Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi vil hermed gerne fortælle om vores fantastiske Påske oplevelse her på Restaurant det Hvide pakhus i Fåborg. Vi fik den lækreste forret og den lækreste hovedret . Venlige søde smilende servitricer s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sikke en skøn oplevelse Da jeg fraflyttede Faaborg i 90’erne stod det hvide pakhus for mig som en flyttecentral - men at genbesøge det i 2026 som et utroligt levende spisehus er i sandhed fantasti... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5-stjernet oplevelse hos Det Hvide Pakhus i Faaborg Vi holdt vores guldbryllup den 24. maj 2025 med 72 gæster hos Det Hvide Pakhus – og det blev en dag vi sent vil glemme! Kri... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi har tidligere været glad for at komme på det hvide pakhus. Dejlige lokaler og beliggenhed og sødt personale. Men vi valgte forkert med Shared Meal. Jeg synes at det var en meget kedelig og sku... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig og kold arbejdsplads.

Dårlig arbejdsplads samt arbejdsmiljø. 21 årig kvinde som kom her for at få god erfaring og bekendtskaber, om man så arbejder der i 4 måneder bliver man bagtalt og snakket koldt til. Ejerne er ikke særlig rare og behagelige mennesker at være i nærheden af, især lederen/chefen af stedet som er et par. Kold og vrissende. Blev tit snakket respektløst til. Ikk engang 5 min havde der gået før jeg mødte ind og blev vrisset af. Stjerneskuddet er ikke 165 kr værd, brødet som bliver brugt er ofte dagsgammelt og hårdt som sten. Jeg har nu nyt job (heldigvis) og de 2 uger jeg har været på min nye arbejdsplads er bedre end de 4 måneder tilsammen på pakhuset som tjener. Her krammer vi hinanden og griner og ses efter arbejde - hvor det føles naturligt og rart og ikk påtvunget og falsk - kan ikk anbefale stedet. Middelklasse mad med alt for høje priser ift kvalitet - bollen i burgeren er de samme fra schell tankerne. Det sagde en anden tjener til mig som har arbejdet der siden september sidste år hvor hun grinede og sagde at hun ikke forstår hvorfor folk køber burgerne på pakhus.
Jeg havde en mand som var utilfreds med sin torsk under forretten. Jeg sagde at jeg ville gå ud i køkkenet og give ham en ny. Jeg blev nærmest skubbet væk af køkkenchefen som sagde ordret “det gider jeg ikke tage mig af lige nu” og smed tallerknen i min hånd igen. Det synes jeg bare er sjovt - siden jeg et par dage før blev råbt af i hovedet af en anden tjener som sagde jeg SKULLE gå ud i køkkenet og fortælle om en utilfreds gæst - men hvorfor skal jeg det hvis det alligevel bliver fejet væk af køkkenchefen og han ikk vil gøre noget ved det ?
Blev bagtalt i køkkenet af køkkenhjælperne hvor der blev gjort grin af min navn - de troede ikke jeg stod i hjørnet ind til restauranten og drak min sodavand og hørte dem grine af mig og mit navn.
Hilsen en tidligere medarbejder som er dybt utilfreds af behandlingen. Jeg har fundet mig i alt for meget fra ejerne og vil fraråde andre til at gøre det samme. Det her er ikke stedet du skal komme og søge job hvis du ogs søger nye bekendtskaber og relationer fordi ens kollegaer er ligeså vrissende og kolde som køkkenet og ejerne.

20 september 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik et super lækkert måltid

Fik et super lækkert måltid, stjerneskud...aldrig smagt et der er så smagfyldt og dejlig kombination. Vi nød hver en bid. Venlig og hurtig betjening og vand til hunden. Super service. Mange tak på en påske Søndag.

18 april 2022

Virkelig fantastisk mad

Virkelig fantastisk mad, super service, kort ventetid, selvom vi kom uden at ha bestilt bord.
Hermed vores varmeste anbefalinger 🙏🏼
Vi ses uden tvivl igen 👍🏼
Tina og Per

18 september 2021

Skønt sted !

Hurtig betjening ved ankomst, hurtig servering af mad efter bestilling og to udsøgte stjerneskud med varietet af fisk 🙏 klart en stor anbefaling herfra 👏

15 juli 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gennemsnitlig mad med hår i...

Vi var til fiskebuffet på det Hvide Pakhus, til en pris af 225 kr pr pers lørdag d. 16/6 2018. Det var vores første gang på stedet.
Vi blev taget rigtig godt imod og ved første øjekast, så buffeten virkelig stor, flot og indbydende ud. Ved nærmere inspektion viste det sig dog, at det var med dubletter af de samme 10 - 15 retter parkeret på to borde i forlængelse af hinanden.
Maden så flot ud, men smag og sammensætning var jævnt kedelig. De helt basale ting, man gerne skulle kunne finde i en buffet manglede fuldstændig. Ingen rejer( kun med skal og en lille ret med store rejer i) og ingen salater.
Prikken over i'et blev, da jeg tog en fiskefilet... Jeg kunne se et lille hår, som jeg forsøgte at fjerne. Det blev længere og længere og tilsidst smuldrede hele fileten og jeg kunne konstatere at det MEGET lange, lyse hår var viklet adskillige gange rundt om filleten!! Jeg tilkaldte tjeneren, som straks tog min tallerken og mumlede noget om, at sige det til køkkenet. Hun kom tilbage med beskeden at "køkkenet beklager" og det var så dét... Det ville have virket SÅ MEGET BEDRE, hvis hun havde sagt at min sodavand så var på husets regning!
Vi gik derfra med en dybtfølt skuffelse over den skrabede buffet, den jævnt kedelige mad og ikke mindst mit temmelig appetit dræbende fund i fiskefileten - samt stedets håndtering af dette og vi kommer bestemt IKKE igen!

20 juni 2018
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fantastisk aften!

Havde en dejlig "alt inklusiv" aften på det hvide pakhus.

2 anmærkninger -vi blev ikke opsøgt ofte nok af tjenerne mht. opfyldning af de drikkevarer der ikke var en del af tag selv, og der var mange døde insekter i jeres (meget flotte) lamper.

Dette kan man dog sagtens se gennem fingre med når man får det produkt som er det primære formål med besøget til fulde! -Fantastisk mad og et glimrende udvalg af vine!

21 oktober 2014

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.