Topbedrijf! Geweldige service, had een fiets gehuurd maar kon door een platte telefoon niet de huur beëindigen. Na ruim 8 uur thuisgekomen meteen de klantenservice gebeld. Huur op afstand beëindigd op... Toon meer
Eerste gebruik van electrische deelfietsen kende een moeilijke start, ontgrendelen op 1 locatie (Aartselaar) lukte maar niet. Dan maar een andere locatie gebruikt (Schelle) en dat verliep zonder probl... Toon meer
Donkey Republic offers an affordable bike-share system that is accessible via our app in a variety of cities across Europe.
Skelbækgade 4, 1717 Copenhagen, Copenhagen, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ze maken er een businessmodel van om boetes van 50 EUR te factureren wanneer je de fiets per ongeluk enkele meters naast een drop-offpunt neerzet. Hun uitleg is dan "je hebt een waarschuwing gekregen via de app". Die waarschuwing is er inderdaad, maar toont dat er "mogelijk, eventueel, extra kosten zouden kunnen aangerekend worden". Hierdoor verwacht je mogelijk een extra kost van enkele euro's of dat het wel in orde zal komen omdat je de fiets correct hebt weggezet. Niet dus, 50 EUR boete.

Antwoord van Donkey Republic
20 euro in rekening gebracht omdat ik dezelfde fiets vanuit een niet drop-off locatie heb gefietst naar een drop-off locatie.

Antwoord van Donkey Republic
Ca. 2 weken geleden 3 fietsen gehuurd voor € 14,- per stuk in Gent. Gebruik was prima, maar in tegenstelling tot wat de klantenservice beweert wordt bij de aanvang van de huur NIET uitgelegd hoe je de huur beëindigd en is ook tijdens de huur NIET (duidelijk?) zichtbaar in mijn app hoe ik de huur moet beëindigen. Ik ging er dan ook van uit dat de huur automatisch eindigt na afloop van de huurperiode. Blijkbaar niet en nu incasseren ze een extra bedrag dat zelfs hoger is dan de oorspronkelijke totale huur. Dit terwijl de fietsen aantoonbaar NIET gebruikt zijn in deze periode.
En nogmaals dus onduidelijke instructies hierover.
Daarna enkele keren contact gehad met de klantenservice maar uiteindelijk betaal ik zelfs € 87 i.p.v. € 42,- voor deze huur en willen ze hierin niet meedenken naar een passende oplossing. Schandalig!
Als reactie op onderstaande reactie van Donkey Republic. Er is op enkel moment een tutorial in mijn app getoond?!
En dus wist ik niet of en hoe ik moest afsluiten en dus heb ik die kosten in rekening gekregen. En ik heb 18 euro compensatie gekregen anders had ik zelfs 105 eur moeten betalen!!! Dat noem ik geen goede compensatie. Echt schandalig beleid dit

Antwoord van Donkey Republic
Geweldig om dat bij de hand te hebben

Antwoord van Donkey Republic
Ik was in de klanterservice en ik werd niet meer verder geholpen na 3 vragen. ze negeerde mij gewoon.
Ik had mijn fiets fout gezet en wou dit zelf goedmaken zonder die hoge boete maar ze negeerde mij gewoon.
ik tolereer dit niet.

Antwoord van Donkey Republic
Onbeschofte fiets technieker moedwillig mijn Hond willen aan rijden met hun te mobiele onderhouds fiets b n naar de firma en ze hebben te het lef om te bekennen da ze zoen overtuig bezitten sta er met koeien van letters op en mij dan nog uit maken voor Martin doen middelvinger meermaals in de hoochte en mij. Hond zou een rat zijn mooie reklame zeker geen enkele ster waart men zegen het voort

Antwoord van Donkey Republic
Fiets gebruikt, maar uiteindelijk ben je nog meer geld kwijt dan voor gewoon het OV te nemen. Handig, maar veeeels te duur. Echt te belachelijk voor een simpele fiets!

Antwoord van Donkey Republic
Handig, makkelijk, goede fiets, rij comfort. Enige minpunt breed en hard zadel

Antwoord van Donkey Republic
Ideaal om het bushokje te bereiken in een naburig dorp. In Meerdonk rijden bijna geen bussen meer. In het weekend zelfs geen een. Daarom is Donkey republic een fantastische hulp in nood.

Antwoord van Donkey Republic
Ik heb nooit die fiets ‘Patrick’ gepakt, kga niet 7 euro leggen vr iets daik ni heb gesaan

Antwoord van Donkey Republic
Ze laten je ruim een uur op een kapotte fiets rijden en ter compensatie krijg je 15 minuten gratis rit? Klantenservice toont weinig begrip. Ga naar de concurrent indien beschikbaar!

Antwoord van Donkey Republic
Als ik 0 sterren zou kunnen geven, had ik dat gedaan! Geen duidelijke instructies! Mijn vriendin moest betalen terwijl we de fiets niet meer aan het gebruiken waren en op de juiste plaats hadden afgeleverd! We hadden zogezegd de juiste afsluitingsmethode niet gedaan, maar die stond hier nergens duidelijk gemeld! Een tip: gebruik deze fietsen niet en laat je niet beetnemen door het eerste halfuur gratis!!!

Antwoord van Donkey Republic
Kan meestal niet ontgrendelen, waneer je wilt vergrendelen wilt die het ook niet doen waardoor je langer mag betalen. Heb zonet 10 minuten bezig geweest met vergrendelen. Maar toch een positief puntje is dat het goed rijd!

Antwoord van Donkey Republic
Op zich wel een fijne dienst, veel beter dan veel concurrenten. Facturering is niet altijd even eerlijk omdat hun systeem niet bedacht lijkt te zijn op ritten die tot na middernacht duren, maar nog steeds wel makkelijker dan bijvoorbeeld Lime. Mijn vriendin had een lidmaatschap via haar werk gekregen en liet me haar account gebruiken terwijl zij even een maandje weg was naar een stad zonder DR; omdat ik de fiets soms tot na middernacht nodig had, moest ik haar een aantal keer terugbetalen als ik de volgende dag ook nog een fiets wilde gebruiken. Ook is het verwarrend waar je de fietsen nou terug mag brengen. Veel inleverplekken lijken wel te verdwijnen om opeens weer terug te keren.
Sommige van de fietsen durf ik wel echt gevaarlijk te noemen. Ik heb mijn lesje na die paar ritten wel geleerd: altijd eerst checken of de remmen het wel doen voordat je op de fiets stapt!
Ik denk dat een lidmaatschap in Den Haag de moeite wel waard is, maar aangezien ik het merendeel van de tijd in Rotterdam woon, is het voor mij voordeliger om “just te riden” wanneer ik op bezoek ben.

Antwoord van Donkey Republic
Super snelle fix en drop off vlakbij huis!

Antwoord van Donkey Republic
Normale fiets gehuurd in Den Haag voor de eerste keer , simpele degelijke fiets met goede verlichting! Na thuiskomst lukte afmelden niet , volgende dag weer gecheckt en toen lukte het wel maar de tijd was doorgelopen.
Een berichtje naar de helpdesk en het teveel betaalde stond binnen no time weer op mijn rekening.
Wat mij betreft top service !!