wij hebben in Februari 2010 stickers besteld voor in de baby kamer 2 weken levertijd stond erbij,dat kwam mooi uit want in Maart zou onze baby geboren gaan worden. helaas hebben we nog steeds... Toon meer
Vele emails verder, waarop geen enkele reactie komt, nog steeds niets ontvangen. Telefonisch alleen een antwoordbandje. 2 maanden bezig! Ondertussen vele frustraties verder en eur. 130,-- armer.... Toon meer
Wij bestelden drie maanden geleverd enkele producten voor de toekomstige kinderkamer. Ondertussen moet ik bijna bevallen en ik heb nog steeds niets toegestuurd gekregen. Op mails wordt er na... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Discorner.nl, de disney winkel voor al uw disney speelgoed / collectibles en andere aanverwante artikelen.online cartoonwinkel/ disneywinkel.
Mensen keken ook naar
Gelukkig de revieuws gelezen voordat we…
Gelukkig de revieuws gelezen voordat we de bestelling plaatsten, met dank aan trustpilot !!
bar en bar slecht
erg erg erg slecht wat een klootzakken zeg!!!denk je wat leuks voor je zoontje te kopen en krijg je uiteindelijk niets!!!
We werken er allemaal hard voor met z'n allen en heb je alles over voor je kind maar dat er zulke mensen bestaan kan ik niet begrijpen.en dat ze al zo lang zo ongestoord verder kunnen gaan hiermee!!!
ze moeten gepakt worden en zo snel mogelijk,de volgende keer kijk ik wel uit en ga ik eerst googelen voordat ik wat koop.groetjes tamara lorkeers
ook ik ben gedupeerdt !
ik heb juni 2011 prinsessen muurstickers besteld ,
eerst kreeg ik het niet geleverd en waren er problemen met de leverancier ,
vervolgens na een tijdje ook mijn bestelling geannuleerd zou 17-11 mijn geld terug krijgen nog niet gehad gaat gelukkig maar om 56 euro ,
toen heb ik maar gebeld en uiteindelijk ook een aantal x iemand aan de telefoon gehad , ik zou mijn geld 9 december hebben , nog steeds geen geld gehad nou heb ik een incasso bureau ingeschakeld om mijn geld terug te vorderen en ik raad iedereen aan dit te doen . Als je dit via intocash doet kost het je zelfs niets ! hun verhalen alle kosten direkt bij disconer ik raad dus iedereen aan het incasso bureau op ze af te sturen want ze moeten hun lesje maar eens leren vind ik !
helaas
Wij hebben op 12 juni een dorabed voor onze dochter besteld en gekocht. Deze hebben we nooit gekregen (inmiddels 6 augustus), tot grote teleurstelling van onze dochter. We hebben meerder mailtjes gestuurd en telefoontjes gepleegd. Ze hebben niet 1x ergens op gereageerd! We hebben inmiddels aangifte bij de politie gedaan. Let op, bestel nooit wat bij deze oplichters!
Niet bereikbaar, leveren niet, oplichters
Heb November 2010 een dora vloerkleed besteld,, het is nu 18 januari 2011. Nog steeds niks ontvangen.
Wel net voor de kerstdagen een mail retour na zoveel mailtjes gestuurd te hebben. Dat het onderweg is vanuit UK.
Nu weer meerdere mailtjes verstuurd voor een up-date en weer geen reactie van hun kant.
Heb ook weleens wat direct uit de UK laten bezorgen en dat was met 3dagen hier.
Wel geld incasseren maar niet leveren!!! Telefonisch niet bereikbaar.
Heb een mail naar radar gestuurd. Laten we deze mensen aanpakken!
Niet bereikbaar
.Heb in december 2010 spidermanbehang besteld. Nog niets gehoord en zij zijn telefonisch niet te bereiken. Heb mail gestuurd voor terugstorting betaling, indien artikel niet leverbaar is. De belofte om 2 dagen na ontvangst mail te reageren is niet waargemaakt. Reactiemail moet nog steeds komen
OPLICHTERS
ja heel goed,ik heb 16 September bij Discorner artikelen besteld en ze laten niets van zich horen. Ik heb net ook het formulier ingestuurd naar www.mijn politiebur.nl. ALLEMAAL DOEN MENSEN, DAN WORDEN ZE AANGEPAKT!!
Ik ben niet helemaal niet zo maar we zouden ons eigenlijk allemaal moeten verzamelen en er heen gaan!
Slecht bedrijf,het zijn gewoon bedriegers.niemand krijgt zijn bestelling en ze kunnen maar doorgaan blijkbaar.DOEN!!!!!
Klacht via paypal ingediend
Ik heb mijn bestelling ook niet ontvangen maar heb de betaling als geschil aangemerkt via paypal.
Verder zal het lastig worden om hen tot leveren dwingen behalve bedelven onder mail maar als je via paypal betaald hebt meld dat daar.
Update:
Direct na de klacht is het geld terug gestort op mijn rekening, ineens is er wel een snelle reactie mogelijk.....
Maar goed bestelling nu geannuleerd en hier zal ik nooit meer bestellen.
Belachelijk dat ze nog bestaan!
Ik heb op 1 augustus 2010 ook twee artikelen besteld bij dit bedrijf. Natuurlijk nog niets ontvangen. Op 8 september kreeg ik een reactie dat de artikelen niet op voorraad waren. Ze zouden het geld terugstorten. Natuurlijk nog niets gezien.
De zoveelste slachtoffer....
Wij hebben vorig jaar mei ook wat besteld....nooit meer wat van gezien of
gehoord.
Ik hoop echt dat ze een HEEL ZWAAR GESTRAFT worden, die vuile oplichters!
Vorig jaar stonden ook heel veel (slechte) ervaringen over Discorner op checkwebwinkel.nl.
Ineens waren die weggehaald...Ik een aantal mailtjes naar checkwebwinkel hoe dat nou zit....ook geen reacie.....Ze zullen wel betaald worden door Discorner....
help mij....
Beste mensen,
Ik heb jullie berichten allemaal gelezen.
Nou wil ik graag stappen ondernemen, ik heb namelijk de politie gebeld, en daar wil ik met mijn gegevens en mailtjes heen gaan.
Maar nou denk ik dat ik sterker sta als ik jullie klachten ook op tafel kan leggen.
Vandaar dat ik jullie wil vragen om mij jullie mailtjes te sturen zodat ik met een heel boek werk bij de politie kan komen.
Ik hoop dat jullie er ook mee eens zijn dat dit moet stoppen, nu zijn wij het en morgen zijn het nog meer mensen.
Mijn e-mail is Tamaraschep@hotmail.com.
Ik hoop dat jullie bereid zijn om dit met zijn alle aan te pakken.
Alvast bedankt.
Tamara.
2 artikelen besteld, niks ontvangen
Ik heb op 1 juni twee Bob de Bouwer artikelen besteld en nog niks ontvangen. Ik heb meerdere emails gestuurd en gebeld, maar op de emails krijg ik geen reactie en aan de telefoon alleen het antwoordapparaat.
Ik baal dat ik niet eerder heb gegoogled en ben enorm boos. Ik ga zeker weten stappen ondernemen.
verschrikkelijke oplichters
Oook ik bestelde een dekbedhoes voor mijn kleinzoon.Betaald en natuurlijk niets bezorgd.Een reactie het zou volgende week bezorgd worden.Inmiddels een paar weken verder en niets natuurlijk.Morgen heb ik een afspraak met de politie en ga aangifte doen.Het ergste vind ik dat kinderen erg teleurgesteld worden.En aan kinderen of kleinkinderen moeten ze niet komen.Ik ga van alles proberen om hun website van internet af te halen.Neem ook contact op met Radar en een advocaat.Hier MOET een einde aankomen.Ik hoop dat iedereen die benadeelt wordt door Discorner deze stappen gaat zetten.
G#@*******^^^ME
Had ik maar eerder gegoogled, ben nu volgens mij gewoon € 116 armer en krijg ik niks voor terug. Ik ben nog hoopvol op een berichtje van ze maar aan de beoordelingen te lezen gaat dat niet gebeuren!
discorner levert NIET en reageert NERGENS OP!!!
Ondertussen vele frustraties verder en eur. 130,-- armer.
ga ik een autoritje aan wagen richting Hoogkerk. Indien geen resultaat volgt aangifte bij de politie wegens oplichting!!
Ik ben het zat!
discorner oplichters
bestelde in dec 2009 voor ruim 200 euro aan dora artikelen en na vele malen contact en mail heel veel beloftes maar nog steeds niks ontvangen of geld terug nu 6maanden verder en zie alleen maar meer gedupeerde mensen er bij komen dit moet stoppen dieven oplichters maar mss idee met zn alle er naar toe gaan ...net als kat in dezakdat deed ....
dieven!
wij hebben in Februari 2010 stickers besteld voor in de baby kamer
helaas hebben we nog steeds niks ontvangen en is onze dochter nu bijna 4 maanden en slaapt in een kaal en somber kamertje
telefonisch contakt hebben we nog nooit gehad , de telefoon is of een uur ingesprek op de tijd dat je kan bellen zoals vermeld staat op hun site
of je komt op hun antwoord apparaat waar je niks kan inspreken
je bent zo machteloos er zou eigenlijk is een knokploegje heen gestuurd moeten worden
OPICHTERS!!
Nou wat een strontzakken zijn het zeg! Wou dat ik eerder had gegoogled dan had ik nooit wat bij hun besteld!! Ik wacht al een maand op 2 Dora behangrollen. Gelukkig wilde ik dit eerst afwachten, want daarna zou ik een Dora bed bij hun bestellen. Ik heb zeker 9 e-mails gestuurd en krijg ze ook niet telefonisch te pakken. Kunnen we niet met z'n allen aangifte doen ofzo? Ik kan hun nekkie wel opdraaien zeg!! ben woedend en vooral omdat het om kinderspullen gaat!!
Oplichters
Heb het zelfde meegemaakt als mijn vorige schrijvers/schrijfsters. In december 2009 besteld, geen levering, mailen, mailen enz. Toen reactie dat het z.s.m. zou komen. Weer niks, toen zouden ze het geld terugstorten. En zoals verwacht, niks ontvangen. Daarna al weer aantal keer gemaild, geen reactie en ook telefonisch niet bereikbaar. Nadat ik op deze site e.e.a. had gelezen, heb ik een mail gestuurd naar Tros Radar. Hopelijk gaan ze hier iets mee doen.
Vreselijke oplichters
Op 7 oktober 2009 heb ik artikelen besteld en betaald bij Discorner. Ik heb onlangs de bestelling kunnen annuleren en ik zou het geld vóór 11 april jongstleden terugkrijgen, maar er gebeurt niets. Eerst heeft het maanden geduurd voordat ik bericht kreeg van Discorner, zelfs op een aangetekend schrijven reageerden zij niet. Na eindelijk enkele reacties te hebben ontvangen, heb ik nog steeds geen geld terug. Maar ik geef het niet op. Ik ga nu aangifte doen. Ik heb lang genoeg gewacht. Ik wil mijn geld terug.