www.dress-for-less.nl  Reviews

2.332

1,7

Besteld in december en retour gestuurd, ze hebben mijn retour niet verwerkt. Krijg nu pas in september een bericht van Riverty dat ik nog moet betalen, ik heb geen bewijs van retour gehad en Dre... Toon meer

Beste mensen, Ik kreeg vandaag het volgende bericht toegestuurd; Wil je op zeker gaan? Ga dan niet meer bestellen via deze site!! Ik wacht al 4 weken op een terugbetaling die volgens dress f... Toon meer

Wellicht goed om te weten, Dress for Less is failliet verklaard. Wij hebben inmiddels een brief ontvangen van de curator om te melden via een speciale site om je vordering kenbaar te maken. Ik ben ban... Toon meer

Shirts van Camp David netjes geleverd. Mankeerde niks aan en origineel. Helaas waren ze net iets te klein, dus retour gestuurd. Het retourproces duurt wat langer, maar het bedrag is netjes weer op mij... Toon meer

1. Zakelijke diensten

Over www.dress-for-less.nl

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

dress-for-less.nl is opgericht in 1999. Wij hebben ruim 17 jaar online ervaring. Wij sturen pakketten in heel Europa. In Nederland versturen we 60.000 pakketten per jaar en dit groeit met de dag.

Zeer slecht

2K reviews

Alle reviews

(2.332)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

geen contact mogelijk voor klacht

De bestelling wordt snel verstuurd, retouren worden ook snel opgepakt.
2 sterren, omdat de klantenservice niet reageert op mails. Ik heb een klacht over een jas, maar krijg dus geen contact met ze.

10 januari 2024

Er deugt ineens niks meer van hun beloftes

Ik heb vorig jaar in december iets terug gestuurd wat nog steeds niet is terug betaald. Daarna heb ik ook nog iets besteld op 29 december 2023 en dit is nog steeds niet geleverd. Post.nl komt met een stom smoesje dat het aan de feestdagen ligt maar ik maak me GROTE zogen dat ik mijn geld kwijt ben..ik kan ook niet meer inloggen op hun site...dat ziet er allemaal zeer verontrustend uit. Ik geloof dat er veel meer klachten zijn nu..ik heb eerder nooit problemen gehad met dress for less. Ik hoop dat er zeer snel een oplossing komt.

10 januari 2024

WEES VERSTANDIG EN BESTEL HIER NIET!

Helaas net als heel veel andere zit ik met hetzelfde probleem.
Heb op 12 dec 2 jassen besteld en betaald via riverty.
De jassen kreeg ik 14 dec binnen en heb ze op 20 dec weer retour gestuurd.
Onder hand is het alweer 10 januari en er wordt nergens op gereageerd!
Als je een mail stuurt niet en als je belt krijg je een robot stem die zegt dat ze het te druk hebben met alle telefoontjes dus moet je maar even een mailtje sturen, het is gewoon triest dit gedoe.
Riverty heb ik al gebeld en heb 10 dagen uitstel gehad van betaling, maar denk niet dat dat genoeg is.
En het trieste is dat dress for less ons opzadelt met hun ongeorganiseerde teringzooi!

10 januari 2024

1 ster is nog te veel voor dit…

1 ster is nog te veel voor dit zogenaamde bedrijf. Inmiddels al een maand aan het wachten dat ze het retour bij Riverty bevestigen maar ho maar, geen enkele reactie terug op mails, niet bereikbaar via telefoon nul niks. Je ontvangt wel een mail dat het retour is ontvangen en verwerkt wordt dat is ook het enige, Riverty heeft inmiddels de betalingstermijn al 2x moeten verlengen. Nu lees ik dat het bedrijf waarschijnlijk failliet is. Diep schandalig. Stelletje oplichters.

10 januari 2024

2 maten besteld (25-11) netjes geleverd…

2 maten besteld (25-11) netjes geleverd gekregen, 1 retour gedaan. Heb een mail ontvangen met credit voor 1 stuks en zou binnen 3 dagen teruggestort worden. Daarna heel veel gemaild en gebeld, via insta en Facebook maar niks vernomen. Geen contact mee te krijgen.

Heb het via creditcard besteld (van de Rabobank) dus contact met afdeling creditcard gehad van de Rabobank.

Ze gaan me helpen. Misschien nog een idee als je ook met creditcard hebt betaald.

Maar wordt eerst een onderzoek (kan 3 maanden duren) gestart en dan kan ik het als ik geluk heb, tussentijds terugkrijgen.

Wees gewaarschuwd!!!

Bestelde halfhoge laarzen van geox terug gestuurd omdat de hak helemaal los zat. Kreeg per omgaande creditfactuur. maar tot op heden nog steeds GEEN betaling ontvangen!!! Div e-mails gestuurd geen enkel resultaat...telefonisch ook niet te bereiken. Gevoel dat ik ontzettend genept ben....Bestel hier nooit meer!!!!

2 december 2023

Slecht bedrijf

Allereerst duurde het erg lang voordat ik het bestelde geleverd kreeg, heb ervoor moeten bellen. Een gedeelte van de bestelling retour gestuurd, maar nu een maand later nog geen geld. Mails gestuurd maar geen reactie. Nederlandse afdeling is ineens uit de lucht. Niet bestellen bij deze site!!!!

10 januari 2024

Mijn bestelde pakket van 29 december…

Mijn bestelde pakket van 29 december niet ontvangen. Dat kan, dat het vertraagd is, maar geen berichtje, niet te bereiken en via mail geen antwoord. Gezien de reacties hieronder vrees is dat het niet zo goed met hen gaat.

29 december 2023

Slechte retour afwerking + klantenservice zeer slecht

Spijkerbroeken besteld, was allemaal snel binnen dus dat is top.
Maar er moesten er ook terug en dat is een ramp..
20 december opgestuurd en sinds 22 december al onderweg.
Contact met Dress for less is niet te krijgen.
Mailen en bellen heeft geen nut.
Ik wacht nu dus op mijn geld.. Heel vervelend dat je er zelf achter aan moet.

20 december 2023

Geven retour niet door aan Riverty

Ik heb eind november twee jassen besteld. Uitgesteld betaald via Riverty.
Begin december heb ik 1 jas geretourneerd. 8 december een mail ontvangen dat de retour goed is aangekomen en 15 december een mail met de creditnota. Tot zover alles in orde.
Echter loopt mijn betaling via betaalplatform Riverty en Dress for Less geeft daar mijn retour niet aan. Riverty blijft mij dus om de betaling vragen van iets wat al lang retour is gestuurd. Telefonisch is dress for less al weken ze niet bereikbaar. Ik heb vele mails gestuurd met de vraag om mijn retour aan Riverty te bevestigen maar ik krijg totaal geen reactie. Heel erg vervelend dit.

9 januari 2024

Terugstorten wordt niet gedaan

Terugstorten wordt niet gedaan! Contact kan niet gemaakt worden... telefoon is betalen om naar een standaard melding te luisteren dat je moet mailen! Maar mailen heeft geen zin ook hier geen reactie!

Altijd goed gegaan maar iets retourneren en je geld terugkrijgen kan je helaas vergeten!

Beter shop je elders...

11 december 2023

'Pakket niet gevonden'...pakket niet ontvangen :(

Vergelijkbaar verhaal als wat ik bij verschillende berichten teruglees: bestelling gedaan, bevestiging gehad dat deze verzonden is (29-12-2023), maar via track and trace bij PostNL telkens de melding dat pakket 'niet gevonden' is. Telefonisch geen gehoor.

------

Vrijdag 19-01 ineens bericht dat mijn bestelling verzonden wordt. Deze is zondag 21-01 afgeleverd! Ik denk dat ik geluk heb gehad. Hopelijk nog velen met mij 🍀

GEEN TERUGBETALING!

Beste,
Ik had mijn bestelling netjes op tijd gekregen, maar vanwege een defecte knoop heb ik mijn winter jas terug geroutineerd op 12-12-2023.
Ter bevestiging kreeg ik op 14-12-2023 een mail dat het proces verwerkt zou worden.
"Je retourzending wordt nu verwerkt.
We hebben je retourzending van bestelnummer 74483752 ontvangen en deze wordt nu verwerkt."

Ik wachtte netjes tot de verwerking in beslag zou genomen worden, maar de terugbetaling heb ik niet ontvangen!
Uiteraard heb ik ondertussen meerdere malen contact opgenomen via e-mail en telefoon.
MAAR GEEN GEHOOR GEHAD! (Moest tenslotte extra 4,oo€ bijbetalen)

Nu kan ik de website zelf niet eens meer terugzien.
Er is een aanpassing, zie ik.
WIE GAAT MIJN PROBLEEM OPLOSSEN?!

14 december 2023

Wat is daar mis?

Normaal geen problemen maar laatste 2 zendingingen totaal mis. 1 levering geld teruggestort op creditcard en de andere levering is pakket niet te vinden bij post.nl. Diverse mails gestuurd, geen reactie. Wel geld afgeschreven. Dat wordt dus juridisch. Als je bestelling maakt, dan met creditcard betalen. Beter te wachten wat daar aan de hand is.

29 december 2023

Snel geleverd, maar slechte retourverwerking

Bestellingen waren snel binnen en netjes. Afwikkeling retouren niet. Als netjes teruggestuurd, verzendbewijzen, maar retouren niet geaccepteerd en vordering bij riverty blijft open staan heel raar, nog niet afgewikkeld. nu kan ik ook niet bellen met deze winkel voor uitleg want er verschijnt een bandje met een computerstem. Nu lijkt het ook dat de Nederlandse website uit de lucht is.

4 december 2023

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel, 4 december kleding besteld en netje betaald maar tot op heden niets binnen, 8 mailtjes maar geen antwoord. Pogingen bellen dan krijg je een automatische antwoord.

4 december 2023

Na 2 weken nog niets binnen

Na 2 weken nog niets binnen. De track en tracé code geeft aan dat er ook geen pakket is overhandigd aan Post.nl. Op mail wordt niet gereageerd en de telefoon wordt niet opgenomen. Kortom: een waardeloos bedrijf.

6 januari 2024

Koop niet bij dress for less

Als al deze mensen ook gedupeerd door dress for less geen reactie via mail of telefoon ondertussen herinneringen van Riverty , schandalig!
Ik ga aangifte doen ,heb een retour zending gedaan , bevestiging ontvangen maar zij geven dit niet door aan Riverty zodat je alsnog moet betalen voor NIKS

16 december 2023