1. Wellnesscentrum
  2. Winkel in modeaccessoires
  3. Sieradenwinkel
  4. Parfumerie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Découvrez tout l'univers Christian Dior, Mode, Parfums et Accessoires pour Homme et Femme.

1,6

Zeer slecht

11K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Bij Dior – geholpen met zoveel zorg en aandacht”

Deze foundation is echt een van de mooiste die ik ooit heb gebruikt. Vanaf het moment dat je hem aanbrengt, smelt hij volledig samen met je huid – alsof het een tweede huid wordt. De textuur is zijdezacht en voelt ontzettend licht aan, waardoor je bijna vergeet dat je make-up draagt.
Wat ik vooral bijzonder vind, is de glow: je huid krijgt een gezonde, natuurlijke uitstraling zonder dat het vettig of ‘nat’ oogt. Het resultaat is subtiel stralend en heel verfijnd. Daarnaast blijft de foundation de hele dag mooi zitten zonder zwaar of cakey te worden.
Voor mij is dit echt een “forever foundation”. Absoluut 5 sterren!

De nieuwe producten zien er prachtig uit, ik kan niet wachten om ze te proberen.”
“Zo benieuwd naar de nieuwste items, het lijkt me geweldig om ze te mogen ervaren!

1 april 2026

Een lipstick besteld

Een lipstick besteld . Verpakking was beschadigd en produkt erin bijna op. Mail gestuurd kreeg alleen een excuses. Maar ik kan het niet gebruiken want het was al open en gebruikt. 54 euro kwijt Nooit meer!! Slechte sevice DIOR!! Week ervoor ook besteld dat was in orde dat was een pouch met meerdere items en die was netjes verpakt. Ik ga absoluut niet iets gebruiken wat beschadigd en gebruikt is .

10 oktober 2025

Wat een ripoff. Ik koop er nooit meer iets.

Staaltje ontvangen via facebook. Vond het super goed ruiken. Dan fles besteld maar die raakte zoek bij de transporteur, want track and trace deed niets na 7 dagen te wachten. Paar maal contactformulier ingevuld maar pas na enkele dagen reactie dat mijn pakket inderdaad verdwenen was...Dan bleef het stil... Na een maand dan toch plots reactie dat ze nog maal gingen opsturen maar mijn gekozen staaltjes waren niet meer voorradig dus kreeg andere (2 maal voor vrouwen, ik ben een man...)
De 50ml fles ruikt in eerste instantie beetje hetzelfde als het staaltje maar veel zwakker en blijft veel minder lang hangen. Echt een ripoff is helemaal niet dezelfde concentratie als hun staaltjes...

10 juli 2025

Schoenen besteld, nooit geleverd. Geen volwaardige klantenservice

Schoenen besteld. Zou 10 juni geleverd worden. De datum verstreek maar geen pakketje en ook geen bericht. Meerdere keren gemaild maar geen reactie. Klantenservice gebeld. Dame aan de telefoon kon mij niet helpen, zij had geen toegang tot systemen: Ik moest afwachten en/of wanneer het pakje zou komen, maar de kans dat het niet kwam was ook aanwezig.
Daarop heb ik aangegeven de bestelling tw willen annuleren. Ook dit kon zij niet regelen, maar zou dit doorsturen naar een andere afdeling.
Vandaag kreeg ik een mail dat mijn bestelling niet verwerkt kon worden, zonder reden. Je zou iets anders verwachten van een dergelijk bedrijf.

13 juni 2025

Dior opgelicht €2000!

Ik heb een jas van €2000 besteld via de officiële Dior-webshop en deze netjes retour gestuurd. Ik ontving zelfs een bevestigingsmail dat mijn retour was ontvangen. Maar na twee weken wachten had ik nog steeds geen geld terug.

Toen ik contact opnam met de klantenservice, kreeg ik tot mijn verbazing te horen dat ik niet dezelfde jas had teruggestuurd. Dit is absolute onzin – ik heb exact dezelfde jas geretourneerd! Dior weigert nu mijn geld terug te geven en ik ben €2000 kwijt.

Dit is pure oplichting! Hoe kan een luxemerk als Dior op deze manier met klanten omgaan? Schandalige service en totaal geen verantwoordelijkheid. Koop hier NOOIT als je waarde hecht aan eerlijke behandeling en fatsoenlijke klantenservice.

#Dior #Oplichting #SlechteService #DiorReview

30 maart 2025

Waardeloze service!!!

Op 1 december een bestelling geplaatst, die vanaf 4 december plots niet meer traceerbaar is. Contact opgenomen met klantenservice (Clarissa), maar zij schuiven het probleem af op DPD. Ben ondertussen al bijna 3 weken aan het wachten op mijn bestelling en mag nog eens 14 werkdagen wachten tot het onderzoek van DPD is afgerond. Voor een merk als Dior is deze afhandeling meer dan triest. Is dan ook de laatste keer dat ik hier heb besteld. Dan maar niet meer rechtstreeks via Dior.

18 december 2024

Beste Dior Nederland,
Teleurgesteld schrijf ik deze review. Ik heb een item besteld bij jullie. Helaas moest ik zelf constateren dat er geen opvolging was m.b.t. de levering. Na verschillende telefoongesprekken met jullie serviceafdeling wordt ik uiteindelijk met een mailtje afgewimpeld dat mijn pakket "kwijt" is en het bestelde item niet meer leverbaar. Ik vindt dit een schandalige gang van zaken en kan nu alsnog op zoek naar een (verlaat) cadeau voor mijn vrouw haar verjaardag. Ik raadt iedereen aan om deze en de andere recenties te lezen voor hier te bestellen.

3 december 2024

Beste Dior Nederland,

Met grote teleurstelling schrijf ik deze review. Ik heb een item besteld bij jullie, waarbij de belofte werd gedaan dat ik dit zou ontvangen. Helaas is die belofte niet nagekomen. Na maar liefst acht (!) telefoongesprekken, kreeg ik uiteindelijk te horen dat mijn item nu ergens in Frankrijk wordt gezocht. Het voelt alsof ik aan het lijntje word gehouden, en ik vraag me af of ik het item ooit nog zal ontvangen.

Het meest frustrerende is dat ik keer op keer onjuiste informatie heb gekregen. Het vertrouwen dat ik had in Dior als merk is hierdoor flink beschadigd. Dit is niet de service die je verwacht van een merk met jullie reputatie. Christian Dior zelf zou ongetwijfeld teleurgesteld zijn als hij zou zien hoe er met klanten wordt omgegaan en afspraken niet worden nagekomen.

Met teleurstellende groet,

5 december 2024

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen, reeds op 25/10/2024 contact met klantenservice gehad waarop door de firma gevraagd werd formulier niet ontvangst in te vullen en door te sturen. Waarop dan geen antwoord kwam! Vandaag opnieuw gemaild om een oplossing te verkrijgen. Ik ben benieuwd…

25 oktober 2024

Bezorging

Natuurlijk hele mooie spullen voor een prijsje, dan betaal je het en dan wordt het geleverd door UPS. Dit is echt de slechtste leverings service in nederland en mijn pakketje van 400 euro wordt door hun geleverd? Anders moest ik nog extra betalen voor betere levering maar is 400 euro al niet genoeg voor 2 mini oorbellen? Beetje jammer weer. Volgende keer betaal ik wel extra want dit was een regelrechte ramp

15 oktober 2024

Vreselijke retourservice. oplichters

Ik heb een bril besteld bij Dior. Deze stond mij niet en heb m teruggestuurd. Ik kreeg de melding dat de bril beschadigd zou zijn en ze hebben m naar mij teruggestuurd. De bril is niet beschadigd en in perfecte conditie. Ben zelfs naar de Dior winkel geweest om m te laten bekijken. Zij vertelden dat de bril er perfect uit zag. Ik heb daarna foto'sen video's gestuurd maar ze willen de bril niet retour nemen. Oplichterij. Ze kunnen dit bij elk online besteld product wel zeggen. Schandalig. Ben gewoon mijn geld kwijt.

5 september 2024

Service après vente est zéro! Enkele jaren geleden kreeg ik de tr…

Enkele jaren geleden kreeg ik de tribal perles fines oorbellen van mijn echtgenoot. Helaas vallen ze nu uit dus er is iets met de sluiting. Na verschillende malen telefonisch en via mail contact hebben gehad met de medewerkers op zo’n onprofessionele, client onvriendelijke manier, ben ik nog altijd niet geholpen! De ‘service après vente’ trekt werkelijk op niets en dat vind ik een schande voor zo’n mooi merk. Daar ik hou van mooie dingen en altijd fan ben geweest van Dior, weerhoudt mij dit echt om nog iets te kopen. Denkt u dus aub ook na voor u dit doet.

15 maart 2024

In de dior store bijenkorf geweldig…

In de dior store bijenkorf geweldig geholpen door Valentina. Deze dame weet hoe ze anderen moet inspireren en in de watten leggen. Prachtige foundation geprobeerd en een mooie kleur lippenstift. Met veel liefde verstaat deze dame haar vak en het merk waar zij voor staat. En de hyaluron injectie is geweldig, ben hem nu aan het testen!

15 februari 2024

Een bestelling retourneren

Een bestelling plaatsen, betalen en ontvangen gaat keurig en probleemloos, maar de ellende begint zodra je iets retour stuurt. Heb nu 2x producten geretourneerd en beide keren moest ik mailen om te vragen wanneer ik mijn geld terug zou krijgen. De 1e keer heb ik na ruim een maand toch maar contact opgenomen om te vragen wanneer ik mijn geld terug zou krijgen. Bleek dat ze na twee dagen nadat ik de producten retour had gezonden het pakket al hadden ontvangen, maar dus niet tot retourbetaling waren overgegaan. De 2e keer, nadat ze van mij het voordeel van de twijfel hadden kregen, weer hetzelfde verhaal. Mijn geld heb ik terug, maar het feit dat je zo lang op je geld moet wachten en er zo achteraan moet jagen hoort toch niet bij zo’n gerenommeerd bedrijf als Dior. Waardeloos.

22 november 2023

Prima

Ik bestelde via de Belgische webpagina voor de tweede keer enkele fragrance/beauty producten. Ik bestelde op 09/11 en het pakje werd geleverd op 14/11. De verpakking was mooi en er zaten veel extra staaltjes en miniaturen bij. Ik bestel zeker opnieuw.

14 november 2023

meest slechte kwaliteit en…

meest slechte kwaliteit en klantenservice ooit.
oorbellen gekocht waarvan de diamantjes uit de oorbellen vielen, voor dit merk en voor deze prijs is dat echt ongelofelijk slecht.
vervolgens word ik van het kastje naar de muur gestuurd, ik vroeg om een vervangen paar, welke ineens niet meer op voorraad was(terwijl online gewoon op voorraad is) vervolgens zit ik al meer dan een maand op mijn geld te wachten of een vervangend paar.

14 november 2023

Wat een shit bedrijf is dit

Wat een shit bedrijf is dit. Jammer dat ik de revieuws nu pas lees anders had ik hier nooit besteld. Heb een foundation gekocht. Deze was geopend naar mij gestuurd. Maar toch maakte mij dit niet uit. Echter ik kreeg uitslag van de Foundation. Normaal heb ik daar geen last van. Ik denk dat de foundation niet goed meer was. Ik heb de foundation terug gestuurd. Eerst beweerden ze dat ze het pakket niet ontvangen hebben, terwijl volgens Postnl was het 24-10-23 al aan hun geleverd. Pas nadat ik dit vermeld heb in de mail, krijg ik ineens een mail dat ze het pakket inderdaad ontvangen hebben. Echter ik krijg mijn geld niet terug omdat het niet volgens de juiste retour voorwaarde verstuurd is. Ik zou niet weten wat ik daar verkeerd aan gedaan heb. Ze geven ook geen rede. Je zou denken dat zo een groot firma met zo een grote naam zulke taferelen niet zal uithalen, maar niks is minder waar. Op zo een manier is het echt makkelijk om geld bij mensen afhandig te maken. Wat een rotzakken zijn dit

9 november 2023

NOOIT MEER DIOR

NOOIT MEER DIOR! Mensen koop hier niets de medewerkers de service is enorm slecht voor zo een groot bekend merk! Ik heb een riem ter reperatie opgestuurd en waar voorheen 'made in' op stond dit staat er niet meer op en er ontbreeekt een stuk die ik erbij had ingeleverd. €120 moeten betalen voor reperatie.Bij thuiskomst merk ik dit allemaal. Achteraf spijt dat ik de riem terug heb genomen!! Helaad geen fotos gemaakt voordat ik het inleverde zoiets verwacht je tenslotte niet van een merk als dior. Ze geven aan dat ze fotos maken voordat ze het opsturen geen vertrouwen meer in.
Wat een slechte medewerkers en service in amsterdam Dam boutique. Niet dat ik verwacht dat de service in andere winkels beter zal zijn.
Koop een product ergens voor €30 blijkt het niet goed te zijn ruilen ze het om of geld retour.
Een riem van 600€ gekocht nog geen hand vol keer gedragen gesp begint te verkleuren etc. Conclusie van atelier 'komt door manipulatie'. Met andere woorden ik zou het zelf hebben gedaan BELACHELIJK!! Een riem voor deze prijs hoort niet zulke gebreken te vertonen ook niet na een aantal jaar!
Contactpersoon genaamd Chee zou me op de hoogte gehouden moeten hebben. Heb hem geen 1x gesproken. Elke keer als ik belde kreeg ik de klantenservice aan de lijn omdat ze in de boutique niet opnemen. Uiteindelijk zogenaamd een contactpersoon gehad genaamd gabriella deze zou me nog een terugkoppeling geven heeft me nooit meer gebeld dit geld ook voor de (junior) manager Resan die niet meer reageerd op mn berichten.
Zou max 2maanden duren reperatie is me verteld uiteindelijk heeft het meer dan 3 mnd geduurd en ook nog €120 moeten betalen. Na een aantal gesprekken was de riem opeens binnen in de winkel, terwijl mij nog geen week geleden werd verteld dat het atelier de gesp heeft besteld en hierop wachten. Heel raar en shady allemaal! Toen ik de riem ophaalde moest ik wachten omdat er zogenaamd te weinig personeel was in de tussentijd waren er 4 klanten weggelopen en moest nog steeds wachten.
Ow en toen ik de riem ging ophalen bekeek ik hem ik gaf aan dat er krassen op zaten en dat dit niet als een nieuwe gesp eruit ziet. Wat denkje dat de reactie van de medewerker was; 'geen enkel product is perfect' wat een belachelijk antwoord voor die prijzen MOET het perfect zijn. Bij thuiskomt blijkt dat de riem niet hetzelfde als de origineel is als hoe ik het heb ingeleverd!

25 september 2023

Inmiddels drie keer gebeld naar Dior…

Inmiddels drie keer gebeld naar Dior wordt niet opgenomen dan word je doorverbonden naar Parijs en weer terug naar de winkel Amsterdam waarmee personeel in de winkel staat dan klanten en er is niemand die de telefoon kan opnemen zo'n slechte service voor zo een gerenommeerd bedrijf

27 september 2023

Ik wil geen eens een ster geven aan dit…

Ik wil geen eens een ster geven aan dit slechte bedrijf.
Wat een slechte service van deze VALERIE ( dior store Amsterdam.)
Mij een verkeerde riem geven en als ik ermee terug ga zeggen ze ja je kan deze niet omruilen.
€600 + na de mallemoer maar wel een mailtje sturen dat ik altijd welkom ben als er iets mis is met de riem.
Deze vrouw gemaild maar zelfs daar krijg ik geen antwoord op.
** bedrijf koop hier beter niks want service en garantie kennen ze niet en oja laat die zogenaamde store managers ook Nederlands leren.

24 mei 2023