DossierGrip De juiste mensen. De juiste papieren. Een project voorbereiden vraagt al genoeg aandacht. Je wilt vooruit, maar ondertussen ontbreken er nog documenten, lopen certificaten af en staan bijlagen verspreid over je inbox. DossierGrip helpt bouw- en installatiebedrijven in Nederland en België om daar overzicht in te brengen. Met DossierGrip verzamel en beoordeel je de documenten van medewerkers en onderaannemers op één centrale plek. Je maakt een project aan, bepaalt welke documenten nodig zijn en deelt een persoonlijke uploadlink. De ontvanger kan daarmee rechtstreeks documenten aanleveren, zonder eerst een account aan te maken. Zo maak je het voor iedereen eenvoudiger om een dossier compleet te krijgen. In je dashboard zie je welke documenten ontbreken, wat klaarstaat voor beoordeling en welke deadlines of vervaldatums aandacht vragen. Je kunt documenten goedkeuren of afwijzen met een toelichting, zodat duidelijk is wat er nog moet gebeuren. Geen eindeloos zoeken naar de juiste bijlage of twijfelen over de laatste versie. Werk je met partijen uit Nederland en België? Dan helpt DossierGrip je om ook de bijbehorende bewijsstukken overzichtelijk te verzamelen. Jij bepaalt welke documenten voor jouw situatie nodig zijn en blijft verantwoordelijk voor de inhoudelijke controle. Wij geloven dat handige software geen ingewikkelde software hoeft te zijn. Daarom richten we ons op een duidelijke werkwijze, laagdrempelig aanleveren en overzichtelijke opvolging. DossierGrip is momenteel beschikbaar als tijdelijk gratis bèta. We ontwikkelen het platform verder met feedback van gebruikers uit de praktijk. Mis je iets of kan een onderdeel slimmer? Dan horen we dat graag. Minder achter documenten aan. Meer grip op je projecten.
Den Haag, Nederland
- info@dossiergrip.nl
- www.dossiergrip.nl
Vraagt klanten om een review
Mensen keken ook naar
Top!
DossierGrip maakt het verzamelen en bijhouden van documenten een stuk overzichtelijker. Vooral handig dat medewerkers en onderaannemers via een persoonlijke link documenten kunnen uploaden zonder eerst een account aan te maken. In het dashboard ziet u direct welke stukken nog ontbreken, beoordeeld moeten worden of binnenkort verlopen. De interface is duidelijk en werkt prettig. Scheelt veel losse mails en handmatig bijhouden.
Interface is makkelijk te begrijpen
Interface is makkelijk te begrijpen
Handig om overzicht te houden en simpel…
Handig om overzicht te houden en simpel UI om snel onder de knie te krijgen!
Informatiehuishouding bij projecten
De informatiehuishouding bij projecten is een uitdaging voor elke organisatie. Met DossierGrip is die uitdaging aan te pakken!
Fijne en professionele ervaring met…
Fijne en professionele ervaring met DossierGrip. Alles is duidelijk en overzichtelijk en het werkt prettig in de praktijk. Je merkt dat er goed is nagedacht over gebruiksgemak en structuur. Zeker een aanrader!
Geeft overzicht van dossier stukken
Product is superhandig en geeft overzicht van dossier stukken welke verlopen zijn of bijgewerkt moeten worden van werknemers.