Detgrønnekøkken Reviews

TrustScore 1.5 uit 5

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

(Grøn køkken i næstved storcenter) God mad, god sevice men 5 kr for bestik er ikke acceptabelt 😒 jeg kunne lige så godt tage mit eget bestik med

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi havde længe været spændte på at prøve det grønne køkken i rosengaardcenteret og idag skulle det være spændingen var stor og skuffelsen dsv indnu større. Spørg efter om man kan give ris og ros nej... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det grønne Køkken City2 Min datter på 15 og hendes veninde spise noget salat med kylling mandag den 27/07-2026 og har efterfølgende fået maveinfektion. Feber , diarre og kvalme.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg købte førhen tit mad herfra (Næstved Storcenter), og trods overpris for deres mad, var jeg en tilbagevendende kunde... Dog er deres standard virkelig faldet, og prisen steget, så efter stor utilfr... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det grønne køkken er l-o-r-t

Jeg kan ikke anbefale det grønne køkken eller skulle jeg sige det brune køkken man får madforgiftning og diarre og der er også fluger over det hele og maden smager a l-o-r-t mens ekspedienten var dårlig og folk nyser nes i maden IK SPIS DER vis noget af mit dansk er dårligt er det pga jeg er ordblind

13 december 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik en sindssygt god betjening i Aarhus…

Fik en sindssygt god betjening i Aarhus Bruuns Galleri. Vi købte en TooGoodToGo boks hver, og da vi var færdige, tilbød personalet os en ekstra boks hver, da der var meget mad i overskud. Super søde piger bag kassen, som gav os en rigtig god oplevelse hos dem + maden smagte super godt, selvom det var rester! Bestemt ikke sidste gang, jeg kommer der. Tak til de søde piger, for at gøre vores aften rigtig god!

17 december 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan ikke anbefalede det grønne køkken i…

Kan ikke anbefalede det grønne køkken i tarupcenteret.
Har lige spist der og alt maden var kold.
Både kødet men også ris og nudler var koldt.
Maden var slet ikke den temperatur den sku have.
Dyrt for mad der var kold🤦🏼‍♀️

16 december 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De har halv pris tilbud fra 19:30 til…

De har halv pris tilbud fra 19:30 til 20:00 jeg nået der ud 19:40 og mer end halv delen af deres buffet mangler jeg spørge expedienten hvor maden så siger hun vi lukker snart. De har halv pris så de kan komme af med deres gamle rester.

30 november 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig klamt! Både mad og service...

Var i det grønne køkken i aftes, og aldrig har jeg oplevet dårligere service (og mad..) men dog er servicen værst af alt, ansæt dog nogle ordentlige folk, hende der ekspederede mig, svarede ikke på mit spørgsmål, sagde ikke beløbet højt - hun stod bare og kiggede på mig som om jeg var dum, og hun var allerede igang med at betjene næste kunde nærmest inden min betaling var gået igennem.

Angående maden, så var æggene overkogt helt vildt, blommen var mørkegrå, alt det der skulle være varmt, var koldt og der var små banan fluer over buffeten. Jeg har tænkt mig at anmelde til fødevarestyrelsen, og krydse fingre for at det ikke ender med madforgiftning. Som jeg kan læse rigtig mange andre har oplevet....

11 november 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

mig og mine veninder købte mad derfra…

mig og mine veninder købte mad derfra og det blev så dyrt at min venindes kort blev afvist, og så blev de sure og sagde vi SKULLE betale for det. Men vi måtte ikke forlade butikken. mega dyrt og dårlig service, aldrig køb der

1 oktober 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fin mad men dyrt ift konceptet

Fin mad men dyrt ift konceptet. En time før lukketid kan de finde på at fjerne tallerkener og sætte pap frem. Samtidig at vende stolene så man ikke sætter sig. Det oplevede vi lørdag d.3.september kl 17 da vi var forbi. Flere gange har vi selv skullet tørre bord da de tit ikke bliver Tørret.

6 september 2022

#nedlægdetgrønnekøkken

Her idag var mig og min ven i Rødovre centrum, vi blevet lidt sultende og fandt det grønne køkken. Vi så prisen og tænkte sh*t det er dyrt, men vi var sultne og købte det af lige vel. Vi gik der ind og så det kolde mad og det varme mad. Det kolde mad var kedeligt, tørt og helt smattet ud. Det varme mad var helt tørt og lignede min farfars indtørret storetå. Vi blandede vores mad, og gik op for at betale. Begge vores mad vejede ca. 300 gram, men vi ente med at betale for 500 gram, selvom vi kun havde 300 gram.

Kan ikke anbefales, det ser måske lækkert ud men tro mig det smager af bæ og lugter af råden mad. Vi giver det -10000.
Jeg har delt det her på Facebook, så lad os stå sammen om at få nedlagt det grønne køkken.

#stopdetgrønnekøkken

29 juli 2022

Rødovre centret d. 18/07

Maden var kold eller lunken. I alle de retter som indeholdte kylling, var kyllingen så tør og kedelig, at flere af os levnede. Jeg mistænker at beholderne ikke overholder gældende regler ift. temperatur, og måske står de for længe.

18 juli 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen oplysning om allergener.

Aalborg.
Inden jeg køber, spørger jeg om jeg ak spise der, da jeg har en bestemt allergi.
På deres seddel med allergener står der man skal spørge personale. Derfor spørger jeg.
Får at vide jeg kan kigge på deres seddel. På den seddel står ikke hvad jeg er allergisk overfor.
Her kommer jeg ikke igen.

25 juni 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mig og min veninde ville købe 2 bokse…

Mig og min veninde ville købe 2 bokse og betale hver for sig. Jeg kunne ikke huske min pinkode og derfor sagde jeg ikke skulle ha det. Så skal min veninde betale og damen ved kassen sætter ikke min pris af. Vi skal skynde os til vores tog og finder derefter ud af hun har betalt begge. Vi ringer og får ikke vores penge tilbage så vi betalte 124 kr for 1 boks. Som skulle koste ca 60 kr

23 juni 2022

Pisse dårlig service

Pisse dårlig service, maden smagte som om det havde stået hele dagen. Dressingen smagte surt. Fik madforgiftning. Da jeg konfronterede dem med det, fik jeg attitude. bedte om at
Få mine penge tilbage, det måtte jeg ikke.

18 juni 2022

Prøvede God to Go i Det grønne køkken

Prøvede God to Go i Det grønne køkken. Der var intet mad tilbage og fik ikke mine 100 kroner retur , fik besked på at der var nudelrester og sultende agurker tilbage ..... hvorfor så være med i ordningen og sælge når der ikke er nok.

11 juni 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg betale 142kr for noget jeg skulle…

Jeg betale 142kr for noget jeg skulle have batalt 56kr for, da jeg så skulle have penge tilbage gik der omkring 10 minutter og min mad blev derfor kold. Det er uakseptabelt og jeg endte med at få omkring 5kr for lidt tilbage😡

5 mei 2022

Thai takeaway fra Næstved storcenter

For det første var maden dårlig og kold. For det andet var deres vægge ALT for grønne. Og for det tredje, så er det pisse dyrt! Er ret sikker på at jeg også har betalt for tallerknen😠 deres ris var det eneste der smagte godt, men der var ingen soya til!?!?
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse OG betjening

23 april 2022