Scheidtweiler Street 4, 50933 Koln, DE

1. E-commerceplatform

Digital River is trusted by hundreds of brands worldwide to simplify the complexities of international ecommerce sales. For brands, we eliminate the risk and complexity of cross-border selling, enabling them to easily reach new customers around the world. For online shoppers, we make it easier to purchase directly from brands by delivering localized shopping experiences with the currency, language, and payment options they expect. Digital River supports both B2C and B2B sales, whether it’s digital goods, subscription services, and/or physical goods. We also enable fast, reliable, and affordable shipping and returns through one of the industry’s largest global logistics networks. As merchant of record, we are the legal entity responsible for handling online payments and all associated liabilities on behalf of brands. These responsibilities include processing payments, collecting taxes, mitigating fraud, complying with international rules and regulations, and honoring refunds and chargebacks. Shoppers with queries about an online order should contact the brand’s customer service team.

1,5

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Digital River GMBH actief in internet oplichting.

Na de koop heb ik de keuze gemaakt voor een Ideal betaling , je wordt dan omgeleid naar een betaal platform en laat dit nu Digital River GMBH zijn. Van de Regiobank vernomen dat Digital River GMBH gebruik maakt van Dropshipping. Het is toegestaan maar het is pure misleiding. Je denkt dat je wat koopt bij een bedrijf XXX , maar dat is blijkbaar niet het geval. Hier volgt de uitleg welke ik van de bank kreeg. Dropshipping is een methode voor orderverwerking waarbij een bedrijf de producten die het verkoopt niet zelf op voorraad houdt. Wanneer een Order en de betaling wordt ontvangen, stuurt de verkoper in dit geval Digital River de aan hun betaalde order door naar een ander bedrijf dat vervolgens het product rechtstreeks levert naar de klant . Digital River is een tussenpersoon tussen de klant en het bedrijf met het product.
De ideal betaling is exclusief Nederlands. De ideal betaling aan DIGITAL RIVER GMBH loopt vervolgens weer via een ander betaling platform Worldline. Dit is bewust het verder wegsluizen van geld.
Echter Digital Rivers gebruikt voor een Ideal betaling een Nederlandse Iban nummer namelijk NL44 DEUT 0496 2863 23 welke uitgegeven is door de Deutsche Bank Nederland. adres
De entree 195 1101 HE Amsterdam
Postbus 127971100 AT Amsterdam
Telefoonnummer +31 (0) 20 555 49 11
Gezien een Ideal betaling niet terug geboekt kan worden is een waarschuwing hier op zijn plaats. Kies indien producten wilt aanschaffen van een bedrijf XX voor een credit card betaling of Paypall. Bij eventuele leverings problemen heeft een grotere kans dat u uw geld terug krijgt. Bij een Ideal betaling is dat bijna Nihil.
Bij de Deutsche Bank Nederland kan je per email ComplaintspuntNLatDBpuntcom vragen naar de NAW gegevens van de houder van IBAN NL44 DEUT 0496 2863 23. Met deze gegevens kan je bij de gerechtsdeurwaarde een Sommatie Exploot aanvragen.
Een sommatie-exploot is een aanmaning waarin de debiteur gewezen wordt op zijn of haar openstaande verplichting. Uw debiteur krijgt bezoek van een van onze deurwaarders, die een sommatie (in de vorm van een exploot) aan uw debiteur uitreikt. Een sommatie-exploot is een door de deurwaarder uitgebracht stuk, dat wel wat weg heeft van een dagvaarding, waarin de debiteur nogmaals op zijn betaalverplichting wordt gewezen. Het doel van een sommatie-exploot is tweeledig:
In de eerste plaats is het een goede mogelijkheid om in direct contact (bij voorkeur in gesprek) te komen. Een bezoek van de deurwaarder is bewezen effectiever dan het sturen van een brief of het voeren van een telefoongesprek.
Uiteraard zijn er kosten aan verbonden naast de oorspronkelijk hoofdsom . Denk het verlies aan tijd maar ook andere redenen die je heb gemaakt om je geld te vorderen en dat loopt best op. Geef in de aangifte bij de politie aan dat je deze kosten ook vergoed wil hebben.

Blijkbaar worden wel een review geschreven, maar te weinig aangifte gedaan. het Banknummer staat
( nog ) niet op de lijst van probleem gevallen. Maar komt regelmatig voor op internet.

21 februari 2024
Reviews in alle talen tonen. (86 reviews)