Uiteraard weer belachelijk dat je altijd 1 ster moet geven want 1 ster is dus 1 ster teveel. Je kunt apparaten registreren tot einde van de maand en dan krijg je gratis accu echter moest je kopen... Toon meer

zeer slecht bedrijf als organisatie. Machines zijn prima niks mis mee zelfs uutstekend (dewalt xr), voor de rest zijn het dozenschuivers, en lopen ze jaren achter op andere grote merken kwa webs... Toon meer

1. Gereedschapsfabrikant
  2. Bouwmachine verkoper
  3. Bouwmachine- en gereedschapswinkel
  4. Gereedschapwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

DeWalt is an American worldwide brand of power tools and hand tools for the construction, manufacturing and woodworking industries.

1,5

Zeer slecht

3 5ah powerstack accus kapot uit 2024

3 5ah powerstack accus kapot uit 2024, minder dan een jaar in gebruik. Alle 3 gestopt met opladen, oranje lampje brand op oplader, doet niks. Sterkte ermee want dewalt heeft 0,0 coulance. Na 5 keer bellen niks kunnen bereiken. Opsturen wil je ook niet want kost waarschijnlijk 90 euro de accu, waarvan vast en zeker alleen een zwakke connector doorgebrand is ofzo. Als je dan niet kiest voor reparatie, betaal je 30 euro voor het proces. Zielepoten. Al deze ondernemers hebben jullie gekozen en voor zakken geld aan jullie tools gehaald, en jullie zetten ze allemaal af, teringlijers. De eerste de beste tool die kapot gaat die niet op stroom loopt, stap ik over. Trieste ventjes.

Overigens, productiedatum staat gewoon op de accu, is 2024, en als ik garantie gratis verlengd had op deze accus had het er wel onder gevallen. Wat een trieste verkooptruc is dat, schaam je Dewalt (Stanley Black & Decker)

21 maart 2026

Hopeloos bedrijf en slechte kwaliteit spullen

Zaagtafel 7942 gekocht maar deze ging na 2 jaar amper gebruiken kapot. Helaas is Dewalt niet bereid verantwoordelijkheid te nemen voor een zeer slecht product. Sterker nog ik moest 25€ verzendkosten betalen en ondanks dat ik garantie heb,.willen ze hem niet repareren. De machine is in brand gevlogen door kortsluiting in de motor maar Dewalt vind dat niet genoeg om hem te vervangen. de 120€ schade aan mijn meterkast boeid ze ook niet. Koop geen Dewalt mensen, geef iets meer geld uit aan een Festool, die hebben een goede service, Dewalt nooit kopen!!!!

21 januari 2026

Uiteraard weer belachelijk dat je…

Je kunt apparaten registreren tot einde van de maand en dan krijg je gratis accu echter moest je kopen voor 1 januari.
Heb ik vijf apparaten gekocht en voor einde maand geregistreerd maar niet flexibel met aankoopdatum. 5 apparaten gekocht en op tijd geregistreerd maar niks nada nul aan extra gehad tsssssss

22 januari 2026

Zeer teleurstellende en onaanvaardbare service van DeWalt

Wij kochten een klopboormachine van DeWalt die na amper één jaar al defect was: de bijtelhouder was kapot. Dat probleem werd toen zonder discussie hersteld. Helaas bleek dit geen toeval, want exact één jaar later ging de machine opnieuw kapot met hetzelfde defect.
De machine had 5 jaar garantie, maar plots weigerde men de herstelling nog gratis uit te voeren, met als absurde reden dat dit niet binnen de 6 maanden na de eerste herstelling viel. Met andere woorden: een duidelijk structureel probleem, maar DeWalt weigert verantwoordelijkheid te nemen.
Alsof dat nog niet erg genoeg is, kregen we te horen dat de herstellingskosten hoger zouden liggen dan de aankoop van een nieuwe, betere machine. Uiteraard hebben we dat niet laten uitvoeren. Wanneer we vervolgens onze kapotte machine terug gingen ophalen, moesten we ook nog eens 20 euro betalen enkel en alleen omdat ze de machine opnieuw in elkaar hadden gezet. Werkelijk hallucinant.
Dit is ronduit schandalig: een duur merk dat uitpakt met lange garanties, maar zich bij problemen verschuilt achter kleine lettertjes en de klant uiteindelijk laat opdraaien voor alles. Slechte kwaliteit, slechte service en nul klantgerichtheid. Voor ons nooit meer DeWalt.

8 januari 2026

Laser dw088k

Laser dw088k, vertikaal deed het niet meer. Op gestuurd voor reparatie.
Maken kost 175 exl btw ( nieuw 145)
Terug sturen 58 euro of achterlaten, geen kosten.
Jd moet heg masr hebben van z'n leverancier. Bah

10 december 2025

Ik ben niet tevreden over De walt

Ik ben niet tevreden over De walt . Heb 2x een elektrische boormachine gekocht en eerste ging naar 2 jaar stuk en kreeg nul garantie. Daarna ging mijn duurdere 2 de boormachine op accu stuck binnen een jaar . En weer geen garantie. Heb er ook nog accu’s bij gekocht die ook niet goedkoop waren . Ben helemaal klaar met de walt . Wat een slechte machines en slechte service. Ook heb ik een bouwbedrijf en moet ik op mijn gereedschap kunnen rekenen. Maar helaas het is gereedschap wat niet voor professionele gebruik is . Het is echt troep .

22 september 2025

zeer slecht bedrijf als organisatie.

zeer slecht bedrijf als organisatie.

Machines zijn prima niks mis mee zelfs uutstekend (dewalt xr), voor de rest zijn het dozenschuivers, en lopen ze jaren achter op andere grote merken kwa website design, service , onderdelen vind je niet.
zo jammer want het hoort niet zo te zijn als je goede producten maakt.

het lijkt ook iets amerikaans om hier geen zorg voor te dragen, milwaukee precies hetzelfde.

1 juli 2025

De walt service lijn slecht

Bij registratie via internet paar keer mis ..
Heb gebeld met de walt en hebben mij geholpen met registratie ook voor de actie artikel. Was 3.4.25
Antwoord alles is nu registratie en 6 tot 8 weken wachten opde actie artikel. Niets ontvangen heb gebeld
Antwoord was het is Niets geregistreerd. Eind mei gebeld
Telefoon gesprek bij registratie is zelf opgenomen heb de tijden toen per mail ontvangen
Slechte helpdesk van de walt ..

21 juli 2025

Vroegtijdig einde van mijn DCD791

De snelspankop van mijn DCD791 boor-/schroefmachine uit 2016 gaat niet meer open ondanks tips van de DeWalt servicedesk lukt het niet.

De machine ingestuurd voor reparatie maar toen ik hoorde dat hij altijd gerepareerd gaat worden bij 55% van de nieuwwaarde zonder offerte, heb ik hem weer opgehaald. Voor rond de EUR 120-, heb je een nieuwe!

De keuze om weer dezelfde machine aan te schaffen, heb ik uitsluitend gemaakt omdat ik de accu's kan blijven gebruiken. Anders was ik over gegaan op Makita. En de onduidelijkheid over de reparatie kosten draagt hier ook niet aan bij.

Gedurende de jaren heeft hij altijd naar behoren gewerkt, vooral hoog koppel maar wel véél speling op de diverse (onder)delen.Jammer dat dit dan het plotselinge einde is.... Zo'n machine moet toch langer mee gaan!

Jammer DeWalt!

18 juli 2025

Geen After-Sale Service bij fabricage defect.

Ik kocht een DeWalt accuboor en binnen 6 maanden viel mij op dat de boor met regelmaat willekeurig een boorrichting koos (zonder dat instellingen werden veranderd). Nadat hier een paar gevaarlijke situaties door ontstonden nam ik contact op met DeWalt voor een oplossing. Inmiddels zijn we 3 maanden verder en is er niemand thuis. Dit totale gebrek aan after-sale service zorgt er voor dat ik NOOIT meer iets van DeWalt koop. Als je een probleem hebt kun je het apparaat het beste weggooien (en een ander merk kiezen :-))!

19 juli 2025

Vroegtijdig kapot

Ik kocht drie jaar geleden een set: boormachiene plus een vijzendraaier met hamer. De vijzendraaier heeft het vandaag begeven en de boormachine houdt de boor niet langer dan een minuut voordat ze los komt. Ik betaalde nochtans 300 Euro en ben geen dagelijks gebruiker. Nu en dan een knutselaar.

7 juli 2025

Eenzelfde slechte ervaring

Net eenzelfde slechte ervaring met de DEWALT actie 'LAAD OP EN ROCK ON'. Drie producten terzelfdertijd aangekocht waardoor ik recht heb op een werfradio. Kreeg echter een lader toegestuurd! Op zoek naar een antwoord, krijg ik telkens opnieuw de onzinnige reactie dat alles op 1 factuur moest staan. ALLES STAAT OP 1 FACTUUR (hen bezorgd), weliswaar met de melding dat de 3 items in 2 keer werden bezorgd (omwille van voorraad problemen; waar ik niks kon aan doen)! Maar alles staat wel degelijk op 1 factuur, en toch blijft men diezelfde onzin uitkramen. Ik stap naar de consumentendienst!
Is inderdaad niet de service die je bij dit merk verwacht!

1 juli 2025

Zeer teleurstellende afhandeling van promotieactie

In december 2024 heb ik DeWalt-producten aangeschaft via een officiële actie waarbij klanten bij een bepaalde bestelwaarde een gratis radio konden ontvangen. Mijn aankoop heb ik correct geregistreerd via de website van DeWalt.

Helaas liep de registratie vast door een systeemfout aan jullie kant. Pas na meerdere weken en eigen initiatief is dit handmatig door jullie medewerkers ingevoerd. In februari kreeg ik eindelijk goedkeuring, met de belofte dat ik de radio binnen 8 weken zou ontvangen.

We zijn inmiddels eind juni. Tot vandaag heb ik niets ontvangen en – belangrijker nog – ik ben nooit actief door jullie op de hoogte gehouden van verdere vertraging. Vandaag hoorde ik zelf pas, na contact, dat de verzending pas in juli zou plaatsvinden, zonder zekerheid over de exacte leverdatum. Kennelijk kon ik niet gemaild worden vanwege de handmatige invoer, maar dit is in mijn ogen geen excuus om klanten simpelweg niet te informeren.

Ik vind dit erg teleurstellend, zeker van een gerenommeerd merk als DeWalt. De communicatie is gebrekkig en als klant voel ik me totaal niet serieus genomen. Ik hoop dat jullie deze klacht ter harte nemen, want dit is niet het serviceniveau dat bij jullie merk past.

Devin Soysuren

23 juni 2025

Mee gedaan aan de actie laad op en rock…

Mee gedaan aan de actie laad op en rock on

Bijna 2k aan Dewalt producten gekocht, dus je zou denken dat je wel de radio krijgt. (Daar moest je 750 voor uitgeven)
Mooi niet, na maanden langer gewacht te hebben dan was afgesproken, krijg je een zielig ladertje toegestuurd.

En als je dan contact zoekt krijg je zo'n prut antwoord dat alles op 1 factuur had moeten staan...
Ik had de producten bij 3 winkels gekocht omdat ze simpelweg alle 3 niet alles in het assortiment hebben...

Is dus gewoon oplichting als je het mij vraagt.

20 juni 2025

Ongelofelijk slechte service.

Ongelofelijk slechte service.
Ik wacht al meer dan 10 weken op een levering en krijg geen enkel antwoord.
Telefonisch contact? Onmogelijk. Vrijdag 15 minuten in de wachtrij: “computerprobleem, bel maandag terug.”
Vandaag (maandag): meer dan 25 minuten aan de lijn – niemand neemt op.

Geen levering. Geen communicatie. Geen respect voor de klant.
Wat mij betreft: laatste keer dat ik hier iets bestel.

#klacht #wanprestatie #klantontevreden

16 juni 2025

Klantenservice zit er niet in bij dit…

Klantenservice zit er niet in bij dit bedrijf. Het enige wat Jenske kan bedenken is een andere browser proberen. Voor de rest kan ze niks voor je betekenen om de 3 jaar garantie op apparatuur te krijgen waar je recht op hebt.

Ook weet Jenske niet dat ze voor de Walt werkt #1taak.

19 mei 2025

Mijn accuboormachine draait een…

Mijn accuboormachine draait een willekeurige kant op. Als ik een beroep op garantie doe, moet ik mijn boormachine een 6 weken missen. Als ik zolang niet zonder kan heb ik pech gehad. Volgens mij is het een gevaarlijke situatie, gezien de kracht van de machina, maar DeWalt kiest ervoor om die situatie voor lief te nemen. Zo koop ik nooit meer iets van DeWalt want garantie is op deze manier een inhoudsloos begrip geworden (net als service overigens :-))

3 maart 2025

Hele set gereedschappen besteld met een…

Hele set gereedschappen besteld met een gratis Radio. 31 okt 2024 goed gekeurd en tot op heden 28 februari 2025 nog steeds geen radio binnen .
Ze hebben geen idee wanneer het leverbaar is . Hele slechte service , wel lokken met een mooie actie maar nakomen ho maar !!!

28 februari 2025

Is dit jouw bedrijf?