Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En god oplevelse fra start til slut. God modtagelse og snak om muligheder m.m. i deres fine Showroom i Vejle. Endte med at købe flere sofa-moduler, puder, samt et sofabord hos Dii VAN OH. Sofa og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk & lækkert design i den bedste kvalitet. Vi ejer både sofa, puff og borde fra det danske design & vi er virkelig vilde med, hvad det gør for vores indretning herhjemme. Derudover er der en y... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meubelwinkel

Geschreven door het bedrijf

Dii VAN OH er en dansk designvirksomhed. Vi designer møbler i et enkelt formsprog med bløde undertoner, der imødekommer det voksende behov for behagelig enkelhed samt rum, hvor du kan slappe af og bare nyde. Vores design er indbydende og inspirerer dig til at indrette dig mageligt.

4,4

3 sterren
2 sterren
1 ster

Fantastisk service

Fantastisk service, jeg kan varmt anbefale produkterne til andre!

1 september 2025

Kære Viola
Mange tak for de søde ord! :)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Flot sofa

Flot sofa, men allerede efter 1.5 år er der ændret i farven på stoffet, uden vi har spilt eller på anden måde påvirket stoffet. Kundeservice beder os om at vaske betrækket... det forventer vi ikke efter så kort tid og vil ikke ødelægge et dyrt produkt, ved at tage alt stoffet af. Jeg er skuffet over den ansvarsfraskrivelsen, jeg møder.

1 juli 2025

Kære Gitte

Jeg er ked af at høre, at du oplever at vi fraskriver os ansvaret. Det har bestemt ikke været hensigten og vi har absolut forsøgt at vejlede dig.

For at finde den bedste løsning til dig, har vi været i tæt dialog med vores tekstilleverandør, da vi ikke tidligere har set et lignende problem. Ifølge deres faglige vurdering er der ikke fejl på stoffet. De forklarer, at farveændring normalt kun sker til en lysere tone ved længere tids sollys. I dit tilfælde er stoffet blevet mørkere, hvilket ifølge producenten kun kan ske ved en form for ekstern påvirkning.

På den baggrund har vi anbefalet rens eller vask af betrækket – noget stoffet er designet til at kunne holde til, og som producenten selv anbefaler. Jeg forstår godt, at du ikke ønsker at tage betrækket af, men det er den løsning, producenten vurderer som værende bedst.

Vi er ærgerlige over, at vi ikke kunne nå frem til en løsning, du er tilfreds med, men du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du ønsker at tage dialogen op.

Rigtig god dag til dig ☺️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er så glade for vores sofa!

Vi er så glade for vores sofa!
God kvalitet, den klæder hjemmet og så er det en fantastisk kundesofa som Nicoline yder 💪🏽♥️

11 september 2024

Kære Mette
Mange tak for den fine anmeldelse. Skønt at i er glade for jeres nye sofa. Jeg sætter pris på de søde ord :)

Ekstraordinær god service

Ekstraordinær god service fra Nicoline, som ovenikøbet kunne trylle en hurtig levering frem! Det er bestemt ikke sidste gang, vi køber møbler fra Dii VAN OH🙏☺️

5 augustus 2024

Kære Nanna
Mange tak for de søde ord. Skønt at høre, at i er glade og tilfredse.
Ha' en dejlig dag :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig lækker sofa

Rigtig lækker sofa, kan sammensættes stort set som man ønsker det. Og den fåes med kæmpe store rygpuder. Behagelig service, de tager sig tid til en i deres showroom.

21 februari 2024

Hej Charlotte - Mange tak for de søde ord. Det sætter vi pris på ☺️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste køb i meget lang tid!

Super lækker sofa som pynter virkelig godt ind i hjemmet. Flere af mine gæster har kommenteret, hvor flot og stilfuld den ser ud. Den er både komfortabel og elegant – perfekt til både afslapning og besøg. Helt klart en god investering!

Betjeningen og vejledningen igennem hele købet var rigtig fint og Dii VAN OH var hjælpspomme til at finde det helt rigtige sofaarrangement, som passede efter stil og behov. En rigtig god oplevelse fra start til slut.

24 maart 2024

Kære Lasse
Mange tak for dine søde ord. Det sætter vi stor pris på. Vi er så glade for at du er tilfreds og har haft en god oplevelse :) Ha' en dejlig aften.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Der er ikke noget pjat med Dii Van Oh. Lever op til alt..

25 maart 2024

Kære Pia
Mange tak for de søde ord. Dejligt at i er tilfredse :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækker sofa og god service

Super service og meget hurtigere levering end hvad de først sagde, hvilket var en glædelig overraskelse.
Vi købte en sofa som vi er mega glade for. Stor anbefaling herfra.

18 december 2023

Kære Mille
Mange tak for de søde ord. Vi er glade for at i har haft en god oplevelse og er glade for jeres nye sofa :)
Ha' en skøn dag :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og kompetent betjening og service

God og kompetent betjening og service. Vi er meget glade for vores nye flotte sofa.

7 augustus 2023

Kære Susanne
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at i har haft en god oplevelse - og at i nyder jeres nye sofa ☺️

Perfekt oplevelse!

Mødtes første gang med Nicoline i deres Showroom i Rødovre, hvor vi fik en introduktion af deres sofaer, samt de forskellige kombinationsmuligheder og stoffer vi kunne vælge. Nicoline var utroligt imødekommende og tog sig god tid til os, hvilket gjorde beslutningsprocessen markant nemmere.
Vi besluttede os allerede derude, men for god ordens skyld modtog vi en mail umiddelbart efter, med en opsummering af de ting vi havde aftalt.
Herefter blev processen sat i gang og jeg fik fortalt der var 6-8 ugers leveringstid, men de ville bestræbe sig på at gøre det hurtigere.

Ca. 3 uger senere fik jeg en mail om at min sofa var klar og at den kunne blive leveret et par dage senere hvis det passede mig. Jeg fik det tidsrum på 1 time hvor chaufføren ville komme, så jeg nemt kunne planlægge min tid omkring det. Chaufføren var utrolig venlig og hjalp med at bære sofaen ind i min stue, hvorefter jeg fik pakket den op.

Sofaen lever 110% op til mine forventninger og det er klart den bedste sofa jeg nogensinde har haft. Lækker at sidde i, unikt design og det flotteste stof!
Kan kun give min varmeste anbefaling af Dii VAN OH.

5 juli 2023

Kære Peter

Mange tak for den varme anbefaling. Vi sætter stor pris på at du deler. Vi er så glade for at høre at du har haft en god oplevelse som levede op til dine forventninger :)

Ha' en dejlig dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtigt god service med showroom

Rigtigt god service med showroom, og en super dejlig sofa. Som en ekstra bonus var transportfirmaet også en rigtig god oplevelse, hvilket efterhånden er en sjældenhed.

31 mei 2023

Kære Julie
Mange tak for dine søde ord. Det er vi så glade for at høre :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det har hele vejen igennem været en…

Det har hele vejen igennem været en fornøjelse at opleve jeres service i forbindelse med køb af vores dejlige sofa. Vi nyder den hver dag. Klar anbefaling herfra🙏🏻

19 april 2023

Kære Michael
Hvor er det skønt at høre. Dejligt at i er glade. Mange tak for anbefalingen :) God dag til dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God rådgivning fra start til slut :-)…

God rådgivning fra start til slut :-) sofaen kom som lovet, og opfylder alle ønsker. Kan roligt anbefale Dii VAN OH til andre.

19 april 2023

Kære Thomas
Mange tak for dine søde ord. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse.
Rigtig dejlig dag :)

Kan kun give 5 stjerner

Kan kun give 5 stjerner, god service god kontakt på mail. Sofaen kom før end forventet.
Produktet lever helt og aldeles op til forventningen.

11 maart 2023

Kære Kevin
Mange tak for de fine ord. Vi sætter pris på din anmeldelse og er glade for at du har fået en god oplevelse. Ha' en dejlig dag :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dii VAN OH besvarede alle mine…

Dii VAN OH besvarede alle mine spørgsmål hurtigt og professionelt. Derudover en super pæn og funktionel sofa som jeg er rigtig glad for.

Super god oplevelse og ikke sidste gang jeg køber noget hos Dii VAN OH.

23 februari 2023

Hej Karoline
Det er super skønt at høre. Mange tak for de søde ord. Dejligt at du er tilfreds med dit sofa-køb ☺️
Rigtig god dag til dig.

Lees meer over geverifieerde reviews.