Lees wat reviewers zeggen
Hurtig ekspedit og levering. Købte en standard 2000g kalibreringsvægt til en meget fornuftig pris. Den ankom forsvarligt pakket ind i en lille kasse uden nogen skade. Kvaliteten ser ok ud. Super ser... Toon meer
Det var godt nok en hurtig handel Rigtig god hjemmeside nem at finde rundt og finde det man ville have og hurtig levering OG det var godt den var pakket godt ind for pakken havde fået listerlig... Toon meer
Contactgegevens
Nøddelundvej 39, 8850 , Bjerringbro, Denemarken
- info@digitalvaegten.dk
- www.digitalvaegten.dk
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Personlig service og lynhurtig levering
Supergod og meget personlig service. Jeg ringede til dem men fik ikke fat i nogen. Blev ringet op af dem kort tid efter, og fik så en god snak om varen. Jeg sendte min bestilling og dagen efter var varen hos mig.
Jeg vil gerne anbefale dette sted.
Godt udvalg og levering som ønsket
Glimrende udvalg af vægte i forskellige konfigurationer til fornuftige priser, og handelen online gik hurtigt med god statusinfo på levering osv.
Hurtig levering
Hurtig levering af varen jeg bestilte
Gode produkter til en god pris, fin service og hurtig levering, tilfreds med mit køb
Fantastisk service
Fantastisk service, der var en lille udfordring med et produkt, og det blev byttet med det samme.
Denne virksomhed kan jeg absolut godt anbefale.
100011340 ordre nr.
Havde lidt krav til den vægt vi skulle…
Havde lidt krav til den vægt vi skulle bruge. Jette var utrolig hjælpsom med et undersøge det og vi fandt det vi skulle bruge. Kan kun anbefale denne shop.
Lynhurtig levering
Nemt, hurtig
Nem overskuelig hjemmeside, god og hurtig håndtering og god info/dokumentation
Godt produkt kom til tiden
✅✅✅✅
Tydelig information om lagerstatus på hjemmesiden ✅
Hurtig levering ✅
Godt udvalg ✅
Rimelige priser ✅
Det er nok den bedste service
Det er nok den bedste service, jeg har fået - ever👍
Der var en fejl på vægtpladen på den vægt, jeg købte af dem til jul.
Jeg sendte et billede af pladen til dem.
Jeg fik svar prompte, og dagen efter modtog jeg en ny vægt - det var langt over min forventning 👏👏👏
God service og hurtig forsendelse
Vores vægt fra hospitalet gik i stykker op til jul og vi er afhængige af den, da vores søn er syg og en del af hans behandling er en særlig diæt, som skal vejes til milligram. Jeg fandt vægten på denne hjemmeside søndag aften og ringede til dem og forklarede situationen. De sørgede for at sende den afsted som det første næste dag. Vi nåede at modtage den inde jul 😊
super godt det fungerer godt
Hurtig levering
Lynhurtigt og venligt svar på spørgsmål…
Lynhurtigt og venligt svar på spørgsmål via mail og lynhurtig levering. 🚚
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.