Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Landsdækkende leverandør af alt til rengøring – til både erhverv og private – siden 1931. Vi tilbyder et bredt udvalg af rengøringsmidler, støvsugere og meget mere. Med fokus på pålidelighed, hurtig levering og god kundeservice er vi din professionelle samarbejdspartner inden for rengøring.
Contactgegevens
Randersvej 143, 8200, Aarhus N, Denemarken
- Info@ditlevj.dk
- www.ditlevj.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Nemme at handle med
Købte to støvsugere og fik en super god service - tager sig tid, er kompetente og meget venlige både under og efter handlen.
Hurtig forsendelse
Købte en Nilfisk støvsuger.
Alt er i orden og meget hurtig forsendelse.

Antwoord van Ditlev Jørgensens Eftf.
Super god service og expertise
Renstabil A/S har handlet med DitlevJ i mere end 25 år, hvorfor skifter vi ikke leverandør?
Fordi vi simpelthen ikke kan få bedre service andre steder!
Priserne matcher markedet, altid opdateret med nyheder på markedet, og fin service til rimelige priser når maskiner skal repareres eller, nye skal købes.

Antwoord van Ditlev Jørgensens Eftf.
Rigtig sød og meget hjælpsom…
Rigtig sød og meget hjælpsom kundeservice
Sammen fandt han ud af hvad jeg skulle bruge.
Bestilte i går og modtog pakken i går super dejligt!
Seriøs og stabil service og levering
God og hurtig service samt levering 👍
Fantastisk kundeoplevelse
Fantastisk kundeoplevelse. God og kompetent vejledning fra den unge ekspedient, der sparede os for et køb, som vi ellers havde været indstillet på.
yderst dårlig kunde rådgivning
jeg er meget utilfteds med den kunderådgivning jeg fik hos ditlev jørgensen i rosenkrantzgade 22 aarhus C jeg ender desværre med en trals regning på næsten 15.000 kr på nyt wc gulv. da jeg tager ind for at fortælle om skaden Nægtet ejer af butikken med det samme alt ansvar og ikke så meget som et undskyld kunne jeg få for dårlig rådgivning. jeg vil anbefalde alle andre at finde andre steder at handle.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.