3,7

Gemiddeld

Bar slechte klantenservice, op het onbeschofte af en uiteindelijk ronduit opgelicht.

Initieel besteld, blijkt standaard de optie 'ophalen in de winkel' aangevinkt te zijn. Verzending blijkt 7 euro te kosten, voor een brief. Het zal wel, 7 euro overgemaakt zoals geïnstrueerd door Alexander Krassenberg, de eigenaar. Daarbij ook printscreen gemaild met bewijs. Vervolgens een volle maand geen enkel contact mogelijk, niks ontvangen. Uiteindelijk de man gebeld (voor de persoon boven mij: zijn nummer is 06-11819368) waarna uit een uitzonderlijk warrig gesprek blijkt dat hij het volledig vergeten is, maar hij mij de schuld van zich afschuift. Een volle maand later nog steeds niet verzonden. Wederom contact gezocht, eindelijk wordt er een track en trace code per mail gestuurd. Twee weken later nog niks ontvangen. Wat blijkt: hij heeft geen huisnummer genoteerd en verlangt nogmaals dat ik portokosten overmaak. Dit wordt me echter een beetje te gortig waarna ik mijn geld exclusief portokosten terugvraag wat op bijzonder onbeschofte wijze (zoals eigenlijk al het contact) geweigerd wordt.

Bestel hier niet! Zoek naar een andere firma in, bijvoorbeeld in het buitenland. Het wordt misschien een of twee dagen later bezorgd (in de praktijk waarschijnlijk zelfs sneller dan bij deze oplichter) maar het komt in ieder geval aan!

14 september 2014

Bestelling betaald maar nooit aangekomen

Na het plaatsen van de bestelling, kom je uit op een lange informatie pagina met voorwaarden. Daarin staat dat je het volledige bedrag handmatig moet overmaken naar A. Kassenberg. Oke, geen ideal, paypal? Het zal wel veilig en betrouwbaar zijn.

Een week later niks ontvangen. Een telefoonnummer ontbreekt op de website. Ik mail ze en krijg de dag erna een reactie terug met dat de order gewoon is verzonden.

Vanaf dat moment is er geen contact meer mogelijk. Ik heb betaald en heb de betaalopdracht toegevoegd als bijlage. Ik wil weten wanneer en hoe het product is verstuurt, en hoe het kan dat het nooit is aangekomen.

Geen enkele reactie ontvangen. Ik ben belazerd.

Pakketjes kunnen verdwijnen of kapot gaan. Daar heb ik vrede mee, ALS ik weet hoe het is ontstaan. Bij Dr smart bestel en betaal je via een hele rare, onbetrouwbare manier, en de support is (letterlijk) nul.

Ik had het moeten weten toen ik het bedrag vooruit moest betalen op naam van een persoon.

8 september 2014
Toon reviews in alle talen. (4 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken