Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG Reviews 20.894

4,5

1. Parfumerie
  2. Cosmetica en parfums leverancier

Parfümerie Douglas - Parfüm, Kosmetik, Pflege, Make-up, Düfte und Beauty-Trends bei douglas.de - Parfüm, Pflege, Make-up, Kosmetik, Parfum online bestellen! Douglas macht das Leben schöner.

4,5

Uitstekend

21K reviews

Beste Douglas in Münster

Beste Douglas in Münster !
Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers!

10 februari 2026

Antwoord van Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG

Wir danken Ihnen für Ihre Bewertung und freuen uns sehr, dass Sie so gerne in unserer Filiale in Münster einkaufen. Kommen Sie sehr bald wieder.
Ihr Douglas Team

Bestelling op 15 januari gedaan van een…

Bestelling op 15 januari gedaan van een paar kleinde flesjes olie, niets bijzonders verder. 2 dagen later kreeg ik de melding dat het pakketje verzonden is, maar bij DHL is de status tot op de dag van vandaag (21 januari 2026) nog steeds dezelfde als afgelopen week: Zending nog niet ontvangen of verwerkt. Er kan altijd iets mis gaan bij Douglas of de pakketdienst, en dat is voor mij geen reden om een slechte beoordeling achter te laten. Waar ik echter wel een probleem mee heb is het aantal toenemende gevallen waarin bedrijven zich het recht toegeëigenen om op vragen (aan de klantenservice) gewoon niet te reageren. Dit is overigens niet uniek voor Douglas, het begint een tendens te worden bij steeds meer bedrijven die via internet hun producten aanbieden. Steeds vaker lijkt het erop alsof men aan dropshipping doet en haalt men de producten (van ver) buiten Nederland. Tegelijkertijd is men stukken sneller met het 1 op 1 doorberekenen van de toenemende belastingdruk aan de klant. De waardering van 1 ster heeft dus alles te maken met de slechte klantenservice en bij bedrijven met een slechte klantenservice koop ik nooit een 2e keer.

Aanvulling: Na de reactie van Douglas 23-1-2026
heb ik het aantal sterren van 1 aangepast naar 3. Alles is inderdaad goedgekomen. maar dit gebeurde pas nadat ik hier mijn ervaring deelde. Feit blijft dat Douglas geen reactie gaf op twee eerdere mails. Als dat beter kan, dan komen de 5 sterren vanzelf.

21 januari 2026

Antwoord van Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG

Hartelijk dank voor uw feedback over uw bestelling in onze Nederlandse webshop. Helaas kunnen wij u geen exacte informatie geven over deze bestelling. Wij hebben echter gezien dat onze klantenservice in Nederland de bestelling al in behandeling heeft genomen. Wij zijn ervan overtuigd dat uw vraag snel zal worden beantwoord.
Uw Douglas-team

Wir danken Ihnen für Ihre Rückmeldung zu Ihrer Bestellung in unserem niederländischen Shop. Leider können wir Ihnen zu diesem Auftrag keine genaue Auskunft geben. Wir konnten jedoch sehen, dass unser Service in den Niederlanden bereits die Bearbeitung übernommen hat. Wir sind sicher, dass Ihr Anliegen bald geklärt wird.
Ihr Douglas Team

spijtig dat u niet naar België levert…

spijtig dat u niet naar België levert en dat Douglas BE veel duurder is.

26 april 2025

Hallo JPV,
bedankt voor uw recensie. Het spijt ons dat we bestellingen uit onze Duitse online shop niet in België kunnen leveren. Je hebt de mogelijkheid om de producten in onze DE shop te bestellen met je Belgische factuuradres en ze eventueel te laten afleveren bij een afhaalpunt in de buurt van de grens in Duitsland.
Met vriendelijke groeten
Uw Douglas team

Klantvriendelijk

Goed geholpen,vrolijke dames en heerlijk geurtje bedankt,was gezellig mijn dochter is zeer tevreden.

23 augustus 2024

Hello Nathalie joepie,
Thank you for your positive feedback! We are delighted that you enjoyed your shopping experience! Please visit us again soon!

Retourzending verloren

Mijn pakket was vertraagd door een staking van Bpost dus het kwam te laat voor mijn trip. Alles werd keurig teruggestuurd maar mijn pakket ging helaas verloren. Ik had echter al het bewijs dat mijn pakket teruggestuurd werd en op hun website staat dat ze het dan vergoeden. Sindsdien antwoorden ze mij niet meer en de laatste mail was dat het gewicht van de terugzending niet klopte met het originele gewicht, hoe kan dit als mijn pakket nooit bij hun is aangekomen? Ongelooflijke slechte service!!!!

7 mei 2024

Hello Lisa R,
thank you very much for your feedback. We are sorry that you have cause for complaint and that we were unable to resolve your request to your satisfaction. We have again forwarded your feedback to our customer service team.

Pakketje nooit ontvangen!!!!!

Pakketje nooit ontvangen!!!!!! Dit is een scam!

Bestelnummer: DGLBE0003594393

24 december 2023

Hello Nathalie Callaert,
thank you for your feedback. Please provide us with your order number so that we can forward your complaint to the relevant customer service department.
Thank you and best regards

Advies aan andere klanten

Heb een lege doos ontvangen, douglas ontkent dit en wilt mij geen vergoeding geven.
Ik zie dat veel mensen ditzelfde probleem hebben. Ik raad anderen aan om dit te rapporteren bij de duitse consumenten bescherming (verbraucherzentrale) zodat er stappen worden ondernomen!
Spijtig dat het zover moeten komen!

19 maart 2023

Hello Romy,
thank you for your feedback again. Regarding the requested refund, we are sorry that we could not give you a more positive feedback due to the circumstances at hand.

It really was fast

9 maart 2023

Hello Amel,
thank you very much for your feedback. We are glad that you received your order quickly! Please visit us again soon!
Judith von Douglas

Bleu de Chanel

Ik heb hier Bleu de Chanel EDP besteld en dankzij het snelle service en goede prijs (plus paar codes voor gratis gifts) heb ik een account aangemaakt en en de EDT versie ook besteld. Ze maken hier gebruik van "beauty points" dus heb ik points gekregen voor de EDT bestelling. Ik heb hun gemailed met bewijs van dat ik de EDP had besteld en dat ik graag mijn punten hiervan ook zou willen en dit hebben ze direct geregeld. Zeer aangename ervaring met deze shop!

1 december 2022

Hello Mr. Fagmatic,
We are so pleased that you have given us such great feedback on our product selection and your shopping experience! Thank you very much. We look forward to welcoming you back soon!

Wat een waardeloze winkel

Wat een waardeloze winkel. 2 november geld afheschreven voor een bestellind. Vervolgens door hun geannuleerd want ik heb geen duits rekeningnummer. Nu 2 weken later nog steeds geen geld terug. En mailen naar de klantenservice is ook waardeloos. Eigenlijk alleen als reactie dat ze het zo snel mogelijk afhandelen. Niet bestellen daar! Het geld wel meteen afschrijven, maar terugboeken is opeens ingewikkeld.
Ik wil gewoon deze week mijn geld terug. En jullie zien toch meteen aan het rekeningnummer dat het niet duits is, schrijf het dan ook niet af! Waardeloos zeg.

2 november 2022

Hello roodkapje,
thank you very much for your feedback. In case of cancellation, the refund is usually made automatically to your used payment method within a short time. We regret that you have not yet received your payment and are already looking into the reasons for this so that you are reimbursed as soon as possible. Until then, we ask you for a little patience.
Judith from Douglas

Bestelling geplaatst maar nooit ontvangen!!!

Bestelling geplaatst. Pakket is verzonden via dhl. Weekje later nog steeds niks aangekomen. Met de track en trace code gekeken. Blijkt mijn pakket al bezorgd te zijn. In duitsland aan iemand anders:
Arvato Supply Chain Solution SE Is het bezorgd. Terwijl ik die pakket in Nederland hoort te ontvangen. DHL klantenservice bericht krijg ik te horen dat ze het druk hebben. Dat ze gaan zoeken naar mijn pakket. Het kan 3 weken duren zeiden ze maar ik heb het al betaald!. Douglas ook bericht maar geen antwoord!! Oplichters gewoon! NIET BESTELLEN!! JE BENT JE GELD KWIJT + JE BESTELDE PRODUCTEN!!!

9 september 2022

Hello F,
thank you very much for your feedback. We regret that delivery for orders in our German online store can only be made to an address in Germany. Due to your adjustment of the postal code, our system has regrettably created your order despite this. The delivery has already been returned to our warehouse, and you will receive a refund shortly.
Kind regards

alles the best

5 mei 2022

Hallo Korn Krn,
danke für Ihr positives Feedback! Es freut uns, dass Sie so zufrieden mit uns sind. Besuchen Sie uns doch bald einmal wieder!
Viele Grüße
Judith von Douglas

Douglas Duitsland belazerd Nederlanders

In het verleden verschillende keren bij Douglas Duitsland iets bestelt, maar nu kan je wel een Nederlands rekeningadres invullen, maar geen leveradres. Dus je kan betalen, maar er wordt niks geleverd. Vervolgens kan je niet telefonisch contact opnemen omdat een 0800 nummer niet vanuit Nederland te gebruiken is. Ook op de mail aan service[at]douglas.de komt geen enkele reactie. Je kan beter iets sturen aan belazerd[at]douglas.de, Dan krijg je tenminste een foutmelding terug.

11 december 2021

Antwoord van Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG

Dank u voor uw feedback!
Het spijt ons dat u ontevreden bent over uw bestelling. Wij moeten echter zeggen dat wij vanuit onze Duitse winkel geen levering naar Nederland aanbieden. Informatie over alle landen waar wij aan kunnen leveren vindt u onder de leverings- en verzendinformatie.
Wij zullen met genoegen uw bestelling uit onze Nederlandse winkel aanvaarden.
Uw Douglas team

Al verschillende malen kunnen bestellen…

Al verschillende malen kunnen bestellen via douglas.de met verzending naar belgie , de reden is in duitsland is het veel goedkoper kopen dan in nederland
Laatst opnieuw willen bestellen opeens niet meer mogelijk om naar een belgisch adres te leveren , mail gestuurd ,krijg als antwoord dat er nog juist leveringen gebeuren naar nederland en luxemburg ,opnieuw mail gestuurd ,geen uitleg gekregen waarom dit vroeger wel kon en nu niet meer, terug hetzelfde antwoord alleen nog levering in nederland en luxemburg maw foetsie getrouwheidspunten om extra kortingen te kunnen krijgen

6 augustus 2020

Lipbalsem EOS met productiefout wordt NIET teruggenomen.

Tijdens onze vakantie in Duitsland(Trier)kocht mijn dochtertje op 05/04/17 bij de DOUGLAS winkel een geschenk voor haar vriendin; een EOS lipbalsem tbv.6,99 euro. Toen de vriendin haar pakje opende bleek er echter een productiefout aan het geschenk. Een e-mail naar DOUGLAS Nederland leverde niets op. Diezelfde e-mail stuurden wij naar de klantendienst in Duitsland, met duidelijke foto's die de fout goed in beeld brachten, samen met het kassaticket. Een paar dagen later kregen wij een reactie, die heel teleurstellend was. DOUGLAS rekende namelijk op ons begrip, maar kon (wou) niets doen. Krijg dit maar uitgelegd aan je kind.........

19 april 2017
Toon reviews in alle talen. (20.894 reviews)