Zeer snel en goede prijzen.
Omdat ik geen enkele ervaring heb met games downloaden en ik dit voor mijn zoon heb gedaan, heb ik de vraag gesteld hoe nu verder. Kan hij het spel wel spelen? Ik heb daar in het Engels antwoord op... Toon meer
Ik heb een code gekocht voor een spel, terwijl er geen code voor nodig is. Vervolgens installeer ik het spel en werkt het niet. Ik krijg een error. Ik word verwezen naar de makers van het spel.... Toon meer
Ben tevreden DLGamer alleen kreeg ik een mail van HiPay Wallet waar ik nog nooit van gehoord had want volgens mij heb ik betaald via IDEAAL. Ik weet niets van een rekening die ik volgens hun geopend... Toon meer
support@dlgamer.com
94100, Saint maur
- support@dlgamer.com
- www.dlgamer.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
geweldige game sudden strike total …
geweldige game sudden strike total victory.
alleen is deze game zodanig dat je bij elke campaign na 4 a 5 missies vanzelf afsluit en dat hij aangeeft dat de game niet meer werkt.
alle single missies werken naar behoren.
grafisch is de game mooi!

Antwoord van DLGAMER
Snelle service voor een goede prijs.
Snelle service duidelijk en goedkoop
Goeie service alles staat duidelijk aangegeven.Dus de afhandeling van de bestelling verliep prima. Alleen het installeren van de game duurde bestwel lang. Voor de prijs is dit zeker een aanrader!
Beste tevreden
Beste tevreden met deze website. Wat ik wel vervelend vond was dat ze automatisch een HiPay (een soort Paypal) account voor je aanmaken.
HiPay staat zeer slecht aangeschreven op Trustpilot (1/5 stars).
Hoe dan ook, voor een redelijk prijs toch een mooie steam game gekocht.
Goede service. Duidelijk, betrouwbaar, niet duur.
Geen andere opmerkingen dan dat ik tevreden ben over de dienst omdat het goedkoop is, betrouwbaar en makkelijk werkt.
Snelle en goed lopende bestelling.
Makkelijk en snel bestelling gemaakt.
Goede en snelle service
De bestelling was makkelijk geplaatst en snel afgehandeld. Ik had binnen een paar minuten mijn product key in de mail.
Perfect
Gemakkelijk te bestellen voor een zeer lage prijs. Game code wordt via de mail gestuurd en werkt perfect.
goed
Ik weet niets van een rekening die ik volgens hun geopend zou hebben, zie onder:
[HiPay wallet] Bevestiging van de opening van uw HiPay wallet-rekening na een betaling.
Vlotte en directe aanpak.
Goed te vinden op internet en product was makkelijk te vinden en te bestellen.
niks slechts zo ver.
toen ik voor het eerst bij dlgamer kwam vond ik de prijzen wel lager dan zeel andere sites en de gemakkelijke afhandeling met kopen is zo gedaan
Snel en gemakkelijk afgehandeld.
De bestelling was zeer snel verwerkt en de code werd snel geleverd.
De koop verliep zonder moeilijkheden en er was geen sprake van onduidelijkheden. Zeer aangename winkel-ervaring
vlotte bestelling
Snel en zeer goede afhandeling van de bestelling.
Het bestelde spel is ook de moeite.
Een aanrader bedankt!!!
Behulpzaam
Klantenservice was snel en heeft er alles aan gedaan om mijn problemen op te lossen, kwaliteit van producten is ook prima
Heel fijn!
Fijne site! Het verifiëren kost wat tijd, maar verder werkt alles prima! TOP!
Werkt perfect!