Al meer dan een maand aan wachten op mijn bestelling in verleden dit probleem niet gehad. Geen contact mogelijk of alleszins geen reactie. Spijtige zaak want heb er wel voor betaald.
Shirt besteld maar te groot. Binnen de gewenste tijd retour gestuurd maar vervolgens niets meer gehoord. Mails geschreven, telefoonnummer nergens te vinden op internet. Schandalige service. Na 1,5... Toon meer
Ik ben ontzettend tevreden met de kleding van Dreamchser! De kwaliteit is top: de stoffen voelen heerlijk aan en blijven mooi, zelfs na meerdere keren wassen. Wat me vooral aanspreekt, is het unieke e... Toon meer
Ben momenteel al 3 weken aan het wachten op mijn order. Communicatie is erg slecht en duurt lang voordat ik een reactie krijg op mijn mails. Werd verteld dat mijn order na het weekend verzonden zou... Toon meer
Unisex Streetwear brand. Est.2016
Hopland 11, 2000, Antwerp, België
- Sales@dreamchser.com
- www.dreamchser.com
Heeft 10% van zijn negatieve reviews beantwoord
Al meer dan een maand aan wachten op…
Besteld op 23-05 en tot op heden nog…
Besteld op 23-05 en tot op heden nog niets binnen, ook een mail gestuurd zonder reactie, omdat het zo lang duurt reviews gaan lezen waar ik ook alleen maar dezelfde berichten lees..
Ondanks enkele vertragingen met de…
Ondanks enkele vertragingen met de verzending ben ik erg tevreden over mijn ervaring met Dreamchaser. Wat mij vooral positief is bijgebleven, is hoe goed zij hebben gecommuniceerd gedurende het hele proces. Op al mijn vragen werd snel, vriendelijk en professioneel gereageerd, waardoor ik me als klant echt gehoord voelde.
Vertragingen kunnen gebeuren, maar de manier waarop Dreamchaser hiermee omging maakte voor mij het verschil. Ze hebben mij goed ondersteund, hielden mij op de hoogte en deden hun best om alles in goede banen te leiden. Uiteindelijk is mijn pakket netjes aangekomen en ben ik erg blij met mijn bestelling.
Bedankt voor de uitstekende klantenservice en de fijne communicatie. Zeker een aanrader! ⭐⭐⭐⭐⭐
Geen communicatie
Totaal geen communicatie over mijn order. Meerdere mailtjes en instagram berichten maar geen reactie. 20 april besteld en niks gehoord.
Drama service.
Onderhand 9 juli en nog steeds geen communicatie, gevraagd voor een terugbetaling en hebben gezegd is goed.
2 weken later geen geld geen shirt.
Bestel hier NIET!
Op 5 februari een bestelling geplaatst
Op 5 februari een bestelling geplaatst, een ordebevestiging gekregen.
3,5 weken later geen enkel vorm van communicatie voor mijn order, de trackingapp Shop geeft ook geen enkel informatie weer.
Ik heb eerder al 2 keer hier besteld en bij de 2de bestelling liep het ook wat traag maar ik zie hier reviews dat sommige mensen ook 2 tot 3 weken wachten en nog steeds niets hebben ontvangen terwijl er letterlijk 3-5 werkdagen levertijd vermeld staat op. Je wilt tevreden klanten zodat ze weer terugkomen en zo nieuwe klanten kan bijwinnen.
Betaal dan tenminste de mensen terug of communiceer met de mensen die besteld hebben. Opgelicht of dropshipping?
Bestelling januari
Ik heb in januari een bestelling geplaatst. Ik wacht nu al meer dan een maand en er is nog niks geleverd, geen enkele vorm van communicatie. Als je contact wil opnemen via email, krijg je geen antwoord.
3 weken en nog steeds niks
Ik heb 31 december besteld en heb nog steeds niks gehoord over mijn bestelling, heb 2 mails gestuurd en krijg maar geen contact met het bedrijf. Ook via de tracking app “shop” is helemaal niks terug te vinden. De 2-5 dagen verzending zie ik niks van terug.
Ik ben al meer dan 2 weken aan het…
Ik ben al meer dan 2 weken aan het wachten op een bestelling. Ik heb nog steeds niets gehoord of meer informatie gekregen. Nog nooit heb ik zo’n slechte communicatie gehad met een webshop. Op mail zijn ze ook niet bereikbaar dus zit zowat met mijn handen in het haar! Heel jammer dat zo’n leuke kledinglijn zo’n slechte communicatie bied tov zijn klanten. Ik hoop dat ik hier antwoord op ga krijgen, want ben zo te zien niet de enige…
2,5 mnd geleden besteld, niks ontvangen
2,5 maand geleden custom sneakers, schoenen, nike’s besteld. Elke keer nette reactie met smoesjes dat het langer duurt, persoonlijk, handgemaakt, daarom duurt het langer enz enz. Tot op heden geen schoenen, maar ik laat het er niet bij. Heb zelf jurist ingeschakeld. Waardeloos nep bedrijf

Antwoord van Dreamchser
Geweldige service
Geweldige service. Trainingspak besteld in maat S maar was te groot. Ze hebben speciaal een XS kunnen regelen❤️
Kwaliteit top en klantvriendelijk!
Langsgeweest in de winkel
Langsgeweest in de winkel, super vriendelijke eigenaar. Hij heeft mij heel goed verder geholpen en advies gegeven. Ben uiteindelijk buiten gestapt als een tevreden klant met 2 nieuwe t-shirts! Dreamchser heeft een nieuwe klant erbij 🙌
Top!
Vriendelijk personeel, werd goed geholpen. Kwalitatieve kledij, zelf fan van de T-shirts.
Ga zeker eens terug kijken voor de nieuwe collectie!
Super goede kwaliteit en een mooie…
Super goede kwaliteit en een mooie winkel!
3 maanden geleden besteld en betaald
3 maanden geleden besteld en betaald. Al 3x gevraagd waar de schoenen blijven en krijg te horen dat ze leverings problemen hebben maar dat ze op bepaalde datum ZEKER binnen komen. Moet zelf achter alles aangaan ze nemen zelf geen actie om je te informeren. De beloofde datum niets vernomen en heb daarna weer gevraagd hoe of wat. Weer reactie dat ik op zeer korte termijn bericht ga krijgen dat ze er zijn. Tegen beter weten in wacht ik maar af, maar ik vermoed dat ik naar mijn €190,- euro voor de schoenen kan fluiten. Ze maken wel nog steeds mooie filmpje van nieuw gemaakte schoenen.
2 weken geleden besteld maar geen beweging
2 weken geleden besteld, betaald. Nog steeds geen communicatie over verzending. Geen antwoord op mails van de klantenservice
Al een maand aan het wachten op mijn…
Al een maand aan het wachten op mijn bestelling, maar tot op heden nog niks ontvangen. Ook geen bericht gekegen over een vertraagde levering, daarnaast krijg ik ook geen bericht terug van de klantenservice...
Geen bestelling ontvangen
Heb 5 juni 2 bestellingen geplaatst, na bijna 4 weken tijd nog steeds niets ontvangen. Ben nog steeds aan het wachten en vertrek bijna op vakantie. Ik heb al betaald maar krijg nog steeds niets binnen.