Bar slechte klantenservice, op het onbeschofte af en uiteindelijk ronduit opgelicht.
Initieel besteld, blijkt standaard de optie 'ophalen in de winkel' aangevinkt te zijn. Verzending blijkt 7 euro te kosten, voor een brief. Het zal wel, 7 euro overgemaakt zoals geïnstrueerd door Alexander Krassenberg, de eigenaar. Daarbij ook printscreen gemaild met bewijs. Vervolgens een volle maand geen enkel contact mogelijk, niks ontvangen. Uiteindelijk de man gebeld (voor de persoon boven mij: zijn nummer is 06-11819368) waarna uit een uitzonderlijk warrig gesprek blijkt dat hij het volledig vergeten is, maar hij mij de schuld van zich afschuift. Een volle maand later nog steeds niet verzonden. Wederom contact gezocht, eindelijk wordt er een track en trace code per mail gestuurd. Twee weken later nog niks ontvangen. Wat blijkt: hij heeft geen huisnummer genoteerd en verlangt nogmaals dat ik portokosten overmaak. Dit wordt me echter een beetje te gortig waarna ik mijn geld exclusief portokosten terugvraag wat op bijzonder onbeschofte wijze (zoals eigenlijk al het contact) geweigerd wordt.
Bestel hier niet! Zoek naar een andere firma in, bijvoorbeeld in het buitenland. Het wordt misschien een of twee dagen later bezorgd (in de praktijk waarschijnlijk zelfs sneller dan bij deze oplichter) maar het komt in ieder geval aan!