Bedrijf heeft geantwoord
En god oplevelse fra start til slut. God modtagelse og snak om muligheder m.m. i deres fine Showroom i Vejle. Endte med at købe flere sofa-moduler, puder, samt et sofabord hos Dii VAN OH. Sofa og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk & lækkert design i den bedste kvalitet. Vi ejer både sofa, puff og borde fra det danske design & vi er virkelig vilde med, hvad det gør for vores indretning herhjemme. Derudover er der en y... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dii VAN OH er en dansk designvirksomhed. Vi designer møbler i et enkelt formsprog med bløde undertoner, der imødekommer det voksende behov for behagelig enkelhed samt rum, hvor du kan slappe af og bare nyde. Vores design er indbydende og inspirerer dig til at indrette dig mageligt.
Hældagervej 161 , 7120 Vejle Ø, Denemarken
Fantastisk service, jeg kan varmt anbefale produkterne til andre!

Antwoord van Dii VAN OH
Flot sofa, men allerede efter 1.5 år er der ændret i farven på stoffet, uden vi har spilt eller på anden måde påvirket stoffet. Kundeservice beder os om at vaske betrækket... det forventer vi ikke efter så kort tid og vil ikke ødelægge et dyrt produkt, ved at tage alt stoffet af. Jeg er skuffet over den ansvarsfraskrivelsen, jeg møder.

Antwoord van Dii VAN OH
Vi er så glade for vores sofa!
God kvalitet, den klæder hjemmet og så er det en fantastisk kundesofa som Nicoline yder 💪🏽♥️

Antwoord van Dii VAN OH
Ekstraordinær god service fra Nicoline, som ovenikøbet kunne trylle en hurtig levering frem! Det er bestemt ikke sidste gang, vi køber møbler fra Dii VAN OH🙏☺️

Antwoord van Dii VAN OH
Rigtig lækker sofa, kan sammensættes stort set som man ønsker det. Og den fåes med kæmpe store rygpuder. Behagelig service, de tager sig tid til en i deres showroom.

Antwoord van Dii VAN OH
Super kompetent og imødekommende ejer. Dejligt produkt som passer perfekt til vores sofahjørne

Antwoord van Dii VAN OH
Super lækker sofa som pynter virkelig godt ind i hjemmet. Flere af mine gæster har kommenteret, hvor flot og stilfuld den ser ud. Den er både komfortabel og elegant – perfekt til både afslapning og besøg. Helt klart en god investering!
Betjeningen og vejledningen igennem hele købet var rigtig fint og Dii VAN OH var hjælpspomme til at finde det helt rigtige sofaarrangement, som passede efter stil og behov. En rigtig god oplevelse fra start til slut.

Antwoord van Dii VAN OH
God og personlig betjening i showroom. Sofaen kom endda før tid. Super fedt design møbel.

Antwoord van Dii VAN OH
Super service. Der er ikke noget pjat med Dii Van Oh. Lever op til alt..

Antwoord van Dii VAN OH
Super service og meget hurtigere levering end hvad de først sagde, hvilket var en glædelig overraskelse.
Vi købte en sofa som vi er mega glade for. Stor anbefaling herfra.

Antwoord van Dii VAN OH
Virkelig fede sofaer og god proaktiv og professionel service. Kan anbefale til alle.

Antwoord van Dii VAN OH
God og kompetent betjening og service. Vi er meget glade for vores nye flotte sofa.

Antwoord van Dii VAN OH
Mødtes første gang med Nicoline i deres Showroom i Rødovre, hvor vi fik en introduktion af deres sofaer, samt de forskellige kombinationsmuligheder og stoffer vi kunne vælge. Nicoline var utroligt imødekommende og tog sig god tid til os, hvilket gjorde beslutningsprocessen markant nemmere.
Vi besluttede os allerede derude, men for god ordens skyld modtog vi en mail umiddelbart efter, med en opsummering af de ting vi havde aftalt.
Herefter blev processen sat i gang og jeg fik fortalt der var 6-8 ugers leveringstid, men de ville bestræbe sig på at gøre det hurtigere.
Ca. 3 uger senere fik jeg en mail om at min sofa var klar og at den kunne blive leveret et par dage senere hvis det passede mig. Jeg fik det tidsrum på 1 time hvor chaufføren ville komme, så jeg nemt kunne planlægge min tid omkring det. Chaufføren var utrolig venlig og hjalp med at bære sofaen ind i min stue, hvorefter jeg fik pakket den op.
Sofaen lever 110% op til mine forventninger og det er klart den bedste sofa jeg nogensinde har haft. Lækker at sidde i, unikt design og det flotteste stof!
Kan kun give min varmeste anbefaling af Dii VAN OH.

Antwoord van Dii VAN OH
Rigtigt god service med showroom, og en super dejlig sofa. Som en ekstra bonus var transportfirmaet også en rigtig god oplevelse, hvilket efterhånden er en sjældenhed.

Antwoord van Dii VAN OH
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Dii VAN OH.
Rigtig god sofa.

Antwoord van Dii VAN OH
Det har hele vejen igennem været en fornøjelse at opleve jeres service i forbindelse med køb af vores dejlige sofa. Vi nyder den hver dag. Klar anbefaling herfra🙏🏻

Antwoord van Dii VAN OH
God rådgivning fra start til slut :-) sofaen kom som lovet, og opfylder alle ønsker. Kan roligt anbefale Dii VAN OH til andre.

Antwoord van Dii VAN OH
Skønne sofaer i god kvalitet til en god pris. Sød og hjælpsom betjening.

Antwoord van Dii VAN OH
Kan kun give 5 stjerner, god service god kontakt på mail. Sofaen kom før end forventet.
Produktet lever helt og aldeles op til forventningen.

Antwoord van Dii VAN OH
Dii VAN OH besvarede alle mine spørgsmål hurtigt og professionelt. Derudover en super pæn og funktionel sofa som jeg er rigtig glad for.
Super god oplevelse og ikke sidste gang jeg køber noget hos Dii VAN OH.

Antwoord van Dii VAN OH
Lees meer over geverifieerde reviews.