Via internet iPhone besteld,prima levering met bijlage v.w.b garantie.Tot nu toe geen problemen,kan dan ook geen mening geven over service bij eventuele storing van het toestel.

die ene ster minder ,omdat er geen Nederlandse beschrijving bij zat en het toestel uit de doos,( was even zoeken ingesteld stond voor Polen . verder zeer tevreden ,alles snel en netjes verpakt .

En goede en snelle service, in mijn net gekochte telefoon zat en foutje in het scherm, deze is direct weer opgestuurd en na een week had ik een nieuwe telefoon.

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heb hier een nieuwe samsung s8 gekocht …

Heb hier een nieuwe samsung s8 gekocht geweldige telefoon en top service.kreeg nog een backcover kado super bedankt niek.
Heb al jaren hier een telefoon gekocht en raad deze zaak zeker aan.

8 oktober 2017

Antwoord van Dijkstra Telecom

Lars, leuk om je ook al jaren als klant te mogen hebben. Helaas had ik jouw gewenste hoesje niet direct op voorraad, dan maar een andere case mee! Zo vervelend als de telefoon gelijk de eerste dag al beschadigd! ;-) Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Vriendelijk

Vriendelijk , behulpzaam en goede service!

13 september 2017

Leuk om te horen Sjoerd. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Top klantenservice!

De toelstel werd op tijd geleverd met een screenprotector er al op en een heel mooi hoesje erbij. Maar het beste van Dijkstra Telekom was de assistentie van Niek die mij duidelijk over de telefoon heeft uitgelegd hoe ik alle apps en gegevens van mijn oude iPhone op de nieuwe kon zetten en de gegevens van de oude kon wissen. Dit is helemaal in één keer gelukt ondanks mijn technische onhandigheid! De uitleg was zeer duidelijk en behulpzaam. Al met al een geweldige behulpzame klantenservice waar je met al je vragen terecht kunt.

5 september 2017

Antwoord van Dijkstra Telecom

Bedankt voor jouw uitgebreide review Eline! Veel plezier van de iPhone. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Zeer klantgerichte benadering

Zeer klantgerichte benadering, bovendien snelle levering waarbij toestel heel goed verpakt was. Behalve toestel werd ook nog gratis een beschermende doorzichtige achterhoes bijgeleverd, klasse.

21 augustus 2017

Antwoord van Dijkstra Telecom

Goed om te horen Jen! Veel plezier van de telefoon en de case. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Duidelijk

Duidelijk, eerlijk en snel.

25 juni 2017

Antwoord van Dijkstra Telecom

Graag gedaan Connie. Veel plezier van jouw nieuwe KPN abonnement! Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Al jaren bij niek de telefoons weg …

Al jaren bij niek de telefoons weg altijd zeer tevreden over de service

Antwoord van Dijkstra Telecom

Al 3 jaar Sonja! Zonder jou hadden we ons 5 jarig jubileum niet gehaald! ;-) Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Prima goede service echt top

Antwoord van Dijkstra Telecom

Dat is goed om te horen Stoyjan, mooi dat ik je op afstand heb kunnen helpen via de telefoon en de mail. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Top Bedrijf

Geweldige service en bij vragen via de chat wordt je onmiddellijk geholpen . Alles wordt je netjes uitgelegd.
Bedankt Niek

Antwoord van Dijkstra Telecom

Zo waren we inderdaad via de website aan het chatten en zo bracht PostNL hem de volgende dag al bij je thuis, ze kwamen zelfs 's ochtends zag ik! Veel plezier van jouw Samsung. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Zoals altijd een top service

Zoals altijd een top service! Enorm blij met mijn nieuwe iPhone. Gebruiksklaar gemaakt onder het genot van een kopje koffie!

Antwoord van Dijkstra Telecom

We moesten even snel schakelen toen je selfiecamera problemen opleverde, maar fijn dat je blij wordt van onze service! Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Ik werd belangeloos zo goed geholpen

Ik werd belangeloos zo goed geholpen! Ik kwam voor een nieuwe telefoon en door opschonen bleek mijn eigen oude telefoon nog zeer goed bruikbaar. Dus zonder aankoop maar met een super goed gevoel de zaak weer uit. Hier wordt je niks aangesmeerd wat je niet nodig hebt, maakt het betrouwbaar en geloofwaardig!

Antwoord van Dijkstra Telecom

We denken graag vanuit de klant Annet! Gelukkig kregen we je oude toestel weer aan de praat. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Super goed geholpen door Niek.

Super goed geholpen door Niek.
Heel erg bedankt Niek.
Als er weer wat is kom ik zeker weer bij jou.

Wat fijn om te horen Marije! Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Samsung S8 zeer tevreden

Goed en professioneel geholpen en een goede prijs. De eigenaar stelt de telefoon helemaal voor je in en als je nog vragen hebt kan je altijd langs gaan of contact opnemen en je wordt meteen geholpen. Voor mijn volgende aankoop zou ik zeker terug gaan.

Antwoord van Dijkstra Telecom

Bedankt dat je tijd hebt genomen om een uitgebreide 5 sterren review te schrijven Arnold. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Vlotte communicatie +1

Vlotte communicatie via web-chat, telefoon daarna binnen no-time in perfecte staat ontvangen. Niet te veel betaald. Uitstekende ervaring met Dijkstra Telekom, aanrader!

Antwoord van Dijkstra Telecom

Mooi dat we je blij hebben kunnen maken met een nieuw toestel en een goede prijs Sam. De prijs is namelijk niet onbelangrijk. ;-) Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl