Altijd weer die opgedrongen BLM PROGANDA. LETTERLIJK IN IEDERE RECLAME, in ieder shot/beeld. Net als WOKEHollywood. Krijgen jullie hiervoor subsidie?? Van de EU of Soros?? In ons dorp zie... Toon meer
Sinds de veranderingen binnen het bedrijf Douwe Egberts zit ik nu regelmatig zonder koffie voor mijn klanten. Soms een kwartier aan de lijn, verbindingen worden verbroken, door verbonden naar verschi... Toon meer
We hebben zakelijk Cafitesse's. De apparaten hebben we gekocht en een servicecontract erop afgesloten. De monteur brengt de koffiepatronen mee dus D.E. houdt alle toegevoegde waarde zelf. En als er ee... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Sara Lee/DE is one of the leading coffee roasters in the world and a major supplier of coffee systems and accessories for the workplace. Famous brands include Douwe Egberts (international brand), Maison du Cafe (France), Marcilla (Spain), Merrild (Denmark, Sweden).
Nederland
- www.douwe-egberts.com
Wat een ellende!
Wat een ellende!
Even kijken wat je voor je punten kunt krijgen kun je wel vergeten. na vele omwegen en klikken van Douwe Egberts tot de bruna kom je tot de conclusie dat je tot irritatie toe nog niets weet of producten gevonden hebt. Een account aanmaken blijkt ook al moeilijk te zijn. Blijkt alles pas in dit voorjaar klaar te zijn en moet je naar een Bruna om ta gaan kijken, alsof iedereen een auto heeft of een Bruna in de buurt. Hiep hiep hoera de digitale prut wereld. Alles moet zogenaamd makkelijker en handiger zijn en sneller. maak elkaar niets wijs het is ramp na ramp met alles en je speelt zelf voor de administratieve medewerker. Ik wil gewoon even kijken waarvoor ik gespaard heb, helaas!!!!
wat is er toch gebeurd met de…
wat is er toch gebeurd met de koffiebonen van douwe egberts nummer 5 aroma rood?
Koffiezetapparaat Douwe Egberts
Ik heb vorig jaar een nieuw koffiezetapparaat gekocht altijd de zelfde gehad jarenlang maar deze nieuwe van over de 200,00 waardeloos . Altijd is de koffie lauw en als je een tweede kopje wilt moet je snel zijn anders is het apparaat uit . Wat jammer van het geld .
Pffffff wat moet ik met een boek ...
Pffffff wat moet ik met een boek .... wat een pieppppp punt om mijn DE spaarpunten in te leveren Douwe Egberts ... kom met iets fatsoenlijks. Of kom met niets .... 80% kan niks met Bruna .... mvg Mario Haazen
Afgelopen najaar hebben wij DEmet de DE…
Afgelopen najaar hebben wij met de DE punten 9 dubbelwandige theeglazen en 8 koffiekopjes gehaald bij Blokker Maastricht. Tot op heden zijn er al vier van deze dubbelewandige theeglazen gaan lekken. Ik heb DE erover gemaild maar de reactie was erg beschamend zij geloofde mij niet. Ik heb DE terug gemaild dat het bedrijf zich heel erg diep moet schamen om zo’n reactie te sturen naar de mensen.
Zo serieus gaat de DE met hun klanten om🤨
De prijs van koffie moest omhoog ivm…
De prijs van koffie moest omhoog ivm hogere kosten.... nu is de winst van Douwe Egberts ineens enorm gestegen....nu weten we waar de onnodige prihsstijging naartoe isxl gegaan. Rechtstreeks in de zakken van Douwe Egberts... we zijn weer boor de gek gehouden.
Een en al manipulatie
Wat een manipulatief gedoe, het verheerlijken van het hebben van buren. 99% baalt van hun buren, en kom aub niet aan met het verhaal de wereld te willen verbeteren.
Wat een psychologisch theater.
En graai onze zakken nog wat meer leeg onder het mom van slechte oogst klimaatcrisis oorlog moreel misbruik.
Dure rommel en prijsverhogingen altijd…
Dure rommel en prijsverhogingen altijd op 'tegenvallende oogsten' steken
Slechtste en duurste koffie,
Slechtste en duurste koffie,
loop lekker naar de knoppen man
Ik heb 40 jaar Douwe Egberts zegels…
Ik heb 40 jaar Douwe Egberts zegels gespaard en kan ze nu ik een nieuw koffiezetapparaat wil aanschaffen nergens inleveren.
Hele slechte service.
Als ik het goed begrijp als Blokker niet meer open gaat dan kan ik de zegels nergens meer inleveren.
Schandalig.
Dan kunnen ze de punten van hun artikelen afhalen.
Niet meer te betalen
Niet te betalen, kwaliteit is slecht, ik ga voor huismerk. Je wordt keihard in je.....
Gezellige tent
Gezellige tent, prima voor elkaar.
De bediening gaat wel wat traag.
1 ster is nog 1 ster teveeel
1 ster is nog 1 ster teveel voor dit bedrijf.
4 dagen van het kastje naar de muur gestuurd om een storing welke binnen de garantietermijn valt opgelost te krijgen.
Blijf als kleine ondernemer weg bij dit bedrijf.Ze verkopen je wel een machine,maar indien nodig verlenen ze 0,0 service.
Er zijn genoeg leveranciers die deze wel verlenen ipv een investeringsmaatschappij die alleen aan de aandeelhouders denkt.
Altijd die woke opdrongen BLM
Krijgen jullie hiervoor subsidie?? Van de EU of Soros??
In ons dorp zie ik ze niet tot nauwelijks maar op tv in iedere reclame.
DIVERSITEIT is geen kracht. Het is het tegenovergestelde van eenheid, gelijke normen en waarden.
GoWokeGoBroke!
Verdriet en onmacht door Douwe Egberts
Sinds 2022 huur ik een koffie machine service verzoek 02466576
bij DE tot maart 2023 geen enkel probleem , echter daarna vreemde facturen en onbeantwoorde e-mails
Zo ineens is het factuur adres veranderd en staat de machine niet meer op mijn naam , maar op het filiaal waar de machine staat .
Accountje is veranderd zonder schriftelijke opgave of bericht
Toen wij hier over gingen e-mailen begon het gedonder .
Het begint met er is een tegoed ontstaan door te veel betaalde rekening wij zeggen akkoord bereken dit met volgende factuur , dit duurt 1,5 maand en ik krijg een ingebrekestelling stelling voor het niet betalen van factuur .
Wij gaan bellen en zij kunnennons te goed niet vinden op ons account Wat later op een andere naam te zijn gezet door Iemand Van DE
Dus met boete toch betaald
Paar weken later weer bericht dat recreatie veel betaald is . Dus ik bellen en horen .
Dit is september 2023
Daar constateren ze dat er 2 namen gekoppeld zijn op 1 machine .
Dit zou geregeld worden en opgelost
Helaas….. we zijn nu maart 2024 en de ellende blijft me achtervolgen…
Ons tussen persoon Roy neemt niet op en reageert niet op app
Tevens is Deze nu op andere buitendienst en regio geplaatst dus
Contact opgenomen met DE
Zijn begrijpen er ook niets van maar laten het zo wat het is
Ondertussen bellen ze ons personeel ipv de huidige eigenaar en willen ze geld terug storten naar een fictieve eigenaar die nog geen cent betaald heeft (snapt u het nog ) er komt meer
Na 4 e-mails gevraagd te hebben wie en waarom er nu een nieuw account aangemaakt is krijg ik tot op huidige datum geen antwoord , ik kan voor de vervelende ervaring wel gratis een pak koeken krijgen . E-Mail 02-2024
Na 8 maand krijgen we het dan voor elkaar bij medewerker 3 dat de factuur naam (onze) weer met terug werkende kracht word afgestuurd naar ons adres ivm aangifte 2023.
Ook dat gaat fout en 27 jan 2023 krijg ik de facturen op datum 01-2024 binnen …….
Accountant kan helaas niet niet meer wachten en doet zonder DE de Aangifte
Vorige week is huidige filiaal eigenaar (geen huurder van machine) gevraagd op welke rekening ze het geld bijna 500 eur retour mogen storten .
Deze nam met mij contact op om te vragen hoeven wat .
zin de pen en e-mail naar DE daar kreeg ik na 2 Week medewerker 4 aan de lijn die opnieuw in het dossier ging kijken wat er fout gaat , en daarna een factuur stuurt van bijna 500 euro om het account weer om te draaien naar onze naam ( alles is betaald )
Ik ben radeloos emotioneel en in onmacht geraakt ….
Bijna al een jaar in de vraag aan het hangen waarom alles nu door elkaar loopt , zonder een reden …
Ze willen nu mijn betaalde geld vanaf mijn zakelijke rekening terugstorten aan een fictieve door hun aangemaakte niet klant en ons bedrijf daarna opnieuw op ons account (wat reeds betaald is van onze rekening ) nog een leercurve laten betalen
Wij snappen er niets meer van
En krijgen geen antwoord op de vraag waarom ons account 2 accounts heeft gekregen en verschillende factuur adres factuur namen .
Personeel word lastig gevallen door DE medewerkers
Filiaal eigenaar word benaderd om z’n rekening nummer door te geven zodat er credit terug gestort kan worden wat niet door hem betaald is
Schofterig management.
Schofterig management.. Wegbezuinigen medewerkers zodat de rest zwaar overspannen wordt en zelf hoge bonussen opstrijken. Vaak externe of tijdelijke managers die niets met het bedrijf hebben en worden afgerekend op het steeds verder afslanken van het personeelsbestand.
Koop je koffie ergens anders en laat dit bedrijf lekker klappen...
Hallo ben al jaren douwe egberts klant…
Hallo ben al jaren douwe egberts klant heb sinds kort mijn nieuwe koffie Moccamaster forest groen aangeschaft was niet goed koop en qua kleur duurder dan alle kleuren in de aanbieding bij expert was de goedkoopste aanbieder maar al met al nog genoeg voor de koffiezet apparaat wat ik ervaar nu het na een tijdschakelaar uit gaat de koffie niet goed warm blijft dat je dan weer aan moet drukken om het warm te houden dit vindt ik vervelend en geen verbetering om steeds na zoveel minuten dat het klik zegt en uit is weer aan te drukken had ik dit geweten had ik het niet gekocht de oude versie van douwe egberts koffiezetapparaat beter en goed warm voor zo,n duur apparaat mag je toch hete koffie verwachten onze buurvrouw ook een nieuwe gekocht en vindt dit ook met haar koffiezetapparaat van douwe egberts je doet de koffiezetapparaat nu ook zo niet weg voor wat je er voor betaald 229 euro was voor ons veel geld vandaar mijn 3 sterren hopelijk doen ze er wat mee
Koro machine gekocht
Koro machine gekocht. Direct na aankoop was de machine stuk. Voor de duidelijkheid eze kwam stuk uit de doos en deed na installatie door hun eigen monteur helemaal niets. Toen is deze gerepareerd. (nieuw printplaatje) Wij hebben direct verzocht om een nieuwe aangezien we geen vertrouwen hadden in een machine die uit de doos al stuk was. Toch is deze gerepareerd. En kregen we geen nieuwe. Binnen een jaar weer stuk. Weer gerepareerd. wederom verzocht om een nieuwe. Nu is die weer stuk en zegen ze doodleuk dat er maar één jaar garantie op de machine zat. Sorry maar ik had een betere after sales en garantie afhandeling verwacht van de 'professional' Ik heb vriendelijk verzocht om dit op een positieve manier op te lossen maar helaas.
Spaarzegel actie slecht voor milieu.
Voor het milieu is het een slechte zaak dat je via het spaarprogramma van Douwe Egberts en Blokker geprikkeld wordt om onzinnige dingen te kopen. Het zou op zijn minst mogelijk moeten zijn om de gespaarde punten aan een zinvol product te besteden. Een die je anders ook gekocht zou hebben. Het zou Douwe Egberts sieren als zij het ook mogelijk maken om de gespaarde punten voor contant geld in te wisselen. Zeker in deze tijd zou het naar eigen inzicht besteden van de gespaarde punten de meest eerlijke en groene optie zijn. Hierbij roep ik een ieder die het met mij eens is om dit aan Douwe Egberts en Blokker te laten weten.
De cappuchino pads van DE waren door de…
De cappuchino pads van DE waren door de graaiflatie van 2,25 opgelopen naar 3,29 op een gegeven moment!!! EN 2,25 is al een ZEER stevige prijs voor slechts 8 pads.. nu ondertussen is de prijs weer terug gezakt naar 2,15 bij de Hoogvliet?? Waarschijnlijk omdat niemand de pads nog kocht. DE gaat hier waarschijnlijk een mooi verhaal van maken dat hun er echt allessssss aan gedaan hebben om de prijs terug te brengen naar het oude prijs nivo! Ik koop nu helemaal niks meer waar DE op staat, en dat terwijl ik grootverbruiker was van cappuchino pads! Het idee dat DE je eerst uitprobeert met veel te hoge prijzen om te zien tot hoever ze je zakken leeg kunnen schudden en als dat mislukt zakken ze weer terug qua prijsnivo. Nogmaals.. ik ben voorgoed klant af, ik wens niet opgelicht te worden!