DLGAMER Reviews

5.181

3,3

Omdat ik geen enkele ervaring heb met games downloaden en ik dit voor mijn zoon heb gedaan, heb ik de vraag gesteld hoe nu verder. Kan hij het spel wel spelen? Ik heb daar in het Engels antwoord op... Toon meer

Ik heb een code gekocht voor een spel, terwijl er geen code voor nodig is. Vervolgens installeer ik het spel en werkt het niet. Ik krijg een error. Ik word verwezen naar de makers van het spel.... Toon meer

Ben tevreden DLGamer alleen kreeg ik een mail van HiPay Wallet waar ik nog nooit van gehoord had want volgens mij heb ik betaald via IDEAAL. Ik weet niets van een rekening die ik volgens hun geopend... Toon meer

Gemiddeld

5K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(5.181)

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

geweldige game sudden strike total …

geweldige game sudden strike total victory.
alleen is deze game zodanig dat je bij elke campaign na 4 a 5 missies vanzelf afsluit en dat hij aangeeft dat de game niet meer werkt.
alle single missies werken naar behoren.
grafisch is de game mooi!

26 april 2017
Logo DLGAMER

Antwoord van DLGAMER

Dear Jacobse,

Did you have tried to contact publisher in order to fix the issue directly related to the game mecanism?

We remember that you've been called to leave a comment on our services and not on the game itself.

From our side we will be happy to offer a refund if the game is not working properly.

Please come back to us as soon as possible.

Kind Regards,
DLgamer staff

Snelle service duidelijk en goedkoop

Goeie service alles staat duidelijk aangegeven.Dus de afhandeling van de bestelling verliep prima. Alleen het installeren van de game duurde bestwel lang. Voor de prijs is dit zeker een aanrader!

14 februari 2017

Beste tevreden

Beste tevreden met deze website. Wat ik wel vervelend vond was dat ze automatisch een HiPay (een soort Paypal) account voor je aanmaken.
HiPay staat zeer slecht aangeschreven op Trustpilot (1/5 stars).

Hoe dan ook, voor een redelijk prijs toch een mooie steam game gekocht.

15 januari 2017

Goede en snelle service

De bestelling was makkelijk geplaatst en snel afgehandeld. Ik had binnen een paar minuten mijn product key in de mail.

5 november 2016

Perfect

Gemakkelijk te bestellen voor een zeer lage prijs. Game code wordt via de mail gestuurd en werkt perfect.

9 augustus 2016

goed

Ik weet niets van een rekening die ik volgens hun geopend zou hebben, zie onder:
[HiPay wallet] Bevestiging van de opening van uw HiPay wallet-rekening na een betaling.

28 juli 2016

niks slechts zo ver.

toen ik voor het eerst bij dlgamer kwam vond ik de prijzen wel lager dan zeel andere sites en de gemakkelijke afhandeling met kopen is zo gedaan

25 mei 2016

Snel en gemakkelijk afgehandeld.

De bestelling was zeer snel verwerkt en de code werd snel geleverd.

De koop verliep zonder moeilijkheden en er was geen sprake van onduidelijkheden. Zeer aangename winkel-ervaring

6 mei 2016

Behulpzaam

Klantenservice was snel en heeft er alles aan gedaan om mijn problemen op te lossen, kwaliteit van producten is ook prima

28 april 2016