et produkt som jeg skulle bruge. Jeg faldt tilfældigt over Det søde liv, som havde produktet hjemme og endda til en billigere pris.

Jeg var udfra de sidste par anmeldelser en kende skeptisk, og da det blev ikke bedre, da der gik timer, før jeg modtog en ordrebekræftelse, men alt gik fint og produktet kom dagen efter bestilling og er super fint.

11 maart 2020

Hej Pottie

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg forstår dog ikke, hvorfor du ikke fik din ordrebekræftelse med det samme, det sker helt automatisk i systemet, og er ikke noget jeg har indflydelse på.
Jeg vil glæde mig til din næste ordre.
God dag
MVH Susanne

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lækkert, men dyrt.

Efter vores gentagne kritik af prisen, fik vi pludselig besked om at prisen "kun" var 75 kr og at chaufføren selvfølgelig var gratis. Vi blev tilbudt, at differencen blev overført til vores konto. Dette har vi taget imod.

3 juli 2019
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lever ikke op til sine informationer

Efter at have fået hjemmesiden anbefalet tog jeg chancen og bestilte nogle produkter, hvilket jeg ikke gør igen.
På hjemmesiden foregår det at der er dag til dag leveringen, hvilket var det jeg havde brug for. I og med jeg bestiller det en lørdag, tænker jeg det kommer senest tirsdag.
Da vi kommer til fredag har jeg endnu ikke modtaget pakken, og ringer derned for at meddele dette. Får besked på at besøg det nærmeste posthus hvor brevet vil blive indleveret hvis den ikke kan være i postkassen. Hvilket aldrig har været noget jeg har hørt om post danmark eller nord.
Måtte køre rund til flere forskellige steder forgæves og vente til det lå i postkassen om mandage...

23 augustus 2016
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun anbefale at handle på siden. Bestilte min ordre og den kom indenfor den lovede tid. Manglede dog en enkelt ting, men skrev til kundeservice og det blev hurtigt eftersendt uden mer'betaling eller anden form for skepsis.

10 juli 2014

Service i højsæde

Altid en god og saglig vejledning vedr. spørgsmål omhandlende deres produkter. rigtig god service, og levering til tiden uden problemer. Gode meget rimelige priser og et flot udvalg.

10 mei 2014

Topservice!!!

Jeg ringede i panik for at nå at modtage min form til et chokoladepåskeæg inden påske. Pakken blev sendt samme dag, og vupti - så modtog jeg pakken næste dag. Det var alletiders!

6 mei 2014
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er fuldt ud tilfreds

Søde rare mennesker når jeg ringer, og hurtig levering af varerne, det eneste minus er at det er så dyrt at fragte, men det er jo ikke det søde livs skyld :-)

3 mei 2014

Hurtig og nem handel

Jeg bor i udlandet, så tanker op en gang om året med danske godter fra Det Søde Liv.

Der er hurtig ekspedition og det "rigtige" kommer frem :-) Og når jeg igen har fået opskriften på flødeboller væk, så er de så søde at sende den til mig igen ;-)

Kan klart anbefales.

2 mei 2014