1. Gezondheid en medisch

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

We started with a small retail , medical equipment store and eventually offered our products online. Our customers are around the world and we ship items like OTC medicines, lotions, medical equipment, first-aid, vitamins and many more. We sell over 20,000 products from various manufacturers. Our aim is to provide quality items for the cheapest price and help customers worldwide. We call it a success, when the customer is a repeat customer.

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ze leveren niet

Ze leveren niet. Maand later nog steeds niks ontvangen en de track en tracé staat nog steeds op dezelfde status als de eerste dag.

31 januari 2024

tylenol en douane

Ik heb begin january een bestelling gedaan voor Tylenol PM.
Hier heb ik +/- 125 dollar voor betaald, prduct + shipping/handling.
Jammer genoeg is dit product nooit langs de douane gekomen omdat het onder de medicijn wet of zo valt.
Nu ben ik me bewust dat ik misschien eerst had moeten nachecken of dit product het land in mag of niet maar toch vind ik dat als je een bedrijf bent zoals Drugsupplystore, je als leverancier / zender ook bekend moet zijn of een bepaald product wel of niet is toegelaten in het land waar het naar verzonden wordt.
Zeker als het om medicijnen gaat waar schijnbaar Tylenol ook onder valt, je als bedrijf je eerst toch moet checken of een product in een land is toegelaten.
Komt nog daarbij dat dit bedrijf ook nog eens nergens op reageert of stelling neemt.
Product is betaald, het bedrijf heeft de 125 dollar en de klant moet maar zien of die de bestelling krijgt of niet.
Dit alles samen is een erg slechte service en geeft dit bedrijf een onbetrouwbare reputatie.

21 januari 2024

Tevreden klant!

Helemaal prima aangekomen. Goed op de hoogte gehouden via de mail. Track & Trace van FedEx (had wat uit Amerika besteld) oké 3 weken levertijd maar dat is niet gek uit Amerika. Sluit niet uit dat ik hier vaker ga bestellen. 4 van de 5 sterren omdat er nog extra kosten (€7,49) aan zaten om het door de douane te krijgen.

Desalniettemin ben ik een tevreden besteller, dit product is in Nederland niet te krijgen en dan is 3 weken wachten een kleinigheidje, ga zo door!

6 oktober 2023

Bestelling netjes geleverd gekregen!

Ik had een bestelling geplaatst t.wv. €23,- op 11-8-2023. Kreeg meteen een track & trace code van FedEx. Uiteindelijk kreeg ik op 1-9 een mail met betaalverzoek van €9,75 (invoerkosten) van PostNL. Deze betaald en vandaag 5-9 de bestelling ontvangen. Ik werd een beetje huiverig van de reviews van DrugSupplyStore maar ik heb mijn pakketje netjes (en nog vrij op tijd) ontvangen.

5 september 2023

Ik heb al maanden geleden een…

Ik heb al maanden geleden een bestelling gedaan welke dus nooit is aangekomen. Ze beantwoorden de mail wel, maar telkens krijg ik een link van fedex, die niet opent en geen informatie geeft. Ik bestel hier nooit weer. Geen aanrader!!!!

14 januari 2021
Reviews in alle talen tonen. (1.868 reviews)