Besteld in december en retour gestuurd, ze hebben mijn retour niet verwerkt. Krijg nu pas in september een bericht van Riverty dat ik nog moet betalen, ik heb geen bewijs van retour gehad en Dre... Toon meer
Beste mensen, Ik kreeg vandaag het volgende bericht toegestuurd; Wil je op zeker gaan? Ga dan niet meer bestellen via deze site!! Ik wacht al 4 weken op een terugbetaling die volgens dress f... Toon meer
Wellicht goed om te weten, Dress for Less is failliet verklaard. Wij hebben inmiddels een brief ontvangen van de curator om te melden via een speciale site om je vordering kenbaar te maken. Ik ben ban... Toon meer
Shirts van Camp David netjes geleverd. Mankeerde niks aan en origineel. Helaas waren ze net iets te klein, dus retour gestuurd. Het retourproces duurt wat langer, maar het bedrag is netjes weer op mij... Toon meer
Over www.dress-for-less.nl
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Mönchhofallee 1, 65451 , Kelsterbach, Duitsland
- 0900-3840110
- service@dress-for-less.nl
- www.dress-for-less.nl
Klantenservice onbereikbaar, administratie niet op orde
Lang moeten wachten op twee sportbroeken. Uiteindelijk bleken deze niet naar wens, dus de bestelling geretourneerd. Twee weken later kreeg ik één van de twee broeken terug gestuurd met een handgeschreven briefje erbij dat dit artikel niet afkomstig was van dressforless. Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar, mailcontact duurt lang... Ik had gekozen voor achteraf betalen, maar het bedrijf heeft het bedrag nog steeds niet aangepast. Men verwacht nu dus dat ik voor twee broeken betaal die ik beide heb geretourneerd, nou dacht het niet!!!
Leuke kleding
Leuke kleding. Snel bezorgd. Bij retour snel je geld terug. Veel keuze.
Prima
Op basis van reviews met afterpay besteld. Ging een weekje met vakantie en aan het eind van de week keurig bezorgd. Dus niet bestellen voor morgen, maar prima levering tegen een goede prijs.
Echt helemaal geweldig
Echt oprecht m’n favoriete online winkel ooit. Inmiddels al een paar keer wat besteld. Snel binnen. En zulke goeie prijzen. Echt super blij mee elke keer.
Product is exact zoals in de…
Product is exact zoals in de omschrijving. Zeer snel en netjes geleverd.
retour betalen terwijl ze beweren dat het gratis is
het bestelde kledingstuk bleek te klein.
wilde dit retour sturen maar moet zelf voor de retourkosten opdraaien, terwijl er op de site dress-for-less.nl stat dat retour gratis is.
de klantenservice negeert dit
zal hier nooit nog een bestelling plaatsen
Zonnebril als cadeau besteld voor…
Zonnebril als cadeau besteld voor kerst. Kreeg een vrouwenbril thuisgestuurd en had een mannenbril gekocht van een heel ander merk. Contact gehad met klantenservice, ze konden geen nieuwe bril opsturen want deze was uitverkocht. Het advies was of deze verkeerde bril retour sturen of deze vrouwen bril cadeau doen aan de man voor wie het cadeau was. Al met al zeer slechte service.
Ik heb een jas besteld van 180 euro
Ik heb een jas besteld van 180 euro, Na.lang te hebben gewachten is binnen maar de jas had scheuren erin en de kwaliteit van de jas zeer slecht, op foto laten zien of het van hele goed kwaliteit is. Telefoon nemen ze niet op en op mail sturen ze automatisch we reageren binnen 74 uur maar tevergeefs. Ik heb ondertussen 31 mails gestuurd maar reageren niet!! Mensen niet hier bestellen je wordt opgelicht, mijn 180 euro is weg!!!!
Ik heb alleen maar goede ervaringen
Ik heb alleen maar goede ervaringen. Bestel er al jaren. Inderdaad duurt het ‘even’ voor je de bestelling ontvangt. Met betrekking tot het terugbetalen van geretourneerde goederen nooit een probleem gehad.
Mooie kleding en schoenen voor een redelijk bedrag.
Keurig opgelost
Ik bestelde maat L maar dit was te klein. Na diverse reviews gelezen te hebben was ik bang dat ik geen geld terug zou krijgen maar ik heb keurig alles terug gekregen vandaag. Ik ga gelijk maat XL bestellen.
Alles goed verlopen
Ik schrok een beetje van alle slechte reviews, maar ik ben netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en de jas die ik besteld had, is op tijd geleverd. Alles was verder helemaal naar wens.
Ondanks twijfel positieve eerste ervaring
Gezien de reviews had ik mijn twijfels. Te meer omdat ik ook geen bevestigingmail had ontvangen. Maar de bestelde items zijn netjes geleverd en voldoen aan de verwachtingen. Ik ben er blij mee. Tip: bestel met AfterPay. Ze moeten dan wel leveren om zelf betaald te worden.
Pure oplichterij
Pure oplichterij,
Na meerdere weken mijn bestelling nog niet binnen.
Klantenservice is niet te bereiken.
Boeven
Bedrijf levert na 1 week nog niets…
Bedrijf levert na 1 week nog niets maar stuurt de factuur naar afterpay klantenservice nooit bereikbaar iedere keer 0,60
Al vele jaren altijd tevreden. Zelfs als het niet vandaagbesteldmorgeninhuis is!
Ik bestel al vele jaren bij deze club. Altijd tevreden.
OK mensen, het is niet vandaag-besteld-morgen in huis, maar wel altijd binnen een week binnen. En een retourzending gaat gemakkelijk 12 werkdagen overheen. Is toch geen ramp?
Ik loop al enige jaren in a kwaliteit a merken. Geen fakes. Altijd goed. Het komt net over de grens met Nederland in Duitsland, dus geef het soms even wat tijd en heb geduld! Anders gewoon morgen zelf die drukke winkelstraten induiken in de binnenstad en de hoofdprijs betalen! ;)
Jurk besteld en die komt aan zonder…
Jurk besteld en die komt aan zonder ceintuur. Meerdere keren gevraagd of deze kan worden nagezonden maar moest het retourneren. Dus gedaan. Zit nu alweer 2 weken te wachten op mijn geld maar niet duidelijk of dat nog een keer gaat volgen.
bestelling vlot gekregen
3 mooie broeken voor onze zoons besteld. en een kleine week later geleverd. netjes verpakt en mooie spullen. kreeg alleen geen bevestiging na de bestelling. heb het pakket dus niet kunnen volgen. schrok eerst vd reviews, maar geen slechte ervaring met dit bedrijf
Top!
Zondag een jas besteld en vandaag binnen! Netjes ingepakt! Las de reviews hier en toen werd ik ook wel wat huiverig, maar vanuit mijn kant alleen maar lof!
Als je indd een vandaag besteld, morgen in huis wilt hebben, moet je naar een andere webwinkel gaan maar daar betaal je het dubbele. Dus keep kalm, het komt goed!
Niet
Bah, mooie kortingen maar bedrijf is gewoon regelrechte oplichting. Geen contact mee te krijgen. Volgens klarna was er een technische storing met betalen dus hoop dat er binnenkort geld op mn rekening staat.
Geen kleding, geld weg
Pakket na maanden nog niet binnen gekregen, geen contact met klantenservice mogelijk, ze reageren gewoonweg nergens op en nemen de telefoon niet op. Het is nu al zodanig lang geleden dat ik met zekerheid kan zeggen dat ik mijn pakket niet meer ga krijgen en het geld ook niet meer terug ga zien